Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Türkiyede yaşıyorum. Yeşil pasaportum var mülakat yerini direkt viyana seçsem bir problem olur mu? Dosya taşıma değil direkt ds260 doldururken mülakat yerini viyana seçeceğim.

• ⭐⭐⭐⭐

@vr00, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Türkiyede yaşıyorum. Yeşil pasaportum var mülakat yerini direkt viyana seçsem bir problem olur mu? Dosya taşıma değil direkt ds260 doldururken mülakat yerini viyana seçeceğim.

Maalesef problem olabilir. Riskli bir durum. Siz öncelikle Ankara yazın. Sonra KCC aracılığı ile dosyanızını taşırsınız. Risk almaktansa güvenli gidin, nasıl olsa dosya taşımak çok kolay.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar daha once sormustum ama aldigim cevaplar celiskili oldugu icin tekrar soruyorum. Suan Almanya'da yasiyorum. DS-260 formunu doldururken mulakat yeri olarak Frankfurt secili olarak gelmisti ama burada ben Viyana'yi secmistim. Almanya'da oturum iznim varken Viyana'yi secmem de sorun olur mu? Bir de DS-260 formunu daha submit etmedim ama bu mulakat yerini nedense degistiremiyorum. DS-260 formunda mulakat yerini degistirmek mumkun mu? Simdiden cok tesekkurler.

Ben size yasal oturumunuz neresi ise orayı yazın dedim. Viyana yazarsanız riskli olur diye de belirtmiştim.

Haklisiniz. DS-260 formunda mulakat yerini sectikten sonra, forumda teyit etmek icin sormustum. Nasil olsa formu submit etmeden gelen cevaplara gore degistirebilirim diye. Keske secmeden once sorsaymisim. Simdi degistiremedigimi farkettim. Sizce nasil bi yontem izlemeliyim? Anonim olarak KCC'ye sorun olup olmayacagini sorsam olur mu?

• @eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar daha once sormustum ama aldigim cevaplar celiskili oldugu icin tekrar soruyorum. Suan Almanya'da yasiyorum. DS-260 formunu doldururken mulakat yeri olarak Frankfurt secili olarak gelmisti ama burada ben Viyana'yi secmistim. Almanya'da oturum iznim varken Viyana'yi secmem de sorun olur mu? Bir de DS-260 formunu daha submit etmedim ama bu mulakat yerini nedense degistiremiyorum. DS-260 formunda mulakat yerini degistirmek mumkun mu? Simdiden cok tesekkurler.

Ben size yasal oturumunuz neresi ise orayı yazın dedim. Viyana yazarsanız riskli olur diye de belirtmiştim.

Haklisiniz. DS-260 formunda mulakat yerini sectikten sonra, forumda teyit etmek icin sormustum. Nasil olsa formu submit etmeden gelen cevaplara gore degistirebilirim diye. Keske secmeden once sorsaymisim. Simdi degistiremedigimi farkettim. Sizce nasil bi yontem izlemeliyim? Anonim olarak KCC'ye sorun olup olmayacagini sorsam olur mu?

KCC anonim maillere bilgilerinizi yazın diye dönüş yapar cevap alamazsınız. KCC yine spesifik soruları cevaplar bu tarz sorularınıza cevap alamazsınız. Mesela KCC’ye mülakat yerim neresi derseniz söyler ama mülakat yerimi yanlış seçtim sorun olur mu derseniz cevap alamazsınız.

Ben de sorun yaşamamak adına seçimin oturum olan ülke olması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl olsa bir mail ile taşıma yapılabiliyor.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eternal-damnation peki viyana'dan mülakat alamadiginiz takdirde geri Almanya'ya nasıl alacağınızı da hesaplayıp mi yaptınız bu viyana tercihini?

Formu daha submit etmedim. Submit etmeden once mulakat yerini degistirebilirim diye dusunmustum ama mulakat yerinin nedense degistirilemedigini farkettim. Ya da ben mi yanlis yapiyorum?

• Merhaba, aile bağlantım nedeniyle hususi (yeşil) pasaport sahibiyim. DS-260 formunu bu pasaportla doldurabilir miyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@eternal-damnation Submit etmediğiniz sürece düzeltme yapılıyor olması lazım. Bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz, sakin olun. Formu submit etmeden çıkın. Sayfayı tamamen kapatın, sonra yine açın. Eğer kesinlikle olmuyorsa Viyana'nın bu konuya takılmamasını dilemekten başka yapacak bir şey yok. KCC'ye soracak bir konu değil, Sayın @deebee ye katılıyorum.

• Merhaba, dosya taşımak için önce kcc’ye mi yazmam gerekiyor yoksa direkt başvurmak istediğim konsolosluğa mı

• merhabalar eşim ve bana dv2026 çıktı sıra numaramız 9000 e yakın biz ankaradan ümidi direkt kestik ve hong kong ya da bangkokdan bu süreci devam ettirmek istiyoruz. daha önce buralara gidip vize alanlar adım adım ne yapmamız gerektiğiyle ilgili bize yardımcı olabilir mi lütfen her detayı anlatın 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@eternal-damnation Eğer bir yerde hata yapıyorsanız Yeşilkart Forum'un YouTube kanalındaki DS-260 formu nasıl doldurulur konusu ile ilgili videoyu izleyin lütfen:

• Merhaba ds260 formu doldururken Viyana seçimi yapılmıştı. Dosyayı submit etmedik ancak değiştirmeye izin vermiyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz. Teşekkürler

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eternal-damnation Submit etmediğiniz sürece düzeltme yapılıyor olması lazım. Bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz, sakin olun. Formu submit etmeden çıkın. Sayfayı tamamen kapatın, sonra yine açın. Eğer kesinlikle olmuyorsa Viyana'nın bu konuya takılmamasını dilemekten başka yapacak bir şey yok. KCC'ye soracak bir konu değil, Sayın @deebee ye katılıyorum.

Ben de oyle dusunmustum aslinda. En kotu formu submit etmeden once degistiririm demistim ama degistiremiyorum nedense. Disabled gozukuyor o field. KCC cevap vermiyor dediniz, Viyana sorsam peki? Cevap alabilir miyiz sizce? Cok tesekkurler bu arada cevaplariniz icin.

• Ailem aracılığıyla hususi (yeşil) pasaport sahibiyim. Bu pasaportla ilgili Green Card (DV) sürecinde pek fazla bilgi bulamadım. Acaba bu pasaporta vize basılmasında herhangi bir sorun olur mu? Ayrıca, DS-260 formunda yeşil pasaport bilgilerini yazmamın bir sakıncası var mı?

Teşekkür ederim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   L LUNAP 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben de oyle dusunmustum aslinda. En kotu formu submit etmeden once degistiririm demistim ama degistiremiyorum nedense. Disabled gozukuyor o field. KCC cevap vermiyor dediniz, Viyana sorsam peki? Cevap alabilir miyiz sizce? Cok tesekkurler bu arada cevaplariniz icin.

Videoda 26.dakikadan sonrasını izleyin. Mülakat yerini değiştirmek için tekrar bir şansınız var.

• Merhaba, okuduklarımdan sonra bir noktada kafam karıştı. KCC ye taşıma isteğinde bulunmadan önce mi konsolosluklarla mail yoluyla iletişime geçip boşluk durumunu soruyoruz? Akdi takdirde önce KCC ye yazıp sonra konsolosluklarla iletişime geçersek konsolosluğun reddetme ihtimali var diye düşünüyorum. Emin olamadığım için sormak istedim.

• Merhabalar arkadaşlar ds 260 formunu dolduracağım amerikada adres için yardımcı olabilecek var mı?

• @Gizem-Ömeroğlu Merhaba neden özellikle Hong Kong'u seçtiğinizi sorabilir miyim? Ben de Tayland'ı seçmeyi düşünüyorum ucuz ve güvenilir olabilir diye

• @eternal-damnation submit etmeden önce review yapıyorsunuz ya o review in en sonunda next next ilerledikten sonra en son location geliyor orada değiştirebiliyorsunuz. formun başındaki ekranda değiştiremiyorsunuz ama formun sonunda submit etmeden değiştirebiliyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@muhammedali026, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ds 260 formunu göndermek için en son tarih ne zaman?

Sorularını sormadan önce imzanızı düzenleyin.
    Sonra 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin.
    Sonra da bu başlığın ilk dört iletisini okuyun.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐

@Emre-Çelik-1 selamlar, bu konunun 4ncu iletisini okursaniz, sorunuz cevabi orada yer sliyor.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 83
  • 153
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |