Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mehmetizmirli Hocam merhaba bu sabah kazandığımı öğrendim sonra 27XXX case numarası için canım sıkıldı sizi gördüm umutlandım 😃

• Bu ileti silindi!

• @mehmet-yücel-söğüt merhaba tebrikler numaramız sizinle aynı hâlen bekliyoruz bu süreçte herşey olabilir.

• @mehmet-yücel-söğüt tebrikler zorlu bir süreç sizi bekliyor forumu iyi takip edin güncel her yazılana bakın derim daha vakit var diye hareket edenler treni kaçırdı her sene şartlar ve sistem değişiyor bu sene fam yasası ile taşıma oldu bizim şene konsolosluk ile inşallah hayırlısı ise olsun diyelim yolunu açık olsun Amerika’da çay kahve içmek dileğiyle✋🏻👍🏻

• Arkadaşlar selamlar,

Basit bir sorum olacak 2026 24K'larda talihliyim. Vize taşıması kesin olarak yapacağım bununla ilgili detayları araştırıyorum. Ancak bu sıralamalarda görüşme yakalayabildiniz mi? (taşımalı) bu konuyla ilgili tecrümelerinizi öğrenmeye ihtiyacım var. Saygılar.

• @Nebleux Merhaba öncelikle tebrikler, şuan EU bölgesi 17.500 e kadar aktif vize bülteni ilerlediğinde bu cn de mülakat alanlar olacaktır. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hzWtWRX5sSBdSXkzYmnOWPtEXmJtRwBSmKgu5kjOrbg/edit?gid=0#gid=0 forumun 2024 exel sayfasından geçmişte size benzer cn ye sahip olup gidenleri görebilirsiniz.

• @LUNAP bangkok ortalama ne kadar masraf tutuyor birde kaçgün içinde işlemler halloluyor ortalama üstad cn7bin ankarada gelme ihtimali yok gibi heralde

• Bu ileti silindi!

• @Aydın-Efe-Bilgin, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@LUNAP bangkok ortalama ne kadar masraf tutuyor birde kaçgün içinde işlemler halloluyor ortalama üstad cn7bin ankarada gelme ihtimali yok gibi heralde

Bu tarz sorularin cevabini gecmis yillarin mulakat deneyinlerini okuyarak rahatlikla bulabilirsiniz. Forum ici arama motoruna anahtar kelime yazarak guncel paylasimlara ulasabilirsiniz. 2025 mulakat deneyimleri icin; https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/1512?_=1746441877671

Sorulariniza hizli ve dogru yanit alabilmek icin lutfen surecinizi imzaniza tasiyin.

• ⭐⭐⭐

Selamlar ...
    Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostlar ın dikkatine

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• @mehmetizmirli cevabınız için çok teşekkür ederim, var gücümle mücadele edeceğim, en azından çocuğum için bunu yapmak zorundayım

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası merhabalar bunu aynen alıyorum 🙂

Selamlar ...
    Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostlar ın dikkatine

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀
    @Aydın-Efe-Bilgin
    Sorunuza şu şekilde yanıt verebilirim şimdilik kaba taslak şekilde 4 kişilik uçak biletleri 120,000,00 tl
    otel 20 gecelik 29,000,00 tl
    Bangkok ta hastane de ne kadar bir rakam çıkacak henüz belli değil,
    konsolosluk için kişi başı 330 dolar mülakat ücreti alacaklar
    4 kişi için toplam da :1320 dolar tutacak
    yaklaşık 300,000,00 tl yi bulacak sanırım ekstralarla
    sürecim tamamlandığında mülakat deneyimlerinde bende anlatacağım inşallah

• @Aydın-Efe-Bilgin merhaba, sağlık randevusunu biraz erkene verdikleri için değişkenlik gösteriyor mülakat deneyimlerini okuyunca çok daha kolay şekilde anlayacaksınız. Kaba tabirle minimum 20 gün diyebilirim.

• Arkadaşlar deliricem. Kontrol sayfasında bi türlü soyadı kısmını geçemiyorum. Onay sayfası ile birebir aynı giriyorum olmuyor. Var mı başına gelip düzeltebilen ? Yanlış yazmış olabilirim diye isimde denedim.

• @Doğaniçke geçmişten gelen bir mesaj herhalde 2023 yılı talihlisinin mesajı yeni ulaştı, 2025 yılına nasipmiş demek ki 😄

• @Doğaniçke Confirmation number ınızı ingilizce klavye kullanarak yazmayı deneyin sorun ordan kaynaklı da olabilir

• Arkadaşlar bu profilinize baktığımızda görünen itibar puanı nasıl artıyor. Yükseltmek istiyorum, itibarimiza gölge düşüyor 😆

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan
    İtibar forumdan yararlanıp geliştikçe, foruma katkı verip geliştirdikçe artar..😉

• @Flight101 Bilgi sahibi oldukça, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım tabiki. İyi ki Forum var. Yardımlaşmak çok güzel bir duygu.

• IMG_7343.jpeg

Böyle bir geri dönüş aldım ne yapabilirim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |