DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@lucas_46 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@gucarslan Hangi konsolosluğun kaç case aldığını görebileceğimiz bir yol var mı? Yıllık kazanan sayısı belli ama benim gibi dosyasını başka konsolosluğa taşıyanlar da oluyor, bu da o konsolosluktaki toplam case sayısını etkiliyor. O yüzden bir konsolosluğun performansını değerlendirirken, gerçekten kaç dosya aldığını da bilmek gerekiyor. 27 binle randevu alabilir miyim emin değilim. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
-
@Emre-Çelik-1 öyle mi oluyormuş ki?
ben kuralda bülten beklemek filan da var diye biliyorum ama..bu başlığın ilk 3 iletisini okuyun lütfen.
-
@bkaraca bu başlığı inceleyin.
sonra bu siteden konsololukların performansını kontrol edebilirsiniz. -
@Gökçe-Çetin buna siz karar vermelisiniz.
iki konunun da riskleri var. geçmiş yılların deneyimlerini kontrol edip ona göre karar verin.
trump baştayken aos çok mantıklı bir seçenek olmayacaktır. -
@halittle öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi taktirder sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
Merhaba 206 formunu doldurup Ankara seçtim, ancak sıra numaram 19 binlerde oldugu için dosya taşıma yapmam gerektiğini forumdan öğrendim. Abim Dubai'de mühendis olarak çalışıyor, orada bir evi var dolasıyıla kalacak yer problemim olmayacak. Dosyamı oraya taşısam, vize alsam 1 aya yakın süre kalmamız gerekiyormuş anladığım kadarıyla en nihayetinde. Çok fazla masraf yapacak da gücüm yok ama abimlerin yanında kalabilirim. Siz hiç duydunuz mu? veya bileniniz, daha önce oradan alanınız var mıdır? Arap emirlikleri dosya taşıma işlemlerine nasıl bakar? Özür dilerim, forumu detaylıca okumaya çalışıyorum ama bir yandan da çalışıyorum ve iş yerimin bu konudan haberi olmasını istemiyorum dolayısıyla işte de bakamıyorum. Hesapta gösterilmesi gereken parayı düşünüyorum, onu biriktirmeye başlayacağım. Kimisi 5 bin dolar yazmış kimisi 15 bin dolar yazmış, hangisini esas almam gerektiğini bilemiyorum. Bir de dosyamı aldırmaya şimdiden talepde bulunmalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim bir süre. Cevaplayan olursa çok memnun olurum, herkese sürecinde başarılar diliyorum. @gucarslan çalışmalarınızı ve yardımlarınızı takdir ederim.
Bir etkisi olacaksa C1-C2 seviyesinde İngilizcem ve B-1 seviyesinde almancam bulunmakta. Üniversite diplomam var, lisans. -
@gucarslan Benim eğitim bilgilerimde şu anki master yaptığım bilgisi ve lise mezuniyet bilgim eksik, lisans diploma bilgim var.
-İş ile alakalı da 5 yıl öncesinde 1-2 aylık kısa çalışmalarımın bilgileri eksik (2 adet)
Formu düzenlememi önerir misiniz? yoksa vize randevusu aldığım zaman konsolosluğa bunların düzeltmesini mail olarak atmam yeterli mi -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@Emre-Çelik-1 bunlar için formunuzu güncellemeniz gerek yok.
endişeniz mülakat alıp alamamak olsun. -
@Scythep bu cn ile ankara'dan mülakat alamayacağınız kesin.
bu yüzden imkanlarınız neyse ve neresi sizin için kolaysa oradan mülakat almaya bakın.
derdiniz mülakat almak olsun.. hesabınızdaki paranın önemi olmayacak. -
@Scythep bende dubaiden alabilirim, kalacak yerim var. Dubai konsolosluğuna daha önce taşıyan oldu mu? Turist vizesi ile gidip mülakat alabilir miyiz?
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@tugcebkdgl bu cn ile dosya taşımadan vize alamazsınız zaten..
Evet dosya tasiyacagiz sadece tasisak bile kota dolar mi vize alma ihtimalim dusuk mu onu merak etmistim ama sinirda sanirim anladigim kadariyla
-
@Emre-Çelik-1 Başvuruyu gönderdiyseniz, formunuzun kilitlenmiş olması gerekiyor. Ben formu gönderdikten sonra site çökmüştü ve yeniden giriş yaptığımda formun kilitlenmiş olduğunu gördüm. Kilidi açtırmak için randevu tarihinden sonra mail atıp açtırabilirsiniz diye okudum. @gucarslan, yanlışım varsa lütfen düzeltin. Başvuruyu gönderdikten sonra, CEAC’e istediğimiz zaman girip dosyaya göz atabiliriz, değil mi? Çünkü bazıları, başvuruyu gönderdikten sonra CEAC’e girmeyin, girerseniz submit tarihiniz kaybolur gibi şeyler söylemiş.
-
Çünkü bazıları, başvuruyu gönderdikten sonra CEAC’e girmeyin, girerseniz submit tarihiniz kaybolur gibi şeyler söylemiş.
hurafe :)
dilediğiniz zaman forma girip bakabilirsiniz. -
Merhabalar , kıs arkadaşıma sıra numarası verildi (2 binlerde) fakat biz evlenip o şekilde gitmek istiyoruz , öncelikle bir kaç sorum olacak :
-Evlendikten sonra soyadı değişeceği için bu bir sorun teşkil edecek mi? Kendi soyadına ek olarak benim soyadımı alması daha mı sağlıklı olacaktır ?
- Birlikte gidebilmek için ilişkimize dair kanıtlar var . Ds 260 formunu hemen bekarken doldurup nikahtan sonra mı formu güncellemeli , yoksa olabildiğince hızlı nikah yapıp öyle mi ds 260 formunu doldurmalıyız?
En sağlıklı ilerleyiş hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun oluruz ne yapacağımızı şaşırdık
-
@Uğur-Çelik öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@tugcebkdgl, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@tugcebkdgl bu cn ile dosya taşımadan vize alamazsınız zaten..
Evet dosya tasiyacagiz sadece tasisak bile kota dolar mi vize alma ihtimalim dusuk mu onu merak etmistim ama sinirda sanirim anladigim kadariyla
Bunu su anda bilmek cok zor ancak DV2026 istatistikleri yayinlanmaya basladiginda, bulten performansini gordukten sonra fikir sahibi olabiliriz.
-
@gucarslan lise bilgisi yok fakat üniversite bilgileri var sorun olmaz yani. Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan.
-
@gucarslan öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Çocuğumuz için de vize görüşmesi yapmak zorundayız o zaman bu cevabınızdan bunu anlıyorum,riske atmak istemiyorsak onuda götürmek en sağlıklısı gibi duruyor.Ankara dan cocugumuz için randevu alabilmenin süreci hakkında bilginiz var mı?Mülakat tarihi verildikten sonra güncelleme için nasıl bir yol izleyebiliriz,herhangi bir yer ile iletişime geçmek gerekiyor mu yoksa dosya güncellenebilir hala mi geliyor?
-
@gucarslan Merhabalar imzayı hallettim. Sorumun yanıtı nedir acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum