Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Nedim-Öztürk Konsolosluktan konsolosluga gore degismiyor mu bu? Ben Varsovadan mulakata girecegim ve Varsova hakkinda forumda fazla bir bilgi bulamadim maalesef.

• @gucarslan Abi konuyla ilgili rahatsiz ediyorum egitim durumuna “Vocational” yerine “High School” degree diploma kismina “High School Diploma” olarak doldurdum sıkıntı olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bkaraca 30 binlerden bahsedilen bülten diye düşünüyorum.
    sizin takip etmeniz gereken bülten sonrası varşova performansı. hem 2024 hem 2025..
    bu yüzden şu an tek yapmanız gereken formu doldurup submit etmek ve 1 ekim'i beklemek.

• @gucarslan @denizd evet tam olarak öyle yaptım ancak 2.seceneğe eşimin şuan kullandığı adı yazdım boş bırakmaya izin vermediği icin. Bu sekilde doğru sanırım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mruzum doğru evet.
    bu arada imzanızı düzeltin lütfen, siz DV2025 talihlisi değilsiniz.
    cn'nizin sadece son iki rakamına XX koyup güncelleyin lütfen imzanızı.

• Öncelikle sürecin herkes için hayırlı olması diliyorum.
    Biz de bu senenin talihlileri olarak dosyamızı hong kong a taşımak istiyenlerdeniz ancak ağustos ayında bir bebeğimiz olacak 🙂
    Geçen sene bu sıralama ile Hong Kong üzerinden vize alan arkadaşların Ocak ayı gibi mülakata gittiğini gördük. Bebeğimiz bu tarihte 6 aylık olacak ve onu bu yolculuğa dahil etmek istemiyoruz. Mülakatta böyle bir zorunluluk var mı acaba? Bebeğimizi götürmeden işlemlere devam edebilir miyiz?
    Ayrıca bebeğim olacağı icin dosyamız da güncelleme yapmak durumundayız ancak current olmadan dosyaya da düzenleme yapmak istemiyoruz. Acaba burada süreç nasıl ilerlemeli,hangi tarihten sonra nasıl güncelleme yapabiliriz.

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi varsa cok sevinirim.

• @bkaraca ben baktım baya, ağustos eylül gibi denk geliyormuş ama tamamen şans. Kesinlik yok

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @gucarslan evet üniversite mezunuyum. O bilgileri yazdım submit ettiğim forma. Son mezun olunan en yüksek dereceye university degree yazdım. Ayrıca 2. bir üniversite okuyorum bu yüzden şu an iş durumuna da student olarak üniversite yazdım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• @crazycells Üniversiteye kayıt yaptırdık fakat bitirmedik ve yarım bıraktık.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• Merhaba, DS-260 formumda eğitim, amerikadaki adres ve çalıştığım yerler kısmında bir kaç bilgiyi eksik girmek zorunda kaldım çünkü site sürekli olarak çöküyordu. (Amerikadaki adrese sonra ekleyeceğim şeklinde yazdım). Formu bu şekilde 4 Mayıs tarihinde gönderdim, formu açıp tekrardan düzeltme yapmalı mıyım yoksa vize randevusu aldıktan sonra mı düzeltmeyi mail olarak atmalı mıyım vize alacağım konsolosluğa?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Emre-Çelik-1 sürekli çöküyorsa site neden bir kaç gün bekleyip doldurmadınız da eksik bilgilerle doldurdunuz peki?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Suleyman-Onal bu şekilde kalabilir, sorun yok.
    sürecinizde bol şans.

• Merhaba arkadaşlar,

Ben 2020 mezunu bir İngilizce öğretmeniyim. 5 yıldır green card başvurusu yapıyorum rastgele ve şansıma bu yıl seçilmiş bulundum. Sorum şu ki, Amerika'ya Green Card ile gidersem mesleğimi yapabilir miyim? Bunun için neler gerekiyor bu konu hakkında bilgisi olan veya bunu halihazırda yapmış olan biri varsa bir rehberlik yapabilir mi?

Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İyi forumlar.

• @Muhammed-0

2 senelik bir birlikteliği belgelediğiniz taktirde (fotoğraflar, mesajlar vb.) bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Sonraki konularda teferruat endişe etmeyin DV2026 mülakat süreçleri 1 Ekim 2025 de başlayacak bolca vaktiniz var.

• @orhann dosya numarası 2026EU ile başlayor sonrası da 8 haneli bir rakam olması gerekiyor, eğer numaranız 00017 ile başlarsa demek ki üç hane daha olması gerek ve dolaysıyla 17K'dır.

• @gucarslan Hızlı bir şekilde dosyayı hazırlayıp tarih almak için

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mruzum siz vizenizi aldıktan sonra bebeğinize ankara'dan vize alabilirsiniz ancak; ankara vize mülakatı vermeyebilir bu riski göze almalısınız.
    mülakat aldıktan sonra dosyanızı güncelleyebilirsiniz.
    bebeğiniz doğduktan sonra add applicant seçeneği formunuzda açıksa o zaman bebeğiniz için de form doldurabilirsiniz.
    sadece kendinizin ve eşinizin formuna mülakat aldıktan sonra güncelleme yapın.

• Merhabalar,

2026 talihlisiyim fakat cn 23binlerde...
    Aktif ABD vizem var, AOS mı daha mantıklı yoksa Hong Kong- Bangkok gibi birçok kişinin ilerlediği yoldan dosya taşıma mı yapmalıyım?||||spoiler||||
    Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

• Yasaklı

Merhabalar
    Formdan edindiğim bilgiler beni karamsarlığa soktu. Case Number 25xxx ve şimdiden randevu alamayacağımı anladım. Green card yine hayal oldu galiba.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd diplomanız varsa sorun olmaz.
    onların baktığı şey diploma 😉

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |