Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Tebrikler arkadaşlar. İsviçreye yaklaşık bir yıl önce iltica ettim. Ama pisman oldum. Şükürler olsun Green kart çıktı. Benim iltica durumum Green cart için sorun oluşturur mu. Teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @rezanclz
    zaman ayırıp açıklayıcı bir cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. dosya taşıyacağım ancak dediğiniz gibi kotaya takılma ihtimalinden de korkuyorum:’)

• @ugur077 merhaba, öyle bir şey yok. No seçeneğini işaretliyorum. Yani 16 yaşından itibaren aynı yerde yaşıyorum diyorum ama önceki hata kayıtlı kaldı. Tüm girişleri silmenin bir yolu yok mu?

• @EzgiLera çok çok teşekkür ederim, imkansız mı peki 23 bine gelmesi. boşuna umut bağlamak da istemiyorum:(

• Merhaba, case numaram 13XXX, bana Ankara'da randevu geleceğini düşünmüyorum, bordo pasaport sahibiyim, hızlıca gidip mülakata girebileceğim nereler var? tavsiyeleriniz nelerdir

• Merhaba sabahtan beri forumda verilen bilgi ve deneyimleri okuyorum. Kafam tarihler konusunda iyice karıştı. Biz en erken ne zaman başvuru yapabileceğiz mülakat için? Eylül ayında dil kursu için Kore'ye gidiyorum. Eğer başvurular 2025 sonu gibi falansa Kore'deki konsolosluktan halledeyim diyorum. Değilse eğer vize problemi yaşamayacağım bir ülkeden halletmem gerekecek. Tarihler konusunda detaylı ve açıklayıcı bilgilendirebilirseniz çok çok sevinirim.

• @joseph-universe

Merhaba, geçmiş senelerin Excel dosyalarına ve https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html sitesine bakarak bu konu hakkında en net bilgiye kendiniz de ulaşabilirsiniz. Ama özet geçmek gerekirse:

Ankara özelinde:

2025 yılı için 4000’lerin başına, Haziran ayı için yeni mülakat verildi. Bu yılın 5000–6000 arası numaralarla kapanacağı tahmin ediyorum.

2024 için en son 7-8000’li numaralara,
    2023 için en son 14-15.000’li numaralara,
    2022 için ise 25-26.000’li numaralara kadar ilerleme olmuştu.

Her yıl daha kötüye giden bir tablo var. Bu yüzden Ankara’yı bekleseniz bile vize kotası kalacak mı, kalmayacak mı gibi soru işaretleri psikolojinizi zorlayabilir ve hakkınızı kaybedebilirsiniz. Nitekim DV2023 yılında da 7 Eylül’de (talihliler mülakat almış olmasına rağmen kota doldu) bazı talihliler konsolosluk kapısından geri çevrildi.

Dosyanızı DV vizeleri için iyi çalışan başka bir konsolosluğa taşırsanız muhtemelen Ocak ayı gelmeden vizenizi almış olursunuz. Nihai karar sizin, sürecinizde bol şanslar diliyorum 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@usadream, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba
    2026 yılı talihlisiyim ben de. Case numaram 26XXX.
    İrlanda’da yaşıyorum. Sıra gelirse mülakat lokasyonum orası olacak gibi. Bu hafta içinde ds260 formunu dolduracağım. Aklıma takılan bir kaç soru var. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
    -green cardın geleceği adresi ds260 formunda girmemiz bekleniyor. Ama bir tanıdığım olmadığı için bir adres veremiyorum. Nasıl ilerlemeli ?
    -sosyal medya hesaplarımız isteniyor sanırım. Bu bilgiler kritik mi ? Yoksa direkt geçebilir miyiz ?
    -iki pasaportum var geçerli. Birinin süresi 2027 de bitiyor ve içinde geçerli amerika turist vizesi var. öbürü yeni 2035 te bitiyor. Hangisini kullandığımızın bir önemi var mı ?
    Teşekkürler

Merhaba, tebrikler.
    Adres bilgisi için bu başlığın üçüncü iletisini okuyun.
    Var olan sosyal medya hesaplarınızdan en azından birini (örneğin linkedin gibi) girin.
    Vizenin hangi pasaporta basılmasını istiyorsanız onu girin.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Çelik-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, case numaram 13XXX, bana Ankara'da randevu geleceğini düşünmüyorum, bordo pasaport sahibiyim, hızlıca gidip mülakata girebileceğim nereler var? tavsiyeleriniz nelerdir

Merhaba tebrikler.
    Sorularınız sormadan önce imzanızı düzenleyin.
    Sonra da 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐

@Emre-Çelik-1 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@Spectator selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐

@kedisever, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba sabahtan beri forumda verilen bilgi ve deneyimleri okuyorum. Kafam tarihler konusunda iyice karıştı. Biz en erken ne zaman başvuru yapabileceğiz mülakat için? Eylül ayında dil kursu için Kore'ye gidiyorum. Eğer başvurular 2025 sonu gibi falansa Kore'deki konsolosluktan halledeyim diyorum. Değilse eğer vize problemi yaşamayacağım bir ülkeden halletmem gerekecek. Tarihler konusunda detaylı ve açıklayıcı bilgilendirebilirseniz çok çok sevinirim.

Merhaba. İmzanızda CN bilgisinde rakam yok. Uygun şekilde düzeltmeniz faydalı olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@greenlife1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugur077 merhaba, öyle bir şey yok. No seçeneğini işaretliyorum. Yani 16 yaşından itibaren aynı yerde yaşıyorum diyorum ama önceki hata kayıtlı kaldı. Tüm girişleri silmenin bir yolu yok mu?

Öncelikle imzanızı düzenleyin.
    Sonra da 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.

• @joseph-universe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ReLoad merhaba. CN de sıfırları yazmayın. Örneğin 2026EU21XXX

Teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@orhann 000017689 gibi bir numara ise yani 17nin sağında 3 tane daha rakam varsa evet 17k.

• ⭐⭐

@greenlife1 selamlar,

• Daha önce de sormuştum fakat net yanıt alamadım, bilgili arkadaşlardan dönüş bekliyorum lütfen.

• Asıl talihli nişanlım ve 10-15 güne evleneceğiz. DS260 acil göndermemiz gerekiyor mu, 15-20 gün sonra göndermenin bir sakıncası var mı ?
    • Nişanlımın şuan bir pasaportu var. Evlendikten sonra pasaportu değişeceği için DS260 formunda şuanki pasaport bilgisini mi verelim yoksa other seçeneğini mi seçelim?
    • Lise diplomasının nerede olduğundan emin değiliz. Bu belgeyi nasıl bulabiliriz ?

• @eternal-damnation tebrik ederim.Almanya icin mulakat surecinizi takipte olacagim 🙂

• ⭐⭐

@ugur077 selamlar, 1 ve 2 nolu sorulariniza Ezgi hanim ve Serap hanim yanitlamis. 3ncu sorunuza gelecek olursak, edevlet uzerinden mezuniyet belgesi, il-ilce egitim mudurlugunden alacaginiz bir belge, eger okulunuz hala faaliyetteyse oradan da tekrardan alabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |