Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aleynaa nikahiniz sonrası doldurup eşinizi de o zaman forma ekleyin, acele etmenize gerek yok.
    DV2026 süreci 1 ekim'de başlayacak.
    formu erken doldurmanız surecinize bir etkisi yok şu an.

mutluluklar!

Ben de aynı durumdan müzdaribim. DS260 erken göndermek gerekmiyor mu? Şuan hemen evlenmeye başlasam en erken 15-20 gün süreç var önümde. Formu bugün göndermem ile 20 gün sonra göndermem arasında bir etki yok mu?

Normalde yok ancak DV2022 döneminde tek seferlik önemli oldu. Tekrar böyle olacak ya da olmayacak diyemiyoruz. O yüzden tedbirli davranmaya çalışıyoruz.

Formu bu haliyle gönderip daha sonra güncelleme yapabiliyor olduğunuz için bence beklemenize gerek yok. Ama beklerseniz ve DV2022 gibi bir istisna olmazsa yine hiçbir şey fark etmeyecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba. Kazanan tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Benim de case number 21XXX. Birazdan DS 260 formunu dolduracağım ama kafama takılan 2 nokta var, yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben, eşim ve iki çocuk için toplamda 4 tane mi form dolduracağım yoksa eşim ve benim adıma doldurmam yeterli mi ? Bir de yaklaşık 2 buçuk yıl Kanada’da yaşadım,şimdi TR deyim.. bahsedilen Police Clearence Certificate’ i Kanada’dan hemen mi temin etmem gerekli ? DS 260 formunda istiyorlar mı ? Sonradan eklersem sorun olur mu acaba ? İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba. Sürecinizi imzanıza doğru bir şekilde taşıyın lütfen.

Sisteme girdiğinizde 4 form mu görüyorsunuz yoksa 2 mi?

• Merhaba
    2026 yılı talihlisiyim ben de. Case numaram 26XXX.
    İrlanda’da yaşıyorum. Sıra gelirse mülakat lokasyonum orası olacak gibi. Bu hafta içinde ds260 formunu dolduracağım. Aklıma takılan bir kaç soru var. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
    -green cardın geleceği adresi ds260 formunda girmemiz bekleniyor. Ama bir tanıdığım olmadığı için bir adres veremiyorum. Nasıl ilerlemeli ?
    -sosyal medya hesaplarımız isteniyor sanırım. Bu bilgiler kritik mi ? Yoksa direkt geçebilir miyiz ?
    -iki pasaportum var geçerli. Birinin süresi 2027 de bitiyor ve içinde geçerli amerika turist vizesi var. öbürü yeni 2035 te bitiyor. Hangisini kullandığımızın bir önemi var mı ?
    Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba tekrardan, forumda yeni yeni aktif oluyorum ve okuyup araştırıp anlamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sizlere danışmak istediğim bir kaç soru var aklımda. Benim Case Numaram için taşımak şart onu anladım, hong kong veya bangkok benim için uygun seçenekler gibi gözüküyor bordo pasaportum olduğu için.

1-) Current olmadan başvurmayı düşünüyorum bunun için ne kadar vaktim var?

2-) Benim Case Numaram için saydığım konsolosluklarda aşağı yukarı ne zaman mülakat randevusu alabilirim?

3-) Bir de Florida eyaletine taşınmayı düşünüyorum, turizm üzerine çalışacağımdan dolayı. FL için bankada ne kadar para göstermem gerekebilir?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@wizzie formu doldurup kısa süre sonra formunuzu size uygun olan ülkeye taşıyın.

ne zaman mülakat alacağınız ya da alabileceğinizi sürecin ilerleyişi gösterecek. eski yılların deneyimlerini inceleyin lütfen.

sizden beklenen bütün maddi birikinizi göstermeniz. bunun bir aralığı yok.

• Çifte vatandaşım. Diğer vatandaşlığa ait pasaportumun süresi dolduysa, bu soruya 'Yes' deyip pasaport numarasını mı yazmalıyım, yoksa 'No' mu seçmeliyim?

Annotation 2025-05-04 163517.png

• Herkese merhabalar, kazanan arkadaslari kutluyorum bu sene 4. Basvurumdu , tabi ilk basvurumda ki heyecan umit vs yoktu son iki yildir da ne forumu ne de talihlilerin deneyimlerini takip etmiyordum. Case number 15k gorunce onumuzde ki yaza kalmaz Abd deyim diye sevinirken surecleri hatirlamak uzere foruma girince husrana ugradim ankaranin 24 25 talihlilerine cektirdigi cile kesinlikle kabul edilebilir dahi degil hem onlar adina hemde basima gelicekler adina uzuldum, yesil pasaportum ve schengenim olmadigi icin viyana disinda uygun randevulari aramaya baslayacagim, benim durumumda olanlarin bangkok konsolosluguna bir ilgisi oldugunu goruyorum. Bakalim forumun biraz altina ustune getirmemiz gerekicek. Sureci nasil yonetmemiz gerektigi konusunda hala kafamda soru işaretleri var. Umarim surec sorunsuz isler tum arkadaslara da sureci yakindan takip etmelerini tavsiye ediyorum biraz eforla asilmayacak engel yok elimizden geleni yapalim sonucta buyuk bir sans artik surec tamamina varir yads varmaz geriye kalan biraz efor sarfetmek

Kafamdakileri sizinle de paylasmak istedim biraz karisik oldu.🙃

• Herkese merhaba, 4. senemin sonunda dün ben de olumlu haber aldım ancak sıralamam 23 binlerde olduğu için pek sevinemedim. Biraz araştırdğımda dosyamı başka ülkeye taşımamın daha doğru olabileceğini gördüm. Formu henüz doldurmadım ancak burada yönlendirildiği gibi ilk girişimde mülakat yerini Ankara yapıp sonrasında başka bir ülkeye taşımayı planlıyorum. 2 yıllık Schengenim olduğu için tercihim bu ülkelerden başvuru olacak ancak bu noktada Viyana net olarak bu sene de Türklerden başvuru kabul ediyor mu? Başka Schengen ülkelerinden başvuru yapabilir miyim? KCC'ye dava dosyamı taşımak için mail atmadan önce ilgili ülkenin konsolosluğundan yazılı bir onay almalı mıyım? Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese kolay gelsin 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@emreyes, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp
    Merhaba, dosya taşınabilecek sadece bu ülkeler mi var ? Sanki Arnavutluk Makedonya veya Gürcistan’da da taşınabildiğini okumuştum araştırdım ama oturum izniyle alakalı bir durum bulamadım internette. Bu bilgiye nereden ulaşabiliriz?

İnternette bu konularla ilgili bilgi bulmanız zor, çünkü en gerçek deneyimler bu forumda.
    Geçmiş mülakat deneyimlerini okumak sizin için gerçekten çok faydalı olacaktır:

DV2024 Mülakat deneyimleri
    DV2025 Mülakat deneyimleri

Önünüzde uzun bir süreç var, bu yüzden acele etmeyin. Fırsat buldukça forumu okuyarak bilgi birikiminizi artırabilirsiniz. Bu büyük bir avantaj sağlayacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@johnlennon
    Tebrikler, hayırlı olsun.
    İmzanızı buradaki gibi düzenleyin.
    Sonra da 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girmeyi unutmayın lütfen.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba herkese ablam green kart kazandı ve şuan ds260 formunu dolduracaklar fakat pasaportu kızlık soyadı ile var evlendikten sonra pasaport değiştirmedi formu kızlık soyadı olan pasaport ile doldursa sonra yenileyip 2 pasaport ile gitse sorun olur mu ?

• Merhaba arkadaşlar, 2026 çekiliş talihlisi oldum. Hatta DS260 Formu doldurup hemem gönderdim.

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar merhabalar. Case numaram 27XXX. Forumda DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta evleniyorum. Esimin de green card'tan yararlanmasini istiyorum. DS-260 formunu simdi doldursam daha sonra (esim icin) degisiklik yapabiliyor muyum? Ya da simdiden evliymis gibi bilgileri doldursam sorun olur mu? Bir de Almanya'da yasiyorum. Mulakat yeri olarak Frankfurt'u mu secmem daha iyi olur yoksa Viyana'yi mi? Simdiden tesekkurler.

Merhaba. Şimdiden formu doldurun. Evli değilseniz evli gibi dolduramazsınız. Güncel ve doğru bilgilerle doldurun. Evlendikten sonra eşiniz için yeni bir form doldurabilirsiniz, mülakat tarihiniz belli olduktan sonra da kendi formunuzu güncelleyebilirsiniz.

Yaşadığınız yeri mülakat yeri olarak seçebilirsiniz. Orası da yoğun bir konsolosluk ancak sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Simdi formu doldurmaya baslayacagim ama formu submit ettikten sonra tekrar degisiklik yapilamadigini okumustum. Mulakat tarihi belli olduktan sonra nasil guncelleyebilirim?

Bir de esim icin yeni formu nereden doldurabilirim, yine DS-260 formunu doldurdugum siteden mi? Cok tesekkurler simdiden.

• Selamlar.Case number 00017 ile başlıyor.Bu 17 k mi demek yoxsa 1700lerdemiyim?

• Arkadaşlar merhaba. Case Numaram 24.000. Her ne kadar ümidim olmasa da DS formunu dolduracağım fakat 3. aşamada bir hata alıyorum.

16 yaşından sonra yaşadığım adresleri girerken bir tanesinin tarihini yanlış girdim ve hata verdi. Daha sonra düzelttim ama aynı hatayı vermeye devam etti. Ben de ip değiştirdim ve tarayıcı geçmişini silerek baştan başladım ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Üstelik previous adresinde hayır seçeneğini işaretlediğim halde aynı hata devam ediyor. Ne yapabilirim, düzelecek gibi durmuyor.

BELGeeeeeeeeeee.jpg

• Herkese merhabalar,

Çıkan bütün arkadaşlarımı tebrik eder yeni hayatlarında bol şans ve başarıların var olacağı bir yaşam dilerim. Çıkmayan arkadaşlarım hiçbir zaman umutlarınızı kaybetmesinler ve savaşmaya devam etsinler inşallah en kısa sürede sizler de bu mutluluğu yaşarsınız.

Ben 4XXX'lerde kazandım eşim ile birlikte DS260 dolduracağız. Dosya taşımamıza gerek yok diye düşünüyorum case numarası oldukça ideal seviyelerde diye umut ediyorum. Fikrinizi alabilir miyim?

• @greenlife1 anladığım kadarıyla 16 yaşından sonraki adreslerinizi yazarken bir boşluk var. Örnek veriyorum 16-18 yaş aralığındaki adresinizi yazmamış olabilirsiniz. Tekrar tarihleri kontrol edin isterseniz

• @orhann tekrar kontrol ettim sanırım 17k

• @gucarslan
    çok teşekkür ederim 🙏🏻

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |