DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar.Case number 00017 ile başlıyor.Bu 17 k mi demek yoxsa 1700lerdemiyim?
-
Arkadaşlar merhaba. Case Numaram 24.000. Her ne kadar ümidim olmasa da DS formunu dolduracağım fakat 3. aşamada bir hata alıyorum.
16 yaşından sonra yaşadığım adresleri girerken bir tanesinin tarihini yanlış girdim ve hata verdi. Daha sonra düzelttim ama aynı hatayı vermeye devam etti. Ben de ip değiştirdim ve tarayıcı geçmişini silerek baştan başladım ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Üstelik previous adresinde hayır seçeneğini işaretlediğim halde aynı hata devam ediyor. Ne yapabilirim, düzelecek gibi durmuyor.

-
Herkese merhabalar,
Çıkan bütün arkadaşlarımı tebrik eder yeni hayatlarında bol şans ve başarıların var olacağı bir yaşam dilerim. Çıkmayan arkadaşlarım hiçbir zaman umutlarınızı kaybetmesinler ve savaşmaya devam etsinler inşallah en kısa sürede sizler de bu mutluluğu yaşarsınız.
Ben 4XXX'lerde kazandım eşim ile birlikte DS260 dolduracağız. Dosya taşımamıza gerek yok diye düşünüyorum case numarası oldukça ideal seviyelerde diye umut ediyorum. Fikrinizi alabilir miyim?
-
@greenlife1 anladığım kadarıyla 16 yaşından sonraki adreslerinizi yazarken bir boşluk var. Örnek veriyorum 16-18 yaş aralığındaki adresinizi yazmamış olabilirsiniz. Tekrar tarihleri kontrol edin isterseniz
-
@orhann tekrar kontrol ettim sanırım 17k
-
@gucarslan
çok teşekkür ederim
-
Tebrikler arkadaşlar. İsviçreye yaklaşık bir yıl önce iltica ettim. Ama pisman oldum. Şükürler olsun Green kart çıktı. Benim iltica durumum Green cart için sorun oluşturur mu. Teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
@rezanclz
zaman ayırıp açıklayıcı bir cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. dosya taşıyacağım ancak dediğiniz gibi kotaya takılma ihtimalinden de korkuyorum:’) -
@ugur077 merhaba, öyle bir şey yok. No seçeneğini işaretliyorum. Yani 16 yaşından itibaren aynı yerde yaşıyorum diyorum ama önceki hata kayıtlı kaldı. Tüm girişleri silmenin bir yolu yok mu?
-
@EzgiLera çok çok teşekkür ederim, imkansız mı peki 23 bine gelmesi. boşuna umut bağlamak da istemiyorum:(
-
Merhaba, case numaram 13XXX, bana Ankara'da randevu geleceğini düşünmüyorum, bordo pasaport sahibiyim, hızlıca gidip mülakata girebileceğim nereler var? tavsiyeleriniz nelerdir
-
Merhaba sabahtan beri forumda verilen bilgi ve deneyimleri okuyorum. Kafam tarihler konusunda iyice karıştı. Biz en erken ne zaman başvuru yapabileceğiz mülakat için? Eylül ayında dil kursu için Kore'ye gidiyorum. Eğer başvurular 2025 sonu gibi falansa Kore'deki konsolosluktan halledeyim diyorum. Değilse eğer vize problemi yaşamayacağım bir ülkeden halletmem gerekecek. Tarihler konusunda detaylı ve açıklayıcı bilgilendirebilirseniz çok çok sevinirim.
-
Merhaba, geçmiş senelerin Excel dosyalarına ve https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html sitesine bakarak bu konu hakkında en net bilgiye kendiniz de ulaşabilirsiniz. Ama özet geçmek gerekirse:
Ankara özelinde:
2025 yılı için 4000’lerin başına, Haziran ayı için yeni mülakat verildi. Bu yılın 5000–6000 arası numaralarla kapanacağı tahmin ediyorum.
2024 için en son 7-8000’li numaralara,
2023 için en son 14-15.000’li numaralara,
2022 için ise 25-26.000’li numaralara kadar ilerleme olmuştu.Her yıl daha kötüye giden bir tablo var. Bu yüzden Ankara’yı bekleseniz bile vize kotası kalacak mı, kalmayacak mı gibi soru işaretleri psikolojinizi zorlayabilir ve hakkınızı kaybedebilirsiniz. Nitekim DV2023 yılında da 7 Eylül’de (talihliler mülakat almış olmasına rağmen kota doldu) bazı talihliler konsolosluk kapısından geri çevrildi.
Dosyanızı DV vizeleri için iyi çalışan başka bir konsolosluğa taşırsanız muhtemelen Ocak ayı gelmeden vizenizi almış olursunuz. Nihai karar sizin, sürecinizde bol şanslar diliyorum

-
@usadream, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba
2026 yılı talihlisiyim ben de. Case numaram 26XXX.
İrlanda’da yaşıyorum. Sıra gelirse mülakat lokasyonum orası olacak gibi. Bu hafta içinde ds260 formunu dolduracağım. Aklıma takılan bir kaç soru var. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
-green cardın geleceği adresi ds260 formunda girmemiz bekleniyor. Ama bir tanıdığım olmadığı için bir adres veremiyorum. Nasıl ilerlemeli ?
-sosyal medya hesaplarımız isteniyor sanırım. Bu bilgiler kritik mi ? Yoksa direkt geçebilir miyiz ?
-iki pasaportum var geçerli. Birinin süresi 2027 de bitiyor ve içinde geçerli amerika turist vizesi var. öbürü yeni 2035 te bitiyor. Hangisini kullandığımızın bir önemi var mı ?
TeşekkürlerMerhaba, tebrikler.
Adres bilgisi için bu başlığın üçüncü iletisini okuyun.
Var olan sosyal medya hesaplarınızdan en azından birini (örneğin linkedin gibi) girin.
Vizenin hangi pasaporta basılmasını istiyorsanız onu girin.
Kolay gelsin. -
@Emre-Çelik-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, case numaram 13XXX, bana Ankara'da randevu geleceğini düşünmüyorum, bordo pasaport sahibiyim, hızlıca gidip mülakata girebileceğim nereler var? tavsiyeleriniz nelerdir
Merhaba tebrikler.
Sorularınız sormadan önce imzanızı düzenleyin.
Sonra da 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.
Kolay gelsin. -
@Emre-Çelik-1 selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@Spectator selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@kedisever, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba sabahtan beri forumda verilen bilgi ve deneyimleri okuyorum. Kafam tarihler konusunda iyice karıştı. Biz en erken ne zaman başvuru yapabileceğiz mülakat için? Eylül ayında dil kursu için Kore'ye gidiyorum. Eğer başvurular 2025 sonu gibi falansa Kore'deki konsolosluktan halledeyim diyorum. Değilse eğer vize problemi yaşamayacağım bir ülkeden halletmem gerekecek. Tarihler konusunda detaylı ve açıklayıcı bilgilendirebilirseniz çok çok sevinirim.
Merhaba. İmzanızda CN bilgisinde rakam yok. Uygun şekilde düzeltmeniz faydalı olacaktır.
-
@greenlife1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ugur077 merhaba, öyle bir şey yok. No seçeneğini işaretliyorum. Yani 16 yaşından itibaren aynı yerde yaşıyorum diyorum ama önceki hata kayıtlı kaldı. Tüm girişleri silmenin bir yolu yok mu?
Öncelikle imzanızı düzenleyin.
Sonra da 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.