Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34

Konsoloslukta mülakat esnasında olduğunuz aşılar, aşı kartınız veya DS260’da aşı ile ilgili verdiğiniz cevap ile ilgili bir soru gelmeyecek size.

Konsolosluğun ilgilendiği husus mülakat öncesinde evrak teslim esnasında sağlık kurumu tarafından kapalı bir zarf içerisinde size teslim edilen sağlık raporunu açılmadan diğer evraklarınız ile eksiksiz teslim etmeniz.

Ayrıca yes olarak işaretlemeniz de doğru olandı. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@Gökhan-Tuğyanoğlu

Booking.com veya herhangi bir otel rezervasyon platformundan, konaklamanız muhtemel tahmini bütçenize göre seçeceğiniz otelin veya forum başlıklarından birisi olan DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında diğer forum kullanıcılarının deneyimlediği Bangkok’daki herhangi bir otelin adresini otel adı belirtmeksizin sadece adres kısmını alarak KCC ile paylaşabilirsiniz dosya taşıma esnasında. Mülakat tarihi alırsanız illa ki bu otelde konaklama şartınız olmayacak, daha sonra konaklama adresinizi değiştirebilirsiniz. Yeni bülten açıklanmadan mümkün olan en kısa sürede dosyanızı taşımanız dileğiyle, bol şans 🍀

• @RuhunGemisi Cevabiniz icin tesekkur ederim, cok yardimci oldu.

• Herkese selamlar, Su an yurtdisindayim ve Turkiye'de bir asi karti bilgim bulunmuyor. Bunun icin nasil bir yol izlemem gerekiyor, bilgisi olan var mi? Sanirim bircok asiyi yeniden yaptirmam lazim, degil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@koumit

Forumdaki arama butonunu kullanmanızı tavsiye ederim, aşağıdaki deneyimleri daha önce okumuş muydunuz?

https://yesilkartforum.com/forum/post/475942
    https://yesilkartforum.com/forum/post/410286
    https://yesilkartforum.com/forum/post/446144

• ⭐⭐⭐⭐

@koumit İmzanızda 2024EU16XXX yazıyor, 2025 olarak düzeltmelisiniz 🙂

• @gucarslan merhabalar. 18 mart tarihinde dosyami HK ya tasidim. Halen daha mulakat verilmedi. Defalarca kez hem HK ya hemde KCC ye mail attim ama halen daha bir gelisme yok. Sizce bu durum normal mi?

• @ahmetgul2536, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan merhabalar. 18 mart tarihinde dosyami HK ya tasidim. Halen daha mulakat verilmedi. Defalarca kez hem HK ya hemde KCC ye mail attim ama halen daha bir gelisme yok. Sizce bu durum normal mi?

Merhaba, dosyanızın taşındığına emin olmak için KCC’ye dosyanızın nerde olduğunu sordunuz mu? HK’nın güncel olarak kaç numaralara mülakat vermiş ve son mülakatı hangi tarihte dağıtmış? Bu soruların cevabı mülakat tarihi ile ilgili bilgi verebilir.

Henüz bir aydan biraz fazla olmuş dosyanız taşınalı, HK bu açıklanacak bülten sonrası mülakat dağıtımına sizi dahil edebilir.

• Selamlar arkadaslar surec umarim herkes icin olumlu gecmeye devam eder.biz current olmayi beklerken vizesini alan arkadaslara tebriklerimi iletiyorum.
    Yeni bir sorum var, yesil receteli xanax ilacini kullanmaya basladim.ozel hastane randevusu oldugu icin tani olarak sisteme farkli sekilde girildi ama bir panik atak yasadim .ilaci aldim kullanmaya basliyorum acaba saglik kontrolunde bir sorun yaratirmi ?
    simdiden tesekkurler

• @Quatro, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@thellc Böyle bir evrak (hesap dökümü vs.) Green Card talihlilerinden istenen belgeler arasında bulunmamaktadır. Ben götürmedim sormadılar da. Dediğiniz belgeyi deneme amaçlı şu an çıkarttım gayet yeterli görünüyor.

Tam olarak anlayamadım. Götürmemiz gereken 6 aylık hesap dökümünde ıslak imza olmasa e-imza olsa kabul görür mü?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer mülakatınız hk'de olduğu içinde bu durum size sorulmadığı takdirde kesinlikle beyan etmeyin.
    vizenizi almanıza engel değil bu durum ancak; ankara'daki prosedürün oradan nasıl ilerlediğiniz henüz bilmiyoruz.
    bu bu durumu belirtmemeniz daha sağlıklı olacaktır.

• @deebee Dosyam tasindi bunun teyidini onceki maillerde aldim. HK yanilmiyorsam 15k larada mulakat dagitmisti. Onceki deneyimlerden okumustum. Ama bu kadar sure icinde mulakat vermemesi garip geldi.

• Arkadaşlar merhabalar, bugün mülakatım vardı ve onay aldım.Bana üniversite diplomam ile birlikte banka hesap dökümümü geri verdiler.Sorun olur mu ya da aynı şekilde olan var mı?

• Herkese selam, bugün vize onayımızı aldık, bekleyenlere sabır, vize alanlara başarılar dilerim, detaylı anlatımı daha sonra mülakat başlığında yapacağım

• Herkese selamlar,

Uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazma fırsatım olmamıştı. Şimdi ise sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istediğim bir konu var.

1- Bugün doktor kontrolünde eşimin hamile olduğunu öğrendik. Tahmini doğum tarihi Aralık sonu – Ocak başı gibi görünüyor. Benim bildiğim kadarıyla bir aksilik olmazsa ve bir sonraki bültende aktif olursam, Temmuz ayında mülakat almam muhtemel. Bu durumda çocuk henüz doğmamış olacağı için DS-260 doldurmama veya onu başvuruya eklememe gerek yok, değil mi?

2- Vizeyi aldıktan sonra ABD'ye giriş yaparsak ve bebek orada doğarsa, otomatik olarak ABD vatandaşı olacak diye biliyorum. Bu konuda deneyimi olan varsa teyit edebilir mi? Yoksa ekstra bir kaç evrak düzenlemek lazım mı?

3- Ayrıca, sağlık tarafında da kafamda bazı soru işaretleri var. Eşimin bazı aşıları eksik ve doğuma kadar tamamlanamayabilir.
    Bu eksiklikler vize sürecinde bir sorun yaratır mı? Özellikle hamilelik nedeniyle riskli görülen veya yapılmayan aşılar varsa bu konuda anlayışlı davranılıyor mu?

4- Son olarak evlenmeden önce DS-260 Formumu doldurdum açtırmaya gerek var mı? Form 'da Hala bekar ve eşimi kendi formuma eklemedim. (Eşimin formunda her şey doğru)

5- Pasaport bilgilerimde güncel değil (Son sorduğum 2 soru için dosya açtırmaya gerek var mı Tayland özelinde)

Tecrübeli arkadaşların fikirlerini duymak beni çok rahatlatır. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• @evrentnrkl Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz 🙂

Sorulardan bir tanesine cevap verebilirim; çocuğunuz abd'de doğduğunda abd vatandaşı olacak. Onun süreci doğal ve size göre çok kolay olacak. Vatandaşlığı ile ilgili hiç bir evrak hazırlamanız gerekmiyor.

Diğer sorularınız hakkında kesin bilgim yok maalesef.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@pnarr aynı şekilde olan yüzlerce deneyim var aslında mülakat deneyimlerinde bilgisi paylaşmuş, herkese geri veriyorlar.
    lütfen siz de mülakat deneyimizini yazarken bu detayı yazın ki, ileriki yıllarda okuyanlara faydası olsun.
    tebrikler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl merhaba, gözünüz aydın.

1- hayır yok
    2- evet, doğum orada olursa abd vatandaşı olarak dünyaya gelecek.
    3- kadın doğum uzmanının kontrolünde ve vereceği raporlar birlikte sağlık muayenesine gidin.
    ilgili raporları yeminli tercüme edip onu hk'de doktor ile paylaşın. kararı onlar verecektir.
    4- kendi formunuza eşinizi eklemezseniz eşiniz vize alamaz, bu yüzden kendi formunuza eşinizi eklemelisiniz.
    5- formu açınca güncellersiniz.

bol şans.

• @gucarslan Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar ve temenninizden dolayı 🙂

• @gucarslan çok teşekkürler.ilk fırsatta detaylı yazıp paylaşacağım 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |