Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@ramazantopdas selamlar, dosyaniz current oldugundan dolayi artik kcc ile degil konsolosluk ile tasima islemi yapmaniz gerekiyor. Kcc attiginiz mailin aynisini hong kongta bulunan konsolosluga gonderip sansini denemeniz lazim.

• Teşekkür ederim ilginize

• @ramazantopdas sorunuza cevap vermiştim birkaç saat önceki postunuzda

• Merhabalar Honk kongta dr nicolson randevum var daha önce burnumdan estetik ameliyat oldum kolum kırıldığı için ve bacağımda çapraz bağ koptuğu için ayrı ayrı ameliyatlar geçirdim ama bunların belgelerini almadım çok eski operasyonlar belgeleri yok zaten hastaneden de kontrol raporu gibi bir şey almadım şimdi Nicolason da muayene olurken sorun yaratırlar mı bilgisi olan var mıdır bu konuda hakkında

• Hong Kong için bilgiye ihtiyacı olanlar veya 2-5 Mayıs mülakatı için Hong Kong ta bulunan varsa bize mesaj atabilirler.

• @Doğan-İnce
    Selamlar, hayir yaratmaz. Daha once ameliyat gecirdiniz mi sorusu sordugunda, sozlu olarak beyan edebiirsiniz. Cok eski ameliyatlar oldugu icin herhangi bir belge toplayamadim seklinde aciklama yapabilirsiniz.

• @thellc Böyle bir evrak (hesap dökümü vs.) Green Card talihlilerinden istenen belgeler arasında bulunmamaktadır. Ben götürmedim sormadılar da. Dediğiniz belgeyi deneme amaçlı şu an çıkarttım gayet yeterli görünüyor.

• @Doğan-İnce @ugursway beye katılıyorum. Ben de nicolsonda girdim sağlık kontrolüne, vücudunuzda varsa ameliyat izleri açıklamasını yaparsınız. Ben de bir problem olacağını düşünmüyorum.

• @hüzünlükedy dosya taşımayı acil yapmanız gerekir. Dosya numaranıza Ankara'dan sıra gelme olasılığı neredeyse yok. Hatta dosya taşımak için geç bile kalıyorsunuz.

• @yalcin61 red edilmeniz sizi her anlamda şüpheli yapacaktır. O yüzden evraklar aşamasında dikkatli olmanızı öneririm. Sorulan sorulara arkadaşlarımızın da söyledikleri gibi dikkatli cevap vermelisiniz. Aksi durumda AP'ye bırakıp dosyanızı süre bitene kadar bekletip red edebilirler. Her şey sizin için kolay olsun,

• @TommyGun Niye şüpheli yapsın hocam, bu kanıya nerden varıyorsunuz? Göçmen vizesinde amaç kesin gidecek ve dönmeyeceksini öğrenmek.. Turist vizesinde ise tam tersi... Boşa korku yaymayın.

• @hüzünlükedy, ivedilikle Viyana Konsolosluğu'na mail atmanızı tavsiye ederim. @ugurksknbck’in de belirttiği gibi, Schengen vize aralığınızı da mailde belirtip bu konuda destek isteyebilirsiniz. Mülakat deneyimlerinde buna dair örnekler mevcut.

Şablon: https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/14434?_=1745876378092

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   finn_ finn_ 

• @yalcin61 merhaba, ben de aynı durumdayım. 2023 Mart ayında bir J1 vize reddim oldu, ancak şu anda vizemi aldım. Her başvuru kendi içinde değerlendirilir; bu nedenle evham yapmanızı gerektiren bir durum yok, rahat olabilirsiniz.

Mülakat deneyimimde sorulan sorular kısmına bakarsanız, bana “Vize reddin var mı?” gibi bir soru hiç sorulmadı. Sadece “Daha önce Amerika vizesine başvurdun mu?” denildi. J1 başvurusu olduğunu söylediğimde ise “Neydi, ne yapacaktın?” gibi birkaç basit soru sordular. Sonrasında “tamam” deyip konuya hiç takılmadılar.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/1311?_=1745917021892

• @blueboy21 tamam sizin dediğiniz gibi arkadaşımız denesin. Kimin haklı olduğu o zaman anlaşılır. Umarım ben haksız çıkarım ve arkadaşımız vizesini alır ve ona Amerika'da yardımcı olabiliriz. Ayrıca amacım boşuna korku yaymak değil, sadece emin adımlar atılmasını sağlamak. Bu anlamda tanımadığımız arkadaşlarımıza, kardeşlerimize yardımcı olmak. Bu süreç içinde enteresan zorlukları barındıran ve basite alınmaması gereken bir süreç... @finn_ arkadaşımızın tecrübesi bu anlamda çok önemli. Size de kolaylıklar diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@TommyGun ikisi birbirinden farklı vize türü şüpheli yapacak bir şey olma ihtimali çok ama çok düşük . Göçmen olmayan vize türlerinde genelde red nedeni ya geri döneceğine inanmamaları yada o vize türüne uygun profile ve yetkinliğe sahip olmaması oluyor çünkü

• Merhaba. Dosya numaramız yüksek olduğu ve henüz aktif olmadığı için dosya taşıma işlemini şimdiye kadar yapmamıştık. Bugün KCC'ye eposta göndererek dosyamızı Bangkok'a taşımak istediğimizi ilettik. Bunun üzerine görüşme sırasında hazır bulunacağımız fiziksel adresi sordular.Tecrübeli arkadaşlar buraya adres olarak ne yazdılar? Forumda bulmakta zorlandım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Merhaba DS260 formu doldururken
    do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with u.s. law? seçeneğine yes dedim çünkü İstedikleri aşıları oldum ve aşı kartıma imzalatıp kaşelettim. istediklerinde bunu göstersem sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34

Mülakat deneyimleri başlığında Hong Kong’da sürecini tamamlamış olan kullanıcıların mülakat deneyimlerinde aşılar ile ilgili bir çok deneyim mevcut, o başlıkta okuyabilirsiniz veya arama butonunu da kullanabilirsiniz.

Sağlık kuruluşunun istediği detaylar doğrultusunda olduğunuz aşıları kanıtlayabiliyorsanız kabul edilir, aksi bir şey var ise kabul edilmeyecek ve orada tekrar size uygulayacaklardır ücreti karşılığında.

https://yesilkartforum.com/forum/post/460324

• @ATS16 teşekkürler ama sanırım yanlış anladınız, bahsettiğim konu ds260 formu ve mülakat günü içindi. sağlık kuruluşunda değil de mülakatta sorarlar mı bu kısmı yes seçmişsin neden diye

• @ugursway @Quatro çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz adına 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |