Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @kafkaf Hayırlı olsun hocam. Kategoriyi işgal etmeden bir şey sormak istiyorum yetkili arkadaşların izniyle, Tapu vb. araç olmadan, sadece 4 bin dolar mı gösterdiniz? Viyana diyorsunuz. Yeşil pasaport mu var? Muhtemelen sizde maddiyata fazla bakmamışlar, cv'nize bakmışlar gibi. 🙂


  • @gunnesss eğer numaranız current olacaksa bunun temmuzdan önce olma ihtimali yok denecek kadar az

    Eğer aos yapacaksanız vize bülteninde numaranızı gördüğünüz gibi dosyanızı USCIS'e iletmeniz gerekiyor. Yani öncesinde bütün işlemleri halledip dosyayı hazırlarsanız sürecin yetişmemesi için bir sebep yok ancak risk almış olacaksınız numaranızın current olmama ihtimaline karşı

    Konsolosluktan alma yoluna gidecekseniz de backlog olmayan sakin bir konsolosluk tercih edebilirsiniz

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

  • Dosya numaram 21000'lerde dosyami şu aylarda 36000 nolu dosyalara kadar gelen konsolosluklara taşıyabilir miyim


  • Merhaba Herkese,
    Aşılar ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Mülakat tarihimiz 5 Haziran olarak belirlendi, bu sebeple 3 doz vurulması gereken polio aşısı için nasıl bir yol izlememiz lazım? Molnar a ilk 2 doz yapılmış şekilde gideceğiz. 3. dozu olduktan sonra kart basımı için ABD ye bildirmemiz gereken bir durum var mı? Vizeyi alabilsek de aşılar tamamlanmadan kart basımına geçiliyor mu? Bilginiz var mı?


  • Merhaba Herkese,

    Dosya numaram 28 binlerde. An itibariyle current olma ihtimali nedir acaba anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.


  • @ömeryazgi mesela nereyi düşündünüz. Oturum izni veya vatandaşlık olmadan çogu yer kabul etmiyor. Eger öyle bir seceneğiniz var ise daha ayrıntılı bilgi vermelisiniz bence.


  • image.png
    dr ungan ın sitesinde böyle bir yazı var da aşılar hakkında. Bunun ne demek olduğunu tam anlayamadım. Yani daha doğrusu randevuya gitmeden önce antikor testi yaptırmam gerekiyor mu gerekmiyor mu? yol gösterirseniz sevinirim

  • ⭐⭐

    @Arif-Emre-Kömürcü selamlar, unganlar antikor testini kabul etmiyor malesef. Oldu ki yaptirdiniz ve eksik asilari oldunuz orada tekrardan yapilma ihtimali mevcut.


  • @Serhan-Karpuz benimde öyle, Bosnaya taşıdım dosyamı Ankara’da imkansıza yakın ağustos eylül gibi mülakat alırsın dedi avukatım


  • Herkese selamlar, bir soru sormak istiyorum. Gecen gunlerde mulakatim icin konsolosluk maili geldi ancak kafami kurcalayan bir durum var, DS 260 belgesini yeniden acmam gerekecek mi yoksa ilk basta doldurduktan sonra aldigim confirmation page kopyasini goturmem yeterli mi? DS260 ile ilgili ekstra bir islem yapmam gerekiyor mu?


  • @onuru bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim


  • @Yusuf-Uzak dediğinize göre şöyle anladım, dosya taşıyabiliyorum ancak numaram current olmadan yer fark etmeksizin hiçbir yerden işlem yapamıyorum. Visa bulletin’de Avrupa ve Amerika için olan kategori aynı değil mi( şu an 17.500 bu hem Amerika hem Avrupa için olan açılan numaralar oluyor değil mi?


  • Herkese selamlar, antikor testi sonucunda 'sınırda' ibaresi var ise aşı olmak gerekir mi? Herkesin sürecini sorunsuz geçirmesi dileğiyle. Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @sisifos
    Selamlar....Aşı ile ilgili yazdığım yazıya göz atabilirsiniz..
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15507?page=776

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

  • @erenas ben de dosyamı tasıyacagım kac ay önceden dosya taşıma için yazmalıyız sizce? benım siram 11 binlerde schengen vizem de temmuz başında başlıyor şuan yazmam çok erken mi olur diye düşünüyorum


  • Herkese Merhaba! Schengen vizemi aldım Temmuz ayının başında başlayacak vizem. 11 binlerdeyim ve dosyamı Viyana'ya taşımayı düşünüyorum. Taşıma işlemini sizce ne zaman yapmalıyım en sağlıklı olanı ne zaman konsolosluğa mail atmak? Bir de Viyana'dan daha önce vize alan varsa iletişime geçebilir miyim? Şimdiden çook teşekkür ederimm 🙂


  • @akara Cezayir vize sorunum yok , esim cezatir vatandaşı benim de yeşil pasaport var


  • Selam herkese. Bir sorum var. 3 yıl önce work and travel vizesinden red yemiş biri olarak (neden yediğimi bilmiyorum) ama o zaman random red veriyorlardı geri dönecek kişilere bile. Herkese aynı red kağıdını veriyolardı geri dönmeyeceğini düşünüyoruz diye. Ben GC sürecinde red yiyen birisine rastlamadım. Ama bilgisi olanlar vardır bu yüzden soruyorum bu durum için ne yaşanması gerekiyor (Belge eksikliği ve sahte bilgi vs. Durumlar dışında)?


  • @yalcin61
    Selamlar, gocmen olmayan vize turleri ile gocmen olan vize turleri tamamen farklidir. Sizin Work & Travel vize basvurunuzun rededilmesinin surecinize herhangi bir etkisi bulunmamaktadir. Ancak DS-260 formunuzda belirttiginiz icin mulakatinizi yapacak konsolos size daha once Amerika vizesinden red yediniz mi vb. sorular sorabilir. Eger neden red yediniz gibi bir soru ile karsilasirsaniz, “konsolosun takdiriydi” seklinde cevap vermeniz yeterli. Kolayliklar dilerim.


  • @hüzünlükedy selamlar viyana konsolosluguna taşıma maili atmalısınız forumda taşıma mail örnekleri mevcut, süresine gelince beklemenize gerek yok orda olabileceginiz tarih aralığını bildirdiginizde tarihi ona göre ayarladıklarını birçok forum arkadaşımızdan okuduk, viyana konsolosluğunda mülakata girmiş arkadaşlardan edindigimiz bilgilere göre çok anlayışlı ve çözüm odaklı oldukları aşikar, sürecinizde şans sizinle olsun.


Benzer Başlıklar

  • 642
  • 11427
  • 2688
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum