Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@hüzünlükedy

Dosyanızı taşımak için Viyana konsolosluk ile irtibata geçmediğiniz her dakika sizin aleyhinize işliyor ve vizenizi alma şansınızı azaltıyorsunuz.

Viyana’da mülakata girip vizesine kavuşan forum kullanıcılarının deneyimlerine ve sorularınızın cevaplarını DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında bulabilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhabalar bir sorum olacaktı. Enpara kullanıyorum. Enparanın kendi içerisinde e-imzalı 6 aylık hesap dökümü ve konsolosluk yazısı temin edebiliyoruz. Mülakata buradan çıkartacağımız belgeleri götürsek kabul görür mü, sorun yaşar mıyız? İmza sirkülerine kadar var.

• @Flight101 Merhaba, Bu yazınızı çok dikkatlice okumuştum. Bana da çok faydası oldu öncellikle elinize sağlık. Yazınızda da böyle bir cümle mevcut. ''Viyana'da sağlık muayenesine girecekseniz istediğiniz zaman Tetraxim yaptırıp OPA ile doz tamamlaya devam edebilirsiniz.'' Aslında sormak istediğim OPA ile devam ettirdiğiniz dozlarını daha sonrasında Amerika'ya bildirmeniz gerekiyor mu? Kart basım süreci için bir önemi oluyor mu?

• @DenizMaths çok teşekkür ederim darısı başınıza. Ben konslosluğa sorarak ilerledim aslında. Uzun ve riskli bir süreçti evet ama çok şükür aldık. Dilerim herkes vizesini kavuşur.

• ⭐⭐⭐

@sisifos
    Selamlar....Ben Tetraxim i mülakattan çok önce olduğum için üstüne 2 doz opa yaptırdım...Ancak eşimin Tetraxim uygulamasını sağlık muayenesinden 15 gün önce yaptık. Onun eksik dozlarını yaptırmayacağız ve dolayısıyla bildirmeyeceğiz...

• Bu ileti silindi!

• @koumit, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar, bir soru sormak istiyorum. Gecen gunlerde mulakatim icin konsolosluk maili geldi ancak kafami kurcalayan bir durum var, DS 260 belgesini yeniden acmam gerekecek mi yoksa ilk basta doldurduktan sonra aldigim confirmation page kopyasini goturmem yeterli mi? DS260 ile ilgili ekstra bir islem yapmam gerekiyor mu?

Eğer doldurduğunuz bilgilerde büyük bir yanlışlık veya değişiklik yoksa(medeni hal gibi) formunuzu açmanıza gerek yok.mevcut confirmation page ile mülakata gidebilirsiniz.

• @ömeryazgi anladım eşiniz için sorun görünmüyor gibi tabi Cezayir dosya kabul edip bakıyor ise geçmiş yıllarda ki deneyimlerde aratmanız gerekir, ama sizin otorum veya vatndaşlık olmadığından bakmayabilir.

• @ramazantopdas kcc üzerinden dosyanızı taşıyamazsınız current durumda case numberiniz o sebeple hangi konsolosluğa taşıma istiyorsanız o konsolosluğa mail atın onlar halledecekler

• Merhabalar bülten ile ilgili bir sorum olucak
    Nisan ayında Haziran bülteni açıklandı geriye 3 bülten kaldı ,dolayısıyla son bülten olan Eylül bülteni temmuz ayında açıklanacak ve ağustosta dolayısıyla bir bülten açıklanmayacak yani temmuz ayı son bultenin açıklandığı ay olucak doğru müdür?

• ⭐⭐⭐

Dosyamı Nasıl Taşırım?

1. Current olmadan önce KCC ile iletişime geçerek (FAM Yönetmeliği)
    2. Current olunduktan sonra taşımak istenilen konsolosluk ile iletişime geçerek
      (Rica-Minnet Yöntemi)
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@kelebek selamlar, siz yazinca dv24 u kontrol ettim eylul bulteni agustosta bulteniyle aciklanmis, yani son bultenler agustos ayinda aciklanacak. Eylul bultenide yeni dv surecinin ilk bultenini kapsiyor olacak.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@kelebek

DV2025 kapsamında vize mülakatı dağıtımına imkan verecek henüz açıklanmayan 3 bülten kaldı geriye. Haziran, Temmuz ve Ağustos bültenleri. Bu bültenler aracılığıyla sırasıyla en erken mülakat dağıtılabilecek aylar ise Temmuz - Ağustos - Eylül. Mali yıl 30.09.25 itibariyle bitiyor.

Mali yılın son bülteni olan Eylül bülteninde ise sadece DV2026 kapsamında ilk current olacak sayıları görebileceğiz.

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Flight101 çok teşekkür ederim

• Bu ileti silindi!

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   finn_ finn_ 

• @onuru ağustos bülteni temmuzda açıklanıyor. Yani son bülten temmuzda belli olacak

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |