[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@ahmad DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells verilen belgede yasa numarasını hatirlamıyorum, ama AP kutucugu işaretliyidi.
CEAC'tan bahsediyordum...
refused under 212(f) yaziyorsa travel ban'dan dolayi red almis demektir.
refused under 221(g) yaziyorsa, idari islemler devam ediyor demektir, vize alabilmesi icin surecten aklanmasi lazim.
-
@crazycells sadece refused yazılıyor (3 kez girip baktim). Geçen sene annesine çıkmış, annesi normal alıyorken, babası da AP kalıp vize almış.
-
@crazycells teşekkürler. Gerçi case number hala aktif değil ancak ben denemeleri 2 şıktan yapıyordum.
-
@mhepekiz " The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected]mailto:[email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected]mailto:[email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected]mailto:[email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry."
Gelen bu. Evrakı aldık, işliyoruz diyor. İşlem bitti diye bir daha bi bildirim var mı? Onu bilmiyordum.
-
@nakalakev records indicate ile başlayan bir onay email aldıktan sonra daha sonra mülakat tarihi alırsınız
-
@yılmaz bu aldığınız otomatik email bana onay 3 gün sonra geldi inşallah size de erken gelir mayısta randevu alırsınız
-
@yılmaz Çok teşekkür ediyorum bilgi için.
-
@yılmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
ana onay 3 gün sonra geldi inşallah size de erken gelir mayısta randevu
Ben o maili 20 şubatta aldım ama mülakat için mail hala almadım. Muhtemelen Mayıs ayına kaldık.
-
Kargoya verildi.

-
Merhaba Admin
Ben 3 yıla yakındır Amerıkadayım.. Eşim ve çocuklarım Meksika yolunu takip ederek iltica edip amerikaya geldiler. Ve Eşime Green Card çıktı (2019eu00010xxx) şu ana kadar hiç bir bildirim alamadım.
Ne yapmam lazım bazı avukatlar Mexikadan giriş yapıldığı için bu durumdan yaralanamazsınız diyorlar
Mart ayı geldı tahminen sira gelmekÜzere hakkımız kayboluyor mu?
bu konuda fikri olan var mı?
-
Merhaba
Ben 3 yıla yakındır Amerıkadayım.. Eşim ve çocuklarım Meksika yolunu takip ederek iltica edip amerikaya geldiler. Ve Eşime Green Card çıktı (2019eu00010xxx) şu ana kadar hiç bir bildirim alamadım.
Ne yapmam lazım bazı avukatlar Mexikadan giriş yapıldığı için bu durumdan yaralanamazsınız diyorlar
bu konuda fikri olan var mı? -
@baysal DS260 formunu doldurdunuz mu? Doldurduysanız hangi ülkede yaşıyor olarak doldurdunuz?
-
@ahmad DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells sadece refused yazılıyor (3 kez girip baktim). Geçen sene annesine çıkmış, annesi normal alıyorken, babası da AP kalıp vize almış.
Eger idari isleme kalmis oldugunu soylemislerse de refused under 221g gorunmesi normal. Maalesef surecin bitmesini beklemeniz gerekiyor, eger bir guncelleme oldugunu dusunmuyorsaniz o durumda konsoloslugu arayip dosyanin durumunu sorabilirsiniz:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
-
@baysal DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba
bu konuda fikri olan var mı?Sorularinizi tam ve ayrintili olarak yazmalisiniz. ABD'de AOS yapmak icin gecerli bir statuye sahip olmalisiniz. Eger esinizin statusu uygun degilse, avukatlarin dedigi gibi AOS yapmasi mumkun olmaz.
AOS ile ilgili sayfa surada:
https://www.uscis.gov/greencard/adjustment-of-statusEger AOS'e uygunsaniz forumdaki su konuyu takip etmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almakEger, AOS yapamazsaniz o durumda size tavsiyem DS260 formunda degisiklik yapip (eger gondermediyseniz gonderip) Consular Processing yapmaniz. Fakat bu durumda Turkiye'ye doneceginiz icin iltica sureciniz olumsuz sonuclanir. Konsolosluklar bu durumu nasil degerlendirirler emin degilim, buyuk ihtimal problem olmayacagini dusunuyorum.
-
@mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
DS260
evet doldurdum adresi de USA olarak belirttim ..
-
@crazycells Eşimin iltica mahkeme tarihi eylül 2020. çalışma izni SSn nosu vs var.
DS260 formunda eşimin adresi burası..
ben şansımı denemek isityorum en azında eşim tek girsin isityorum.
Buradan Mulakat nasıl alınıyor:?
Bana henuz hic bir email gelmedi.
elim kolum bagli ne yapabilirim -
Meksikaya dönüp oradaki elçilikten başvursa olmazmı acaba.Var olan hakkı kaybetmeseniz.Ne de olsa orası da türkiye gibi yolgecen hanı. Sallamasyon bir okula meksikanca dil okulu için basvuru yapsanız legal statü elde etseniz. Abd elçiliigine legal tender seklinde kendinizi sunmus olursunuz yanlismi?
-
@crazycells 10 gün önce Ankara ABD Konsolosluğuna ordaki wreckless and silly bir memur yüzünden vize alamadığımı bildiren bir mail gönderdim ve hala cevap yok. Pasaportum da halen onlarda. Acaba daha fazla zorlamamın faydası olur mu?
-
@crazycells “arriving Alien” boyle birsey duydunuz mu? nedir ne degildir?
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.