[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Issued! ;)
-
@cancakicitr teşekkürler inşallah herkes gider
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar AIS kaydı yaparken hangi seçenek seçilmeli. Mülakatı tamamlamış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1- Göçmen Vizesi randevusu için kayıt yaptırmam gerekiyor
2- Green kart çekilişi için randevu almam/kayıt olmam hakkında bir bildirim aldım. -
@Ahmad , çok üzücü bir durum olmuş ama İran vatandaşları tavel ban içerisinde yani tüm koşulları sağlasalarda red alıyorlar. Tek kabul almalarını sağlayan şey çift vatandaşlık varsa oluyor. Bunun dışında yapabilecekleri bir şey yok. Kişisel bir durum yok ülke olarak red yiyorlar keşke hiç girmeselermiş paralarına yazık olmuş.
-
Merhaba
Bugün vizemiz onaylandı. Şimdiye kadar tecrübelerini paylaşanlarla benzer bir deneyimdi o yüzden detayları yazmıyorum. her adımda çok iyi bir kaynak oldu burası bizim için eminim bundan sonra da olacak. Herkese teşekkürler. Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman yardımcı oluruz. Tüm bekleyenlere sabır ve bol şans diliyorum. -
@the-black-eagle vize randevusu
-
Arkadaşlar, numaramız 15 şubatta aktive oldu ; ve lakin hala daha randevu tarihi yok. Mail de gelmedi, sayfamıza giriyoruz orada da görünmüyor(Ds260 dolduruldu, evrak maili geldi yanıtlandı) Bizim gibiler mevcut mu? Korkmaya başlayalım mı :) Ay sonuna kadar gelir diye teskin ediyordu buradaki arkadaşlar. Bizden kaynaklı muhtemel bir aksaklık varsa ne olabilir?
-
@berkergn13 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
1 martta vizem onaylandı size kapsamlı bi mail gelecek dediler hala gelmemesi normal mi
mail derken, posta mi e-posta mi?
Vizeniz ve sari zarfiniz posta ile gonderilecek; e-posta ile degil, bilginize.
-
@nakalakev korkulacak bir şey yok sizden kaynaklı aksaklık olsa zaten kcc size mail atardı... bu arada "evraklarınız incelendi ok" maili geldi mi? ulaştı maili mi geldi sadece
-
@crazycells yok e mail den bahsediyorum
-
@ahmad DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar!
soru bir Iran vatandaşı arkadaş için soruyorum.
benimle aynı gün girdi, eline kağıt verdiler ve AP işaretliyidi ama şimdi ceac de case status check yaparken refused gözüküyor AP mıdır yada red yemiş anlayamadık.
teşekkürler!Tam olarak ifadeyi aktarir misiniz?
Idari islem de olabilir, red edilmis de olabilir.
Refused under 221(g) mi yaziyor? -
@the-black-eagle ikisi de olur, alttaki secenek sizin durumu daha net anlatiyor.
-
@nakalakev DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar, numaramız 15 şubatta aktive oldu ; ve lakin hala daha randevu tarihi yok. Mail de gelmedi, sayfamıza giriyoruz orada da görünmüyor(Ds260 dolduruldu, evrak maili geldi yanıtlandı) Bizim gibiler mevcut mu? Korkmaya başlayalım mı :) Ay sonuna kadar gelir diye teskin ediyordu buradaki arkadaşlar. Bizden kaynaklı muhtemel bir aksaklık varsa ne olabilir?
sadece beklemeniz gerekiyor. Bu ay vize mulakat tarihi alacaginizin bir garantisi yok.
-
@berkergn13 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells yok e mail den bahsediyorum
oyle bir email gelmiyor.
-
@crazycells verilen belgede yasa numarasını hatirlamıyorum, ama AP kutucugu işaretliyidi.
-
@ahmad DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells verilen belgede yasa numarasını hatirlamıyorum, ama AP kutucugu işaretliyidi.
CEAC'tan bahsediyordum...
refused under 212(f) yaziyorsa travel ban'dan dolayi red almis demektir.
refused under 221(g) yaziyorsa, idari islemler devam ediyor demektir, vize alabilmesi icin surecten aklanmasi lazim.
-
@crazycells sadece refused yazılıyor (3 kez girip baktim). Geçen sene annesine çıkmış, annesi normal alıyorken, babası da AP kalıp vize almış.
-
@crazycells teşekkürler. Gerçi case number hala aktif değil ancak ben denemeleri 2 şıktan yapıyordum.
-
@mhepekiz " The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected]mailto:[email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected]mailto:[email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected]mailto:[email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry."
Gelen bu. Evrakı aldık, işliyoruz diyor. İşlem bitti diye bir daha bi bildirim var mı? Onu bilmiyordum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum