[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@nakalakev records indicate ile başlayan bir onay email aldıktan sonra daha sonra mülakat tarihi alırsınız
-
@yılmaz bu aldığınız otomatik email bana onay 3 gün sonra geldi inşallah size de erken gelir mayısta randevu alırsınız
-
@yılmaz Çok teşekkür ediyorum bilgi için.
-
@yılmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
ana onay 3 gün sonra geldi inşallah size de erken gelir mayısta randevu
Ben o maili 20 şubatta aldım ama mülakat için mail hala almadım. Muhtemelen Mayıs ayına kaldık.
-
Kargoya verildi. ;)
-
Merhaba Admin
Ben 3 yıla yakındır Amerıkadayım.. Eşim ve çocuklarım Meksika yolunu takip ederek iltica edip amerikaya geldiler. Ve Eşime Green Card çıktı (2019eu00010xxx) şu ana kadar hiç bir bildirim alamadım.
Ne yapmam lazım bazı avukatlar Mexikadan giriş yapıldığı için bu durumdan yaralanamazsınız diyorlar
Mart ayı geldı tahminen sira gelmekÜzere hakkımız kayboluyor mu?
bu konuda fikri olan var mı?
-
Merhaba
Ben 3 yıla yakındır Amerıkadayım.. Eşim ve çocuklarım Meksika yolunu takip ederek iltica edip amerikaya geldiler. Ve Eşime Green Card çıktı (2019eu00010xxx) şu ana kadar hiç bir bildirim alamadım.
Ne yapmam lazım bazı avukatlar Mexikadan giriş yapıldığı için bu durumdan yaralanamazsınız diyorlar
Mart ayı geldı tahminen sira gelmekÜzere hakkımız kayboluyor mu?
bu konuda fikri olan var mı? -
@baysal DS260 formunu doldurdunuz mu? Doldurduysanız hangi ülkede yaşıyor olarak doldurdunuz?
-
@ahmad DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells sadece refused yazılıyor (3 kez girip baktim). Geçen sene annesine çıkmış, annesi normal alıyorken, babası da AP kalıp vize almış.
Eger idari isleme kalmis oldugunu soylemislerse de refused under 221g gorunmesi normal. Maalesef surecin bitmesini beklemeniz gerekiyor, eger bir guncelleme oldugunu dusunmuyorsaniz o durumda konsoloslugu arayip dosyanin durumunu sorabilirsiniz:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
-
@baysal DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba
Ben 3 yıla yakındır Amerıkadayım.. Eşim ve çocuklarım Meksika yolunu takip ederek iltica edip amerikaya geldiler. Ve Eşime Green Card çıktı (2019eu00010xxx) şu ana kadar hiç bir bildirim alamadım.
Ne yapmam lazım bazı avukatlar Mexikadan giriş yapıldığı için bu durumdan yaralanamazsınız diyorlar
Mart ayı geldı tahminen sira gelmekÜzere hakkımız kayboluyor mu?
bu konuda fikri olan var mı?Sorularinizi tam ve ayrintili olarak yazmalisiniz. ABD'de AOS yapmak icin gecerli bir statuye sahip olmalisiniz. Eger esinizin statusu uygun degilse, avukatlarin dedigi gibi AOS yapmasi mumkun olmaz.
AOS ile ilgili sayfa surada:
https://www.uscis.gov/greencard/adjustment-of-statusEger AOS'e uygunsaniz forumdaki su konuyu takip etmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almakEger, AOS yapamazsaniz o durumda size tavsiyem DS260 formunda degisiklik yapip (eger gondermediyseniz gonderip) Consular Processing yapmaniz. Fakat bu durumda Turkiye'ye doneceginiz icin iltica sureciniz olumsuz sonuclanir. Konsolosluklar bu durumu nasil degerlendirirler emin degilim, buyuk ihtimal problem olmayacagini dusunuyorum.
-
@mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
DS260
evet doldurdum adresi de USA olarak belirttim ..
-
@crazycells Eşimin iltica mahkeme tarihi eylül 2020. çalışma izni SSn nosu vs var.
DS260 formunda eşimin adresi burası..
ben şansımı denemek isityorum en azında eşim tek girsin isityorum.
Buradan Mulakat nasıl alınıyor:?
Bana henuz hic bir email gelmedi.
elim kolum bagli ne yapabilirim -
Meksikaya dönüp oradaki elçilikten başvursa olmazmı acaba.Var olan hakkı kaybetmeseniz.Ne de olsa orası da türkiye gibi yolgecen hanı. Sallamasyon bir okula meksikanca dil okulu için basvuru yapsanız legal statü elde etseniz. Abd elçiliigine legal tender seklinde kendinizi sunmus olursunuz yanlismi?
-
@crazycells 10 gün önce Ankara ABD Konsolosluğuna ordaki wreckless and silly bir memur yüzünden vize alamadığımı bildiren bir mail gönderdim ve hala cevap yok. Pasaportum da halen onlarda. Acaba daha fazla zorlamamın faydası olur mu?
-
@crazycells “arriving Alien” boyle birsey duydunuz mu? nedir ne degildir?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba forum uyeleri ve @crazycells
Oncelikle hepinize tesekkur etmek istiyorum. Ne zaman greencard ile ilgili bir sorum olsa en kisa sekilde cevaplandirdiniz..Sayenizde cok sey ogrendim ve dun olan mulakatimdan mutlu bir sekilde ciktim. Greencardim onaylandi!
Ben de sizlere kendi tecrubelerimden faydalanarak yardimci olmak isterim. Kisaca mulakatimi anlatayim. Oncelikle 8'de olan randevuma 7:40 ta gittim. Kapida 20 25 kisilik bir sira vardi. Gorevliye greencard icin 8 randevusu oldugumu soyledim ve siraya gecmemi soyledi. Saat 8 olunca hepimizi, ust aramasi yaparak iceri almaya basladilar. Iceri girdigimizde bana sira numarasi verdiler. Koridor gibi ayri bir bolumde yapiliyor bu gorusmeler. Benden once bir cocuklu es ve talihli vardi, vallahi acikcasi biraz soguk insanlardi...bu forumdan takip ediyolarsa selam ediyorum. Neyse ben yaklasik yarim saat bekledim, numaram yanmaya yakin, cantamla birlikte cuzdanimi biraktigimi farkedince buyuk bir panik yasadim. Gorevlilere soyledim ve panik yapmamami gorusmeden sonra bana bir kart yazabiliceklerini, cikip cuzdanimi alabilicegimi soylediler. Neyse numaram yandi, gorevli kadin pasaportumu, diploma fotokopimi, nufus ve adli sicil belgemi ve 1 fotograf istedi. Diplomamin fotokopiyi yoktu ve kendi cekti. Eski pasaportumu isteyip istemedigini sordum. Gecerli vize yoksa gerek yok dedi. Bunun haricinde ne AIS formumu ne de mali durumu isteyen belgeleri istemediler. Adres degisikligi talep ettim ve hemen orda yazdi. Sonrasinda kart yazip disari cikmama izin verdi. Cikip hemen aldim. Kasa kisminda numaramin yanik ve ucret alan kisinin beni sabirla bekledigini gordum. Gidip odeme yaptim. Yalniz kart ile odeme yapacak kisilere onerim, kartinizin mail ordera acik olmasi bende 2 kart calismadi ve 1i calisti bu sekilde. Dikkat edelim. Sonrasinda 5dk icinde konsolos cagirdi, yemin ettim ve parmak izimi aldi. Diplomamin aslini gormek istedi, bende master degree de oldugu icin onu da verdim. Bana geri verip, kriterlerimiz bu kadar yuksek degil dedi gulumsedi. So rasinda ne is yapiyosun dedi, bi kac kez forumda yazmistim, ben amerikada calisiyorum E2 vizesi ile ancak isler kotu oldugu icin surekli burdayim ve calisamiyorum. Bu konudan cekiniyordum. Fakat boyle anlatinca aa amerikada mi calisiyosun hangi eyalet dedi, california dedim. Hangi vize ile dedi E2 dedim, yalniz islerim kotu diyince e senin bir suru vizen var cok guzel gozukuyor, vizeniz onaylandi hayirli olsun dedi. Toplamda 2dk suremistir bu konusma. Sonrasinda diger vizelerin iptal olup olmayacagini sordum, gocmen olmayan tum vizeler iptal olacak dedi. Benim deneyimim bu sekilde. Arkadaslar nacizane tavsiyem kucuk seylere takilmayin, zaten cok cok buyuk bir sabika kaydiniz vs yoksa arkadan onay verildigini ve onlarinda bunu hic birseye bakmadan onayladiklarink dusunuyorum.
Tekrar hepinize tesekkur ederim. Herhangi bir sorunuz olursa bana buradan ulasabilirsiniz. Hepinize bol sans diliyorum
-
Ve teslim aldım ;)
-
@crazycells Şimdi de "Please be informed that your case is still being reviewed by a consular officer and we have updated your case as under review" yazan bir email geldi ancak IVStatu halen "Pending for missing documents" görünüyor. Şimdi ben bunlara küfretsem mi acaba?
-
@mhepekiz Tebrikler. Hayırlı olsun. Ben şimdi "under review"deyim. Ne demekse o?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum