Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yasavul Bana da sadece sizinki mesaj geldi hocam. Ankara'dan mülakat bekliyorum ama yazmamışlar.

• Selamlar. Biyometrik Randevu diye bi şey okudum az önce. Konuya dair hiçbir şey bilmiyorum, nedir acaba? Yapmam gereken bir şeyi yapmadım mı diye düşündüm şu an.

• @aliaytac41 Selamlar tam olarak nerede okudunuz bilemiyorum ama biyometrik veriyi genelde ABD girişi sonrası tekrar sizi çağırıyorlar eksik veya tamamlanmamış yada hatalı olan şeyler için orada istediklerini biliyorum.

• @aliaytac41 bildiğim kadarıyla GC görüşmeleri için Biyometrik randevu diye bir şey yok. Zaten konsolosluk mülakat sırasında parmak izinizi alıyor. Genelde ABD içi başvurularda biyometrik randevu olur. Örneğin vatandaşlık başvurularında ilk önce biyometrik randevu aylar sonrada mülakat olur.

• @gucarslan teşekkür ederim sizin yazınızıda buldum bu konuyla ilgili dosya açma için mail attım sadece submit edince dosya kapanmış oluyor mu ayrıca bişey yapmak gerekir mi

• @evrentnrkl Anladım hocam. Mülakat öncesi yapılması gereken bir şey sandım bi an. Çok teşekkür ederim

• ⭐⭐

@Merve-Şimşek-0 selamlar,

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

-Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

-DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID

-DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/1304

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/2712

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 
  • ⭐⭐⭐⭐

@arnblt hayır konsoloslukta DV mülakatına girmiş kişilerdende tekrar biyometrik randevusuna çağrılanlar oldu daha önce

• @Yasin-Cavusoglu ankara'da mi mülakat aldin?

• @ozgurs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakat deneyimleri başlığından edindiğim bilgilere göre Ankarada doktor muaynesi aynı gün sonuçlanıyor bir aksilik yoksa en erken ertesi gün rapor teslim ediliyor sanırsam(aynı gün hiç mi şansımız yok ilk randevuyu almıştım 🙂 ? ). 7 Mayıs doktor 20 Mayıs vize görüşmesi var. 20 mayıs için seyahat planlaması yaptım ama doktor için emin olamadım, işten izin vs ayalarmak için. Anladığım kadarı ile en az 2 gün Ankara'da geçirmek gerekiyor. Bilen veya tecrübe edenlerden biri onaylarsa sevinirim.

@ozgurs Eğer Amerika'ya geç gitmek gibi bir niyetiniz yoksa sağlık muayenesine bir an önce girmenizi tavsiye ederim. Umarım olmaz ama tüberküloz testine kalırsanız ( şikayetiniz olmasa bile filmde ufak bir leke çıksa dahi istiyorlar ) sonucu 2 ay sürüyor. Ben şuan o süreçteyim iyi ki 1 ay öncesinden sağlık muayenesine girmişim diyorum

• @ozgurs merhaba 10 nisanda unganlarda benimle birlikte olan herkes bir sonraki güne teslim edilmek üzere çıktılar yan diğer arkadaşların dediği gibi planlamanı esnek yapman en doğru hareket olur

• Merhabalar ben dosyamı Bern'e (isviçre) taşıdım orada akrabalarım olmasından dolayı lakin oturum izini felan istiyor mu acaba chat gpt sorduğumda viyana ile aynı cevabını verdi lakin sizlere de sormak istedim ayrıca aşı konusu ile ilgili olarak hemen antikor testi yaptırmalı mıyım yoksa current olduktan sonra gelecek mailden sonra mı harekete geçmeliyim ? bir de isviçre vizesini 15 günlük alsam olur mu ?

• @Azizz2424 Teşekkürler cevap için belki aynı gün sonuna yetişir demiştim ama artık ona göre ayarlama yaptım.

@Nalcabasmaz Artık ayarlamaları yaptım 7 mayısa göre, açıkçası şansıma artık ne çıkarsa ama ülseratif kolit hastası olduğum için zaten kullandığım ilçalar yüzünden sürekli ciğer filmim çekilyor ve hastalık yüzündn kullandığım ilaçlar bağışklığımı baskılaması sebebilye tüberküloz tehlikesi yarattığı için önceden koruma amaçlı ilaçlar kullanmıştım.

• son bültenden sonra bi arkadaşımız bugün hong kongtan randevu maili almış, başka mail alan oldu mu?

• @aykut1907 4 haziranda bana mülakat verdi hongkong

• @e-krkrt 🧿Ben hala bekliyorum

• @Mehmet-Özata-0 Amerikadayim

• @DenizMaths ds260 formu gönderim tarihiyle ilgili olabilir belki164xx benim case

• Amerika’da ikinci ayım dolmuşken biyometrik randevu mektubu geldi. Forum ve değerli üyeler sayesinde eşimin randevusunu mail atarak Ankara’ya taşıdım.Yeşilkartforum olmasaydı değerli paylaşımlar yapan arkadaşlar olmasaydı benim gibi hiç İngilizce bilmeyen biri hayaline ulaşamazdı.ne kadar teşekkür etsem azdır.Geldik mücadele ediyorum.çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Amerika’da ikinci ayım dolmuşken biyometrik randevu mektubu geldi. Forum ve değerli üyeler sayesinde eşimin randevusunu mail atarak Ankara’ya taşıdım.Yeşilkartforum olmasaydı değerli paylaşımlar yapan arkadaşlar olmasaydı benim gibi hiç İngilizce bilmeyen biri hayaline ulaşamazdı.ne kadar teşekkür etsem azdır.Geldik mücadele ediyorum.çok teşekkür ederim

Gerçekten bu forum birçok kişinin sürecini kolaylaştırıyor çünkü üyeler yaşadıkları deneyimleri paylaşıyor. Bu deneyimler olmasa, başkalarının faydalanabileceği bir kaynak oluşmazdı.

Bu yüzden sizin de ilk fırsatta mülakat deneyiminizi paylaşmanız çok değerli olur. Belki de sizin anlatacağınız küçücük bir detay, başka bir başvuru sahibinin sürecinde kritik bir rol oynayacaktır.

Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |