Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

Güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkürler....Bu gecikmeyle birlikte daha uzun bir mülakat deneyimi yazmak zorunda kalacağım 😂...

• @Flight101 hocam arkanıza yaslanın haftasonunu iyi geçirin sonra vizelerinizi alacaksınız 🙂

• @ismail-Tardu 21 Mayısa Ankara dan mülakat almışsınız.

• Merhaba,
    Hong Kong Dr.Anderson mail ile gönderdiği dökümanda foto boyutu 40*50mm diye belirtilmiş. Ancak forumda 1x1.5 inç diye belirtilmiş. Anderson'da muayene olan arkadaşlar, siz hangisini hazırladınız?

Bir de Ankara'da yeminli tercüman önerisi verebilecek olan var mı?

• @Flight101 Baştan sona, tavsiyelerinizle deneyiminizi okumak isterim. Bekliyorum 🙂

• Herkese selamlar, belki yanlış başlığa yazıyorum ama en güncel bilgiler sizdedir. Eşimle birlikte bu yıl ki çekilişe başvurduk, eşimin pasaportu yok, oldu da çıkması durumunda ds260 göndermemizin aciliyeti ne kadar önemli? pasaport çıkartmak için geçecek süre bizi etkiliyor mu herhangi bir şekilde. herkese kolaylıklar dilerim

• @desskhalifa Ne kadar erken o kadar iyi. Eğer ki çekiliş çıkarsa, iki elim kanda olsa ya da ameliyatta olsam, ameliyatı yarım bırakıp kalkar ofise formu oldurmayı giderdim. Gerisini siz anlayın.

• ⭐⭐⭐⭐

@desskhalifa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar, belki yanlış başlığa yazıyorum ama en güncel bilgiler sizdedir. Eşimle birlikte bu yıl ki çekilişe başvurduk, eşimin pasaportu yok, oldu da çıkması durumunda ds260 göndermemizin aciliyeti ne kadar önemli? pasaport çıkartmak için geçecek süre bizi etkiliyor mu herhangi bir şekilde. herkese kolaylıklar dilerim

DS260 formunu pasaport olmadan da doldurabilirsiniz. Bu başlığın üçüncü iletisini okuyun lütfen.

• @Flight101 Şimdi vize endişesi de olmadan; çok güzel olduğu söylenen Viyana'yı gezme, tadını çıkarma vakti diyelim o zaman.

• Merhabalar ben, eşim ve 1 yaşındaki çocuğumuzun ABD vizesi mevcut. Numaramız 24binlerde. Şuan shengen vizemiz yok. Bizim için hangi yolu önerirsiniz. Aos mu yoksa shengen alıp viyanaya dosya taşımayı mi. Yoksa vizesiz bir ülkeye dosya taşımayı mı. @gucarslan özellikle sizlerin tavsiyesini duymak isterim.

• Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül aylarını kapsayan toplam 4 bülten kaldı. Haziran bülteninde cut off olursanız bence yine riskli.
    Temmuzda cutoff olursanız süreç ortalama 2-3 ay sürerse, sürecinizin yetişmeme veya kota kalmama ihtimali yüksek.
    FAM yönetmeliği olduğu sürece, abd içinde yaşanmıyorsa AOS mantıksız bence. Hatta abd içinde yaşayan henüz cutoff olmamış yüksek sıralamalı talihliler de dosyalarını diğer ülkelere (kanada vb) atmalı diye düşünüyorum.

@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar ben, eşim ve 1 yaşındaki çocuğumuzun ABD vizesi mevcut. Numaramız 24binlerde. Şuan shengen vizemiz yok. Bizim için hangi yolu önerirsiniz. Aos mu yoksa shengen alıp viyanaya dosya taşımayı mi. Yoksa vizesiz bir ülkeye dosya taşımayı mı. @gucarslan özellikle sizlerin tavsiyesini duymak isterim.

• Merhaba arkadaşlar

Green Card sürecinde özellikle bültenleri takip eden herkesin bildiği gibi her ayın başı biraz heyecanlı ve stresli geçiyor. Ben de bu süreci yaşamış biri olarak, kendi ihtiyacımı karşılamak için küçük ve basit bir yazılım geliştirmiştim. Bültenin yayınlanıp yayınlanmadığını tek tek siteye girip kontrol etmek yerine, bu araç sayesinde güncel DV2025 bülteni kontrol edilebiliyor, linkten abone olarak otomatik mail gelmesini sağlayabilirsiniz böylelikle bülten yayınlanınca haberiniz olur. Dilerseniz istediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

Proje linki:
    👉 https://srv.idepex.com/~idepextr/dv2025/check_bulletin.php

image.png

Otomatik gelecek email örneği:
    image.png

NOT : Bu aracı herhangi bir kazanç ya da reklam amacıyla değil, tamamen topluluğa faydalı olmak adına hazırladım. Kullanmak isteyen olursa ne mutlu bana 🙏
    Fikir, öneri ya da geliştirme tavsiyesi olanlar yazarsa memnun olurum. Belki daha iyi hale getirebiliriz.

Herkese bol şans! 🍀

Bu şekilde uyarı alabilirsiniz 1 defalık Gelişmiş butonuna basarak karşınıza gelen linke tıklamanız yeterlidir.

33129e0e-fad7-45c4-8097-3e9c57245d0e-image.png

1b527b81-cdac-457a-9c94-e8f74744b0b4-image.png

• @cttl Su ana kadar temmuzda dosyasini yollayip da sureci yetismeyen kisilerin orani yuzde kac? FO'lar mali yil sonuna yaklastikca cok hizli tamamlamaya basliyorlar dosyalari. Nereden uyduruyorsunuz bu verileri?

• @metinbeci Hocam sanırım doğrulama kodu doğru olmasına rağmen hatalı kod girdiniz hatası veriyor. Emeklerin için teşekkürler.

• @ruzgaroglu Merhaba bende aos düşünüyorum. Sizce aos ile ilerlemek dahami iyi olur, dosya taşımaya nazaran. Arkadaşın yorumu görünce korktum açıkçası.

• @cttl Ben bu cevabın inanılmaz tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Ortada yanlış yönlendirme var. Sadece Mehmet Fatih Bey içinde değil, forumu okuyan herkes için... Temmuz'da cutoff olan birinin süreci ortalama 2-3 ay nasıl sürecek?

Şu anda FAM yönetmeliği ile KCC üzerinden dosyasını Hong Kong gibi vize istemeyen bir ülkenin konsolosluğuna taşımak en mantıklı davranış. Üstelik şimdi taşısa, Nisan'ın ortasında açıklanacak olan bültende olur ya cutoff'un içinde kalırsa mayıs ya da haziranda çağrılması bile olası. diğer olasılıklar da mümkün. yani haziran, temmuz, ağustos ya da eylülde mülakata çağrılabilir.

@mehmet-fatih-aslan siz başlığı ve sayılarla dv2025 sayfasını iyice okuyun.

• ⭐⭐

@cdevelioglu selamlar, sayin @cttl in bahsetti AOS ozelinde bir durum diger turlu konsoloslukla devam bu surec o kadar surmuyor.

• Selamlar, tehlikeli bir durum yok.
    Arkadaş AOS hakkında soru sormuştu ona cevap verdim, siz yanlış anlamışsınız. Konsolosluklar için bir yorumda bulunmadım.

AOS nedir:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak?page=1

Verdiğim cevabın dayanağı da üstteki başlıktaki yaşanan deneyimler..

@cdevelioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Ben bu cevabın inanılmaz tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Ortada yanlış yönlendirme var. Sadece Mehmet Fatih Bey içinde değil, forumu okuyan herkes için... Temmuz'da cutoff olan birinin süreci ortalama 2-3 ay nasıl sürecek?

• @mesut16 Merhaba bir arkadasim icin soruyorum, dosya numaraniz 18binlerde mi? Benim arkadasimin ogluna green kart cikti ve numarasi 18binlerde, dosyasini baska ulkeye tasiyabilmesi icin numarasinin cut off olmasi lazim degil mi? Visa bulletin hala 16binde cutt off yapiyor yani dosyasini daha transfer edemez baska ulkeye degil mi?

• @Mehmet-Fatih-Aslan abd vizesi olan kişilere shengen verme ihtimalleri var avrupa hem ucuz hem yakın hem de sizin vakit var avrupaya taşıyabilirsiniz

Benzer Başlıklar

• 180
  • 15677
  • 2688
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |