DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan zor gibi dediniz de onun için, mülakatın gelmesi mi zor yani
-
@Flight101 Sanırım aynı gün psaportu vermediler, en erken Pazartesi pasaport teslimi olur heralde. Benimde perşembe günü, ona göre yer ayarlaması yapıyım.
Viyanada pasaport teslimi için kaldığınız yeri belirten bir form doldurdunuz mu? -
@burakediz pazartesiye kalmaz bugün verirler bir sorun olmazsa Viyana ertesi gün veriyor pasaportlari genelde
-
@ATS16 bunu neden yaptılar acaba çok fazla turist geliyo biraz denetleyelim gibi bişey sanırım
-
@dodofast Giriş ve çıkışları kontrol altına alıp girip çıkanı bilmek için. Evrak işlerini bitirmek istiyorlar sistematik olması adına.
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mertq Deneyimimizi pasaportlarımızı teslim alınca paylaşacağım..👍
Hayırlı olsun. Basılı vizede yazılan ad, soyad, doğum tarihi gibi tüm bilgileri kontrol etmeyi unutmayın.
-
Selamlar... Pasaportlara vize basım işleminin teknik nedenlerden dolayı pazartesi gününe kaldığını üzülerek bildirmekteyim...
-
@Flight101 sağlık olsun hocam. Vizeniz ve yeşil kartınız hayırlı uğurlu olsun.
-
@Flight101 vizenizin onaylanmasına çok sevindim, pazartesi gününe kalmış ama olsun emeklerinizin karşılığını aldınız. Aileniz ile beraber yeni hayatınızda şans ve mutluluk hep yanınızda olsun 🙏🍀
-
Güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkürler....Bu gecikmeyle birlikte daha uzun bir mülakat deneyimi yazmak zorunda kalacağım 😂...
-
@Flight101 hocam arkanıza yaslanın haftasonunu iyi geçirin sonra vizelerinizi alacaksınız :)
-
@ismail-Tardu 21 Mayısa Ankara dan mülakat almışsınız.
-
Merhaba,
Hong Kong Dr.Anderson mail ile gönderdiği dökümanda foto boyutu 40*50mm diye belirtilmiş. Ancak forumda 1x1.5 inç diye belirtilmiş. Anderson'da muayene olan arkadaşlar, siz hangisini hazırladınız?Bir de Ankara'da yeminli tercüman önerisi verebilecek olan var mı?
-
@Flight101 Baştan sona, tavsiyelerinizle deneyiminizi okumak isterim. Bekliyorum :)
-
Herkese selamlar, belki yanlış başlığa yazıyorum ama en güncel bilgiler sizdedir. Eşimle birlikte bu yıl ki çekilişe başvurduk, eşimin pasaportu yok, oldu da çıkması durumunda ds260 göndermemizin aciliyeti ne kadar önemli? pasaport çıkartmak için geçecek süre bizi etkiliyor mu herhangi bir şekilde. herkese kolaylıklar dilerim
-
@desskhalifa Ne kadar erken o kadar iyi. Eğer ki çekiliş çıkarsa, iki elim kanda olsa ya da ameliyatta olsam, ameliyatı yarım bırakıp kalkar ofise formu oldurmayı giderdim. Gerisini siz anlayın.
-
@desskhalifa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese selamlar, belki yanlış başlığa yazıyorum ama en güncel bilgiler sizdedir. Eşimle birlikte bu yıl ki çekilişe başvurduk, eşimin pasaportu yok, oldu da çıkması durumunda ds260 göndermemizin aciliyeti ne kadar önemli? pasaport çıkartmak için geçecek süre bizi etkiliyor mu herhangi bir şekilde. herkese kolaylıklar dilerim
DS260 formunu pasaport olmadan da doldurabilirsiniz. Bu başlığın üçüncü iletisini okuyun lütfen.
-
@Flight101 Şimdi vize endişesi de olmadan; çok güzel olduğu söylenen Viyana'yı gezme, tadını çıkarma vakti diyelim o zaman.
-
Merhabalar ben, eşim ve 1 yaşındaki çocuğumuzun ABD vizesi mevcut. Numaramız 24binlerde. Şuan shengen vizemiz yok. Bizim için hangi yolu önerirsiniz. Aos mu yoksa shengen alıp viyanaya dosya taşımayı mi. Yoksa vizesiz bir ülkeye dosya taşımayı mı. @gucarslan özellikle sizlerin tavsiyesini duymak isterim.
-
Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül aylarını kapsayan toplam 4 bülten kaldı. Haziran bülteninde cut off olursanız bence yine riskli.
Temmuzda cutoff olursanız süreç ortalama 2-3 ay sürerse, sürecinizin yetişmeme veya kota kalmama ihtimali yüksek.
FAM yönetmeliği olduğu sürece, abd içinde yaşanmıyorsa AOS mantıksız bence. Hatta abd içinde yaşayan henüz cutoff olmamış yüksek sıralamalı talihliler de dosyalarını diğer ülkelere (kanada vb) atmalı diye düşünüyorum.@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar ben, eşim ve 1 yaşındaki çocuğumuzun ABD vizesi mevcut. Numaramız 24binlerde. Şuan shengen vizemiz yok. Bizim için hangi yolu önerirsiniz. Aos mu yoksa shengen alıp viyanaya dosya taşımayı mi. Yoksa vizesiz bir ülkeye dosya taşımayı mı. @gucarslan özellikle sizlerin tavsiyesini duymak isterim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum