Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 Selamlar. Güzel bir haber mi yoksa 🙂

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar....🇺🇲..

Hayirli ugurlu olsun !

• Üniversite ön lisans mezunuyum 2011 . Mezun olduktan sonrasında Geçici mezuniyet belgemi alıp yaşadığım şehre döndüm. E devlet üzerinden mezuniyet belgesi ve transkript aldığım için Üniversite Diploma aslını almadım.
    Şuanda da lise diplomamı bulamıyorum , hatırladığım kadarıyla üniversite kaydı sırasında lise diplomasını üniversiteye teslim etmiştim tam olarak emin değilim.
    Eğer lise diploması üniversitede yoksa veya bulamazsam , mezun olduğum okuldan bir belge almam gerekir mi? yada E devletten alınan Barkodlu Lise Mezuniyet Belgesi ve yine e devlet üzerinden alınan barkodlu Üniversite Mezun belgesi yeterli olur mu ?

• @Flight101 bu sürecin en güzel anı o an sanırım, tebrik ederim hayırlı olsun🎉🎉

• merhaba ben türkiye de askerlik yapmadım ve ds260 da daha önce bir ülke için askerlik hizmeti yaptınız mı diye soruyor hayır dedim ve dos sitesinde ise herhangi bir ülke için askerlik hizmeti yapmışsa askerlik durum belgesi getirmeli yazıyor askere gitmemiş kişiler askerlik durum belgesi götürmek zorunda mı mülakat için

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız yapmadığınız bir hizmetin belgesini nasıl götüreceksiniz?
    yapmama sebebiniz muaf olmanız mı peki?

• @gucarslan hayır tecil oldum temmuzda tecilim bitiyor da eğer bir askerlik kağıdı götürmek zorundaysam bedelli yatırıp 2026 yılına kadar askerlik uzuyor bedelli yapacağım için ve askerlikle 2026 yılına kadar ilişkim yoktur kâğıdı alacaktım edevletten ama askerlik kağıdı götürmek zorunda değilsem bu parayı yatırmam bilgi almak istedim boşuna param gitmesin sizin düşünceniz nedir ne tavsiye edersiniz

• @Flight101 abi çok sevindim hayırlı olsun çok emek verdin bize de çok yardımcı oldun şimdi keyfini çıkarma zamanı 🙏🏻🙏🏻

• @Flight101 Izmir den sonra orada da karsilasma dilegiyle tebrik ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız alacağınız kağıt eğer karekodlu bir belge olacaksa alın elbette.
    ama asıl endişeniz bu değil, NNCP'den AP'ye kalmak olsun bence.
    şimdiden bol şans.

• @Flight101 Hayırlı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.

• @gucarslan bilgiler için teşekkürler daha önce 3 kere abd vizesi onayı aldım bundan dolayı ap kalacağımı düşünmüyorum bence benim için en önemlisi bu cn ile current olmak bu numara için yorumunuz nedir acaba

• @Flight101 süper haber tebrikler, hayırlı olsun 😊

• @gucarslan gürcan bey merhabalar nasılsınız umarım iyisinizdir geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım ben türkiyeden mülakat tarihi aldım fakat dosyamı frankfurta taşımak istedim bunun için mail attım frankfurt konsolosluğuna kkcye mail atmam gerektiğini söylediler bende kkcye mail attım kkc bana şöyle bir mail attı dosyam taşındımı taşınmadımı henüz anlamış değilim lütfen beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
    (Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy in Ankara on 21MAY2025. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from [email protected]. Within 3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Please follow the instructions provided at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected.html for Interview Preparation and Fee Payments. The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office listed above and you should carry any new or changed information with you to your interview appointment.

• ⭐⭐

@Flight101 guzel haberlerinizi bekliyoruz. Abd de gorusmek dilegiyle. Selamlar

• @Flight101 tebrikler👏👏👏Amerika’da görüşebilmek dileğiyle

• @Flight101 tebrikler. Hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız ziyadesiyle zor.

• @Håkan-Yıldız [email protected] a ingilizce bir şekilde pasaportum yenilendiği için ds260 formumu güncellemek istiyorum diye mail atarsanız formunuzu açarlar ve oradaki eski pasaport bilginizi yenisiyle değiştirebilirsiniz. Konu adına da ds260 formu güncelleme gibi bir şey yazabilirsiniz. Yeni pasaportunuz ds260 formunuzda kaydedilmiş olur.

• @gucarslan çok teşekkür ederim gurcan bey detaylı anlatımı yapmışsınız 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |