DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Flight101 abi çok sevindim hayırlı olsun çok emek verdin bize de çok yardımcı oldun şimdi keyfini çıkarma zamanı 🙏🏻🙏🏻
-
@Flight101 Izmir den sonra orada da karsilasma dilegiyle tebrik ederim.
-
@Erdem-Yıldız alacağınız kağıt eğer karekodlu bir belge olacaksa alın elbette.
ama asıl endişeniz bu değil, NNCP'den AP'ye kalmak olsun bence.
şimdiden bol şans. -
@Flight101 Hayırlı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@gucarslan bilgiler için teşekkürler daha önce 3 kere abd vizesi onayı aldım bundan dolayı ap kalacağımı düşünmüyorum bence benim için en önemlisi bu cn ile current olmak bu numara için yorumunuz nedir acaba
-
@Flight101 süper haber tebrikler, hayırlı olsun 😊
-
@gucarslan gürcan bey merhabalar nasılsınız umarım iyisinizdir geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım ben türkiyeden mülakat tarihi aldım fakat dosyamı frankfurta taşımak istedim bunun için mail attım frankfurt konsolosluğuna kkcye mail atmam gerektiğini söylediler bende kkcye mail attım kkc bana şöyle bir mail attı dosyam taşındımı taşınmadımı henüz anlamış değilim lütfen beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
(Thank you for your inquiry.An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy in Ankara on 21MAY2025. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from [email protected]. Within 3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Please follow the instructions provided at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected.html for Interview Preparation and Fee Payments. The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office listed above and you should carry any new or changed information with you to your interview appointment.
-
@Flight101 guzel haberlerinizi bekliyoruz. Abd de gorusmek dilegiyle. Selamlar
-
@Flight101 tebrikler👏👏👏Amerika’da görüşebilmek dileğiyle
-
@Flight101 tebrikler. Hayırlı olsun.
-
@Erdem-Yıldız ziyadesiyle zor.
-
@Håkan-Yıldız [email protected] a ingilizce bir şekilde pasaportum yenilendiği için ds260 formumu güncellemek istiyorum diye mail atarsanız formunuzu açarlar ve oradaki eski pasaport bilginizi yenisiyle değiştirebilirsiniz. Konu adına da ds260 formu güncelleme gibi bir şey yazabilirsiniz. Yeni pasaportunuz ds260 formunuzda kaydedilmiş olur.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim gurcan bey detaylı anlatımı yapmışsınız 🙏
-
Göçmen vizenin yeni pasaporta basılması adına pasaport numarasıni değiştirmek için, adres değişikliği yapmak, imla hataları düzeltmek, eksik adresi düzeltmek gibi minor hatalar/duzeltmeler için formunuzu actirmaya gerek yok, elzem değil, konsolosluğu meşgul etmeye gerek yok. Bu konu başlığında defalarca konuşulan ve bahsi geçen bir durum bu. Kolaylıklar…
-
@Flight101 Gözünüz aydın, darısı bizim başımıza :)
-
@gucarslan merhaba, arkadasın numarası 26 bin neden zor olsun bu yıl olağan üstü bir durum olmadı pandemi, savaş vs ?
-
@AstamRua bazı konsolosluklar net bir şekilde lise diploması istiyor aslı yani
-
@Flight101 Hayırlı Uğurlu Olsun hocam. Deneyiminizi paylaştınız mı? tüm sürecin. Schengen Vizenizi nasıl aldığınızı görmek isterim. Konsolosluğa, yapacağınız işlemi belirtmeniz ile beraber alınmıştır sanırım.
-
@Flight101 Hayırlı olsun
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum