DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mesut16 hiçbir sorun olmaz, mülakatınıza gidin yeterli.
-
@gucarslan teşekkürler hocam, mülakatta belgeleri teslim aldıkları sırada bu hatayı belirtmeli miyim sizce?
-
@mesut16 belirtebilirsiniz, bir zararı yok.
önemli olan doğum ülkeniz, şehriniz değil.
tokat / niksarlılara vize verilmediği söylemleri yalan, onlar da aldı ;) -
@gucarslan :D :D Çok teşekkürler hocam.
-
@gucarslan
Arama bölümüne yeni pasaport, değişen pasaport numarası vb şeyler yazdım. -
@Håkan-Yıldız aslında bir çok sonuç çıkıyor ilgili kelimeler ile aradığınızda.
tavsiyem, "DV20XX Mülakat Deneyimleri" başlıklarını okuyun, yüzlerce bu şekilde deneyime denk geleceksiniz.kırmızı, siyah ya da gri paraport hariç istediğiniz pasaportla gidebilirsiniz mülakata.
DS260'da belirttiğiniz pasaport numarasının bir önemi yok. -
@istalin En az 2 yıl sigortalı çalıştığınız mesleğiniz ya da meslekleriniz varsa bana iletirseniz sizin yerinize kontrol edebilirim.
-
Selamlar....🇺🇲..
-
@Flight101 Selamlar. Güzel bir haber mi yoksa :)
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar....🇺🇲..
Hayirli ugurlu olsun !
-
Üniversite ön lisans mezunuyum 2011 . Mezun olduktan sonrasında Geçici mezuniyet belgemi alıp yaşadığım şehre döndüm. E devlet üzerinden mezuniyet belgesi ve transkript aldığım için Üniversite Diploma aslını almadım.
Şuanda da lise diplomamı bulamıyorum , hatırladığım kadarıyla üniversite kaydı sırasında lise diplomasını üniversiteye teslim etmiştim tam olarak emin değilim.
Eğer lise diploması üniversitede yoksa veya bulamazsam , mezun olduğum okuldan bir belge almam gerekir mi? yada E devletten alınan Barkodlu Lise Mezuniyet Belgesi ve yine e devlet üzerinden alınan barkodlu Üniversite Mezun belgesi yeterli olur mu ? -
@Flight101 bu sürecin en güzel anı o an sanırım, tebrik ederim hayırlı olsun🎉🎉
-
merhaba ben türkiye de askerlik yapmadım ve ds260 da daha önce bir ülke için askerlik hizmeti yaptınız mı diye soruyor hayır dedim ve dos sitesinde ise herhangi bir ülke için askerlik hizmeti yapmışsa askerlik durum belgesi getirmeli yazıyor askere gitmemiş kişiler askerlik durum belgesi götürmek zorunda mı mülakat için
-
@Erdem-Yıldız yapmadığınız bir hizmetin belgesini nasıl götüreceksiniz?
yapmama sebebiniz muaf olmanız mı peki? -
@gucarslan hayır tecil oldum temmuzda tecilim bitiyor da eğer bir askerlik kağıdı götürmek zorundaysam bedelli yatırıp 2026 yılına kadar askerlik uzuyor bedelli yapacağım için ve askerlikle 2026 yılına kadar ilişkim yoktur kâğıdı alacaktım edevletten ama askerlik kağıdı götürmek zorunda değilsem bu parayı yatırmam bilgi almak istedim boşuna param gitmesin sizin düşünceniz nedir ne tavsiye edersiniz
-
@Flight101 abi çok sevindim hayırlı olsun çok emek verdin bize de çok yardımcı oldun şimdi keyfini çıkarma zamanı 🙏🏻🙏🏻
-
@Flight101 Izmir den sonra orada da karsilasma dilegiyle tebrik ederim.
-
@Erdem-Yıldız alacağınız kağıt eğer karekodlu bir belge olacaksa alın elbette.
ama asıl endişeniz bu değil, NNCP'den AP'ye kalmak olsun bence.
şimdiden bol şans. -
@Flight101 Hayırlı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@gucarslan bilgiler için teşekkürler daha önce 3 kere abd vizesi onayı aldım bundan dolayı ap kalacağımı düşünmüyorum bence benim için en önemlisi bu cn ile current olmak bu numara için yorumunuz nedir acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum