Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @istalin 2020 yilindan sonra Covid ve sonrasinda da Ankara konsoloslugunun vize politikasindan dolayi bu tablodaki verilerin istatistiksel olarak hic bir anlami yok maalesef. Tek bir dogru var Turkiyeden en fazla basilacak vize sayisinin %7 si kadar insan vize alabilir.

• Merhaba arkadaşlar ben dosyamı Hong Konga taşıdım ama gidemicem maadi durumdan dolayı ve şimdide başka ülkeye taşımak istiyorum başka ülkeye bilirmiyim yoksa sadece 1 kez mi taşıya biliyorum?

• @ugurbocegi yaptım hocam çok teşekkür ederim 🙏

• @ugurbocegi Yine pratik bir çözüm, teşekkürler

• Merhaba,
    2019 yılında J vizesiyle çalıştıktan sonra 2020 yılında vergi beyanı yaptık. Bunun üstüne ödediğimiz vergileri ve beraberinde yanlışlıkla covid yardımı da aldık. Sanırım yanlış form doldurulduğu için böyle bişey oldu. Sonradan IRS’ten de herhangi bir dönüş olmadı. Hatta o dönem benim gibi aynı durumda yüzlerce öğrenci vardı. Şimdi DS260 formunda SSN bilgimiz vs her şey girili olunca bu durum bi sıkıntı olur mu diye endişelendim. Sizce bu green card sürecini etkiler mi veya mülakatta bununla ilgili bir soru vs gelir mi? @gucarslan @crazycells

• ⭐⭐⭐⭐

@Kerem-İslam

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐

@ilaydadoganay hiç bir sorun olmaz o dönem verilen covid yardımlarını vergi dolduran herkese gönderdiler dediğiniz gibi

• Selamlar, herkese sevdikleriyle iyi bayramlar dilerim

• ⭐⭐⭐⭐

@Kerem-İslam, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar ben dosyamı Hong Konga taşıdım ama gidemicem maadi durumdan dolayı ve şimdide başka ülkeye taşımak istiyorum başka ülkeye bilirmiyim yoksa sadece 1 kez mi taşıya biliyorum?

Evet, dosyanızı tekrar başka bir ülkeye taşıyabilirsiniz. Daha önce taşıma işlemi yapmış olmanız, yeniden taşımaya engel değildir. Dosyanız şu anda aktif olmadığı için, işlemi gerçekleştirebilmek adına KCC'ye yeniden yazmanız gerekmektedir.

• Arkadaşlar merhaba. yeni bir başlık açtım ama sanırım onaylandı. Doğru bir yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir sorum var: Çekiliş formunda Soy isimde son harfi yanlış yazmışız. "P" yerine "B" koymuşuz. Eğer çekiliş çıkarsa bu durumu düzeltebilir miyiz? Eposta vb.

• @Kerem-İslam 39 bin mi o ?

• 2025 case no kaçta kapandı risk sınır değeri kaçtır. Dv 2026 için mayısı bekliyoruz. Numaramız kaç binin üzerinde olursa kesin bize gelmez diyebiliriz. En son bülten Ağustos ayında mı veriliyor? Yani ds260 i ve istenilen evrakları gonderdikten sonra bekleme süresi Ağustos sonuna kadar mı? Teşekkürler.

• @mertq evet

• @Serapp teşekkür ederim 🙏

• Arkadaşlar mrb mülakat sırası kaçta bilgi olan varmi

• @istalin evet hocam

• Merhaba arkadaşlar Green card vizesi çıktıktan sonra kaç ay süresi oluyor Amerikaya giriş yapmak için?

• @Kerem-İslam
    Merhabalar, GC vizeniz icin gereken saglik raporunuzu aldiginiz gun itibari ile gecerli 6 ay sureniz olacak.

• @Kerem-İslam çokmuş hocam mucizelere kalmış durumda yüksek numaralar

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Herkese iyi bayramlar merhabalar Hong Kong da corona aşısı olma zorunluluğu kalktı mı acaba?

Benzer Başlıklar

• 180
  • 7344
  • 83
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |