Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugurbocegi Türkiye'de yapacağımı söylesem. Ki öyle yapmak istiyorum zaten? Kabul edilirmi acaba

• @Mehmet-ynd Mülakat tarihi öncesine denk gelen aşılar için ikinci doz aşı tarihi belirlenmekte ve aşı yaptırılması istenmektedir. Sürecinizde başarılar dilerim

• https://thehill.com/homenews/5213453-us-green-card-application-pause/
    Bu şekilde bir haber var ama tam olarak anlayamadım durumu. Sürecin içindekileri de etkiliyor gibi anladım ben. Haberin aslını bilen biri var mı?

• @aress ABD İç Güvenlik Bakanlığı’nın (DHS), belirli mülteci ve sığınmacılar için Yeşil Kart başvurularının işleme alınmasını geçici olarak durdurduğunu belirtiyor. Özellikle, ABD’ye siyasi veya toplumsal nedenlerle sığınan kişilerin kalıcı oturum iznine geçiş süreçlerinin ek güvenlik taramalarına tabi tutulacağını ifade etmiş. Bu karar, doğrudan DV programını veya kazananlarını kapsamıyor.

• Sevgili forumdaşlar merhabalar. Bu sabah Hong Kong abd konsolosluğuna eksik belgelerimi teslim ettim ve öğleden sonra vizem basılı bir şekilde pasaportumu teslim aldım. Uzun, yorucu ve stresli bir süreci sonunda geride bıraktım. Burak isimli bir arkadaşım da bugün benimle birlikte vizesini aldı, kendisine selam olsun. Sıradaki mülakata girecek arkadaşların da bu mutluluğu yaşamasını diliyorum. Yeşilkart forum olmasaydı kesinlikle dosya taşıma diye bir şeyden haberdar dahi olmazdım, her şey bu forumun sayesinde. Hepinize çok teşekkürler.

• @lesnarhomie Tebrik ederim,

• @SiRReS teşekkür ederim

• Uyguna dönüş uçağı bulamıyorum qatar airwaysden doha aktarmalı bilet alsam aktarma için vize gerekiyor mu? Gerekmiyor diye biliyorum forumdan okuduğum kadarıyla ama emin olmak için soruyorum.

• @lesnarhomie Doha Havaalanında 24 saat veya daha kısa süreli aktarmalarda transit vizeye gerek yok.

• Az önce 2 bankadan döküm aldım. Teb herhangi birşey demeden verdi fakat garanti artık döküm vermiyoruz dedi. Mobilde e-imzalı almanız gerekiyor konsolosluklarla anlaşmalı yapılıyor bu işler diye de ikna etmeye çalıştı. Bu hafta yürürlüğe konulan bir uygulamaymış. Ben biraz dil döktüm ve sonunda ıslak imzalı aldım. Ayrıca şimdi e imzalı şekilde de çıktısını alıyorum. Hangisini isterlerse onu vereceğim. Banka dökümü alacak arkadaşların dikkatine.

• @lesnarhomie çook sevindim, güzel günler olsun önünüzde.

• Bangkok'ta mülakat bekleyen arkadaşların durumu iyidir umarım. Myanmar'da büyük bir deprem olmuş..

• @Mehmet-ynd Türkiye'de yaptırabilirsiniz evet, tabii doktor imzalı kaşeli aşı kartınızı götürmeniz şartıyla. Ek olarak, çok da gerekli olmamakla birlikte tedbiren aşının barkodlu kutusunu ve e-Nabız'a işletip İngilizce e-Nabız "Aşılarım" sekmesinin ekran görüntüsünü de götürmenizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun🎉✨

• @Serapp Çok teşekkürler Serap hanım.

• @lesnarhomie Tebrik ederim.

• @ugurbocegi hocam kutularıda aldım, kare kodlu aşı listesini doktor imza kaşesi ve il sağlık müdürlüğünde mühür de yapıldı. ama ne yaptıysam e nabızdan QR kodlu alamadım. aşılarım sayfasında
    DABT-İPA AŞISI (4'LÜ KARMA AŞI)
    KKK (KIZAMIK KIZAMIKÇIK KABAKULAK AŞISI), şeklinde çıkıyor burdada ingilizce çeviri sorunu var.
    bu sorun sadece bende mi oluyor acaba?

• @lesnarhomie $460 a Hong Kong - San Francisco veya Los Angeles uculari var. Green card i aktive etmek için Hong Kong - Usa - TR dusunebilirsiniz

• @Mehmet-ynd Profil Ayarları kısmından e-Nabız'ın dilini İngilizceye çevirin. Soldaki menü vs. İngilizce olacak. Ayrıca, sağ üstteki profil fotoğrafı butonuna tıklayınca açılan kutucukta isminiz soy isminiz yazıyor olacak. Kalan Türkçe yerleri (aşıların isimlerini vb.) öğeyi denetle yaparak kendiniz İngilizceye çevirin. Sağ üst köşede adınızın soyadınızın da görüneceği şekilde, sol üstteki e-Nabız logosu ve tarayıcının adres çubuğunda yazan enabiz.gov.tr URL'i görünür şekilde, tamamen İngilizceye çevrilmiş sayfanın ekran görüntüsünü alın. Aşı belgesi almışsınız zaten, e-Nabız belgesine gerek bile duymazlar ama ben verdim onu da aldılar. e-Nabız'dan aşı listesinin QR kodlu çıktısı alınmıyor, ben de bulamamıştım ve anlattığım şekilde yapmıştım. (PS: Dr. Nicolson tercüman yerine belgeleri sizin çevirmenize müsade ediyor, bahsettiğim bu e-Nabız belgesini konsolosluğa değil Dr. Nicolson'a vereceksiniz, aşıları olduğunuza ikna etmek için. Konsolosluğun istediği belgeleri "orijinallerine hiç dokunmadan" yeminli tercümana çevirttirmelisiniz, o çok ayrı.)

• @minnesota bu dediğiniz mantıklı fakat dönüşümü aldım. Teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |