Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık Kararnameleri

Gündem
91 22 5.0k 32

Benzer Başlıklar

• 75 ülke için göçmenlik vizelerinin durdurulma kararı (Ocak 2026)

Gündem
    5
    2 Oy
    5 İleti
    737 Bakış
    I
    @sciencemil Süreç durmuş durumda 75 ülke yasağı için dava açılıcak araştırma yaparak davalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
  • Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)

Gündem
    235
    2 Oy
    235 İleti
    14k Bakış
    crazycellsC
    @Doncarleone, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021) @crazycells Yani demek istediğim şu gibi, Ben Ab ülkesinde işe başlayacağım kontrat yapıldı ya da eğitim alacağım orada. nvcye yazıp babama refund yapın ya da bana en kısa zamanda mülakat ayarlayın gcardımı alıp o şekilde ab ülkesine gideyim deme şansımı merak ettim. Isterseniz deneyin ama sayin @MySea 'nin dedigi gibi odediginiz ucretlerin nerdeyse tamami non-refundable.
  • Trump'ın rakiplerine karşı uyguladığı sert siyaset

Gündem
    12
    0 Oy
    12 İleti
    526 Bakış
    ErkandE
    @Tongel eğer kazanırsa 2022 lotterysine bir sey yapacagini sanmıyorum da ondan sonra lottaryi kaldirmaz umarım.. TURKEY FOR TRUMP diyorum
  • Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi

Gündem
    18
    1 Oy
    18 İleti
    437 Bakış
    mehmet.JSM
    @Edelweiss, içinde söyledi: Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi Iran ortadogudaki ABD usleri ve elciliklere saldirmaktan oteye gidemez bence. Bu saldirilari da bolgesel orgutler ile yapar muhtemelen. ABD vs Iran savasi cikacagini sanmiyorum. Aynen katılıyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k