20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık Kararnameleri
-
@Didem-G çeviri var mı
-
@istalin Kısacası diyor ki greencard sahibiyseniz yada daha doğrusu abd vatandaşı değilseniz felan ülkeyi terketmeyin diyor. Göçmenseniz de terketmeyin diyor. Greencard sahibi felan deport olmuş deniyor girişlerde sıkıntı varmış. Dönüşünüzde girişiniz ülkeye garanti değil diyor.
Buradan şunu çıkartabiliriz hali hazırda gc sini almış kişiler abd ye giriş yapacaksa şu dönemde yapmasın riskli olabilir
-
@newbie97 ama grubun admini bir anönce giriş yapılmasını söylüyor trumpın ağzından ne çıktı yeni bir gelişme var mı
-
@istalin Ben videoda denen şeyi söyledim. Videoda stories diyor yani oradan buradan duyulan haberler. Adam greencardlı iptal olmuş girerken diyor. Belki hiç böyle bir gerçeklik yoktur etrafta dolanan yalan haberlerdir ben bilemem gerçeği malesef
Adamın dediği şu ben göçmenlik avukatıyım ve abd den çıkmayın eğer çıkarsanız geri alınmama ihtimaliniz var greencardlı geri alınmayanlar oldu diyor. Gerçek midir değil midir araştırmak lazım belki yalan haberdir
Mecbur gc sini çıkarmış 6 aylık süresi olan insan mecbur girecek ama bu durumda da girişini sığınak şehirden yapmasını önerebilirim yani teksas missisippi yerine california dan ilk giriş yapmanız yararınıza olacaktır
-
Iltica ve multeci olarak yapilan greencard basvurulari ve islemleri durduruldu.
https://thehill.com/homenews/5213453-us-green-card-application-pause/amp/
-
Herkese merhaba. Biz greencard ile aralık 2024’te ABD ye giriş yaptık. Şu anda elimizde benim,eşimin ve kızımın greencardları mevcut. Bayram için Türkiye’ye geldik ve 15 nisanda dönüş yapacağız. Bugün bir arkadaşımızın eski Türk patronu ülkeden çıkış yapma tekrar giremezsin demiş. ABDli patronu da dikkatli olmasın demiş. Neye dayanarak bunları söylemiş dediğimde birçok haber göndererek greencardlı olan kişilerin ülkeye girişte yaşadığı problemleri göstermiş. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Yakın zamanda greencard ile ABD’ye giriş yapmış olan var mıdır ? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
ABD'nin bazi elcilik ve konsolosluklarinda uyari yazilari konmaya baslandi. Kisaca, "vize almis olmaniz, ulkeye rahatca girebileceginiz hakkini vermiyor, eger yasadisi aktivite ve orgutlerle iliskiniz varsa, halk guvenligi nedeniyle ulkeye girisinize izin verilemeyebilir veya deport edilebilirsiniz" seklinde uyarilar yapiliyor.
-
@ibrahimhalılll trumpun yeni kararlarına dayanarak soyluyor şu an tüm iltica vize basvuralı vs durmus durumda abd ye girişti kişide ufak puruz varsa detaylı araştırma yapıyorlar
-
-
@ibrahimhalılll, içinde söyledi: 20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık Kararnameleri
Herkese merhaba. Biz greencard ile aralık 2024’te ABD ye giriş yaptık. Şu anda elimizde benim,eşimin ve kızımın greencardları mevcut. Bayram için Türkiye’ye geldik ve 15 nisanda dönüş yapacağız. Bugün bir arkadaşımızın eski Türk patronu ülkeden çıkış yapma tekrar giremezsin demiş. ABDli patronu da dikkatli olmasın demiş. Neye dayanarak bunları söylemiş dediğimde birçok haber göndererek greencardlı olan kişilerin ülkeye girişte yaşadığı problemleri göstermiş. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Yakın zamanda greencard ile ABD’ye giriş yapmış olan var mıdır ? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Sizlik bir sey yok. Rahat olun. Sosyal medya paylasimlariniza falan dikkat edin sadece.
-
-
-
@MySea üzüldüm diyemem, bu kişilerin kimler tarafından fonlandığı belli bunlar gibi binlerce kişi var
-
-
@MySea, içinde söyledi: 20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık Kararnameleri
Su executive order kapsaminda deport edilme karari alinmis. Bu baskanlik kararnamesi her turlu anti-semitism faaliyette bulunan kisileri ve Hamas gibi ABD'nin terorist olarak kabul ettigi orgutlerle iliskisi, destegi, sempatisi aktivitesi olan kisileri de kapsiyor. Anti-semitism ve Hamas'la ilgili faaliyetlere demokratik protesto ve gosterileri, sosyal medya paylasimlari da dahil ediyorlar.
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/2025/01/additional-measures-to-combat-anti-semitism/
-
Disisleri bakani bugune kadar 300'den fazla ogrenci vizesini iptal ettiklerini belirtti.
https://www.politico.com/news/2025/03/27/marco-rubio-student-visas-palestine-00005141
-
@smartcells bu karar doğru Adamın dediği basit, “biz vizeyi gelip okusun diye veriyoruz. Eğitim kurumlarımızda aktivistlik yapıp sorun oluştursun diyor, dünya tek bir yer değil her ülkenin kuralları var özgürlükler ülkesi dedik ama terör faliyetlerinfe bulunan hamasıda desteklemesin yani
-
@MySea, içinde söyledi: 20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık Kararnameleri
Disisleri bakani bugune kadar 300'den fazla ogrenci vizesini iptal ettiklerini belirtti.
https://www.politico.com/news/2025/03/27/marco-rubio-student-visas-palestine-00005141
Aynı konuşmada vizesi iptal edilen Türk öğrenciye de değinmiş.
-
Bu ileti silindi! -
Bu başkanlık kararnamesine istinaden, USCIS’in 11 Nisan 2025 tarihi itibariyle uygulamaya başladığı hususlar;
https://www.bigimmigrationlawblog.com/2025/04/the-new-immigration-registry-what-you-need-to-know/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum