Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz Selamlar arkdaşlar, benim CN 19XXX lerde. ankarayı seçmiştim ama gelen giden bir email yok bana, dosyamı taşımayı nasıl yapabilirim.

• @atibaba Gözünüz aydın siz insanlara yardım edip kendiniz ret alınca üzülmüştüm çok sevindim adınıza

• @Serapp teşekkür ederim hemen yazıyı aldım tercümana yolladım. Yollayacağım belgeleri daha sonra ihtiyacı olanlar için yazıyorum umarım yeterli olur. ;
    1.LİSE DİPLOMA SURETİ ( noter onaylı tercüme ve apostilli. ) orjinali kayıp.
    2. Liseden Mezuniyet Belgesi ( QR kodlu noter onaylı tercüme ) apostil yaptırmadım
    3. Liseden Aldığım Transkript. ( Noter onaylı tercümeli ) Apostil? Kararsızım..!!!
    4. Karekodlu Yüksekokul Diploması TR - İNG Mevcut.
    5. Yüksekokul Transkripti ( QR kod yok ) İngilizce ve apostilli.
    6. E- devletten Yüksekokul mezun belgesi ( sadece ing. Tercümeli. ( QR kodlu olduğu için )
    7. E-Devletten "" 2008 yılı ve sonrasında Millî Eğitim Bakanlığı’ na bağlı ortaöğretim kurumlarından mezuniyet bilgileri sorgulanmaktadır.""" Yazısının tercümesi ile birlikte... 😊 Sadece bukadar. Yazarken bile yordu....

**GÜNCELLEME **
    HONKONG
    MÜLAKATI İÇİN ÖNCE ANKARA QR KODLU LİSE MEZUN BELGESİNİN TEYİDİ İÇİN BENDEN BELGE İSTEDİ.
    **Mülakat günü **
    **Sadece lise mezuniyet belgemi aldılar **
    Mülâkatta bitirdiğim en yüksek öğrenim seviyesi soruldu. Okardacıktı. Ama iyiki uğraşıp lise diplomasına yoğunlaşmışım. Çok önemseniyor.

• @yasavul çok teşekkür ederim, biraz naz yaptılar sağlık olsun 🙂

• @Mehmet-ynd Kardeşim, lise diplomasının aslını genelde üniversiteye girerken kayıtta vermiş olabilirsiniz. Bitirdiğiniz üniversiteyi arayıp lise diplomamı istiyorum dediğinizde arşivden çıkarıp veriyorlar. Belki aklınıza gelmemişse paylaşayım istedim.

• Asil talihli icin lise diplomasi ve e-devlet mezuniyet belgesi mail olarak isteniyor mesajlari görüyorum. Sadece asil talihli mi yoksa eş icinde mi gerekli?

• @blueboy21 malesef yok hiçbiryerde yok

• Bugün antikor testlerimizi aldık, hepatit b ve Tdap+Polio eksiklerimiz çıktı. Forumda ve internette arastirdigim kadarıyla Tetraxim adli aşıyı olmamız gerekiyormuş fakat tedarikçi firma eczacımıza 13 yaş üstü olmuyor dedi. Biz bu aşıyı nasıl temiz edeceğiz?

• herkese selam oncelikle.Hk saglik randevusu icin bir sorum var.Mulakat tecrubelerinden takip edip okuduklarimda var ancak soyle bir durum var.
    Kasıga yakın bir bolgede varis ameliyati oldum yani gorsel anlasilmasi cok zor kucuk bir kesi ,ic camasir bolgesinde orayada bakmiyorlar.bunun icin epikriz almama gerek olmadigini dusunuyorum.cunku hastane el degistirmis, belgeyi bulmak icin ugrastim ancak net bi cevap alamadim ameliyat oldugum hastaneden .epikrizi almadan devammi etsem ,yoksa riske gerek yok epikrize ulasmalimiyim

• ⭐⭐⭐

@Katzfiell_ Aile hekimliğinize sorunuz

• @Cansu-mer
    Selamlar, epikriz raporunuza ulasmayi deneyiniz, ulasamazsaniz eger muayeneniz sirasinda sorulursa sozlu beyan edebilirsiniz. Raporunuz sorulursa da hastanenin kapandigini belirtirsiniz. Bu sekilde hicbir sorun yasamazsiniz, bol sanslar.

• @Flight101 Sorduk, bize tetanoz difteri var fakat boğmaca ve polio yok yapmıyoruz dedi. Bir tanıdığımız eczacı depoları aradı, hepsi elimizde yok eczanelerde vardır dedi. Ardından aynı sağlık ocağındaki farklı doktora ulaştık bizde Tetraxim var çocuk sayısına göre geliyor fazladan varsa yaparız dedi. Daha aynı sağlık ocağındaki doktorların birbirinden haberi yok, şaka gibi.

• @dogukan-altn Ben Hong Kong'a aylar önce bu konuyla ilgili mail atmıştım. Konsoloslukların sitesinde askerlik durum belgesi kısmı "eğer askerlik hizmeti verildiyse" şeklinde belirtiliyor. Hong Kong'a bu durumu sorduğumda "Eğer askerlik yapılmadıysa askerlik durum belgesi getirmeye gerek yok" şeklinde geri dönüş yapmışlardı. Ben bu belgeyi götürmeden mülakata gireceğim açıkçası. Ama siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.

• ⭐⭐⭐⭐

@gouryella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@dogukan-altn Ben Hong Kong'a aylar önce bu konuyla ilgili mail atmıştım. Konsoloslukların sitesinde askerlik durum belgesi kısmı "eğer askerlik hizmeti verildiyse" şeklinde belirtiliyor. Hong Kong'a bu durumu sorduğumda "Eğer askerlik yapılmadıysa askerlik durum belgesi getirmeye gerek yok" şeklinde geri dönüş yapmışlardı. Ben bu belgeyi götürmeden mülakata gireceğim açıkçası. Ama siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.

Bu harika bir bilgi. Çok teşekkürler. İsteyen götürsün ama şimdi resmi siteye baktım evet öyle yazıyor.
    @dogukan-altn @rasitcenngiz @aliaytac41

• ⭐⭐⭐

@Katzfiell_ Zaten cevap Tetraxim...Çocukluk aşısıdır doğrudur, çocuk sayısına göre gelmektedir doğrudur. Bazı bölgelerde sevkiyat problemi olabilir..Bu bölgelerde doktoru ikna yöntemi şudur reddi aşı yapan ebeynlerden doğan fazlalık aşıyı kendinize uygulatmaya çalışın..😉

• @Cansu-mer Aynı durum bende de var. ilçe sağlık özel hastaneler bölümüne dilekçe yazdığınızda onlar sağlık bakanlığı arşivinden çıkartıyorlar. bu işlem uzun sürüyor. benimki yetişmedi mesela. bu pazartesi sözlü beyan edicem ve durumu açıklıcam. çok isterse çıktığı zaman mail olarak atıcam.

• @Katzfiell_ Benim doktorum da hayır dedi. ilçe sağlığı aradım ve eğer siz isterseniz olabilirsiniz dediker. doktora bunu söyleyince kabul etti. ben bu kabul aşamasıyla uğraşırken muayene günüme çok az kaldığı için aşıları yaptırmaktan vazgeçtim. Kan testi alındıktan sonra klinikte yapsınlar diye karar verdim.

• ⭐⭐⭐

@burakediz Sağlık muayeneniz mülakatınızdan 1 ay önce mi?

• dosya taşıma işlemi için kcc ye atılan örnek maillere ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?

• @Flight101 evet, o şekilde aldım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |