Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan kendileri ıle konuştuğumda bu sürecin 5-6 ay surecegını söylediler fakat forumda 2025 AOS yapanların birkac tanesinin butun ıslemlerının bitmıs ve fiziksel kartı bekledıklerını okudum. Bu da benim ıslem süresiyle ılgılı kafa karışıklığıma neden oldu.

• @batum Merhabalar . Oncelikle Tebrikler . Genel olarak DV Dosyalarinda parmak izinden 45 gun sonra gibi Mulakat kagidi geliyor . Ama bu tabiki basvurunuzun bakildigi Field Office e , Mulakat alip almayacaginiza , is yogunluguna vb degisebiliyor . Bol Sans dilerim .

• Selamlar herkese!
    AOS sürecim hakkında özet geçmek isterim,
    arkadaşlar ona göre kendini garantiye alabilsin.

7 Nisan’da Amerika’ya giriş yaptım ve Haziran 22 de evlendim.
    9 Temmuz’da AOS’a başvurdum,
    15 Ağustos’ta Biometrics randevumu tamamladım,
    20 ağustos’ta Birth certificate RFE talebi aldım ve gerekli belgeleri tekrar gönderdim,
    28 ağustos’ta RFE response olarak case status değişti,
    Hala beklemekteyim 7 ay bitti.Süreç tamamen şans bizden sonra başvurup alanlar var.
    NO EAD NO GREEN CARD Still Nothing
    Ben de bittim 🗿
    Herkese Bol Şans!

• Tekrar merhabalar, AOS dosyamın hangi Field Office tarafından incelendiğini öğrenmemin bir yolu var mıdır?

• @batum AOS processing suresi yil boyunca homojen degil. Erken gonderirseniz uzun suruyor. Yaz aylarinda gonderirseniz yetistirmeye calistiklari icin daha hizli davraniyorlar; ama background checki zamaninda tamamlanmayan caseler oluyor. Bu caseler 30 Eylul sonunda reddediliyor. Isin bu kismi biraz sansla alakali.

• @batum Bir NOA almadiniz mi? aldiginiz NOA'da yazar.

• @Stoic-Turk service center NBC (National Benefits Center) olarak gözüküyor. Herhangi bir ofis adı bulunmamakta.

• @batum I-485'te yazdiginiz adresin posta kodu hangisiyse o posta kodunu https://www.uscis.gov/about-us/find-a-uscis-office/field-offices sitesinde aratarak FO'yu bulabilirsiniz.

• @batum I-485 formunda kullanmis oldugunuz adresin Zip Code unu verirseniz hangi Field Office bakacak Dosyaniza bilgisini vereyim .

• Merhabalar herkese, belgeleri gönderdikten sonra sponsorun/ eşimin maddi durumuna karar veremedik diye RFE aldık. Dosyayı da öyle bir zamanda gönderdik ki Aralık sonu vs. 2023 yılının tax'ini koyduk. Maddi durumu yeterli aslında acaba vergi dönemi olduğu için most recent 2024'ü de mi görmek istediler sizce? Biraz kafam karıştı %125'in üzerinde gelirle RFE almak. Belki benzer bir durum yaşayan vardır? Buna rağmen biyometrik randevum da verildi.

• @Nugbug Gunaydin . Biometrics ve diger islemler birbirinden bagimsiz isliyor bu sebeple Biometrics randevusu almis olmaniz normal . 2024 yilina ait Tax Return yaptiysaniz RFE icin onu ve son uc aya ait varsa W2 gondermenizi tavsiye ederim . RFE sizi korkutmasin bazen sadece zaman kazanmak icin bile onemsiz bir sebepten RFE gonderebiliyorlar . Bol Sans

• @Figen Teşekkür ederim biraz rahatladım 👏🏻

• @Figen ZIP 90401 olarak göndermiştim

• @batum Merhaba ;
    Los Angeles (LOS)
    Location Address:
    300 North Los Angeles Street
    Los Angeles, CA 90012

• Herkese merhaba . Benim emailime böyle bir mesaj geldi :We have taken an action on your case : Myuscis girdiğimde amma bir değişiklik yok , sizlerden birine böyle bir mesaj geldimi emaile ? Geldikden ne kadar sonra dosyanızın onaylandığını gördünüz? 😊

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Selamlar. EB1A için onaylanmış I-140'e dayanan AOS basvurum (I485) dün USCIS'in Chicago ofisine vardı. Bugünlerde receipt notice'ler ne kadar sürede geliyor, tecrübe edeniniz oldu mu?

Ayrıca sizce biometric randevusu kaç hafta sonra olur tahmini? Çok teşekkürler.

• Merhabalar, CN current olmadan bu $330 lottery fee receipti alabilme imkanimiz var mıdır? Şimdiden almak sorun yaratır mı?

• @kemalede receipt notice bu aralar biraz geç geliyor galiba Facebookdakı i-485 grupunda geçiktiğini söyleyenler vardı en son. Bizde biometric bir ay bile olmadan gelmişdi . 29 septemberde gönderdik i-485 , 6 october , 24 october için biometric vermişlerdi .

• Merhabalar, bu sene 2025 AOS sürecinde ilerlemeleriniz ne durumdadır? Kendi sürecimde halen 4 aydır LA ofisinde gelişme beklemekteyim. Diğer yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla bu sene için geçen senelere göre daha yavaş çalıştıklarını belirten söylemler okudum. Elinde verisi olanlar eğer bizimle paylaşabilirse sevinirim.

• @batum Merhaba, bu sene nasıl çalışıyorlar pek bilgim yok ama geçen sene LA ofisin performansı iyiydi diye biliyorum. Biyometriğinizi vereli 2 ay olmamış, biraz daha sabırla bekleyin. Ayrıca 6 ay dosyayı bekletme (normal processing time) "hakları" var, bu da sizin örnekte 20 Mayıs civarı bir tarihe denk geliyor. Trump effect de olabilir, bilemeyiz ama bence endişe edilecek bir durumunuz yok şu aşamada. 20 Mayıs gelir de halen cevap vermezlerse, o zaman senatörünüzden (asistanından) yardım istemeyi denersiniz. Geçen sene benim dosyamı 6 ay bekletip, ondan sonra iki hafta sonrasına mülakat vermişlerdi, dosyayı gönderdikten 7 ay sonra almıştım green cardı, son ay Eylül ayında. Öncesinde hazırlık süreçleri vs derken 10 ay sürdü.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |