Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mustafa-özkul iletişim kurmak istemenizin nedeni nedir, dosyanız ile ilgili ne yapmak istiyorsunuz? Özel değilse ve kişisel detay vermeksizin paylaşmanız mümkün mü?

• @docdoc58 Ben geçen senenin verilerine baktim , yine bu zamanlarda 17-18 binlerde gozukuyor agustosta 30 binleri görmüş bence endişelenecek bir durum yok gibi gozukuyor, tabi ilerde nolur bilemeyiz..

• @İlteriş34 Merhaba, mülakat deneyimlerimde hepsini belirttim 🙂
    Bu arada imzanızı profilinize eklerseniz daha sağlıklı bilgiler edinebilirsiniz 😉

• @MERVE-SARI sorunuzun cevabı @gucarslan beyde olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI siz viyana'dan kendiniz için mülakat tarihi aldıktan sonra benimle özelden iletişime geçin.

• Mayis dagitimiyla Ankara CN3700 lere ulasti. Bu surecte Ankara dan mulakat bekleyen forumdaslardan CN3700 altinda olup numarasi atlanan yani mulakat tarihi alamayan var mi?

• @minnesota Çoğu alt numaradaki arkadaşta panikle yurtdışına taşıdığı için bence bundan sonraki randevularda numaralar biraz yükselebilir. Arada çok boşluklar olacaktır. Tabi kişisel bir tahmin.

• Merhaba, Dosyasını konsolosluklar vasıtası ile Viyana ya da Hongkong'a taşıyan arkadaşlara bir sorum olacak. Dosya taşıma talebinizi ilettikten sonra onay maili ve 2nl maili ortalama kaç gün sonra geliyor acaba?

• @ATS16 evlendiğim için güncelleme yapmak istiyorum. Sabah formunuz açılmıştır diye mail geldi tekrar mail atmadan. İyi günler diliyorum.

• @cancan17 Merhaba, Hong Kong için konsolosluğa mail attıktan sonra 2-3 gün içinde hem konsolosluktan kabul edildiğine dair hem KCC'den de dosyamızda bir güncelleme olduğunu DV sayfamızı kontrol etmemizi söyleyen bir mail aldık. Sayfaya girdiğimizde mülakat yeri ve saatimiz Hong Kong'ta girilmişti.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ilaydadoganay eğer avrupa içinde seyahat engeliniz yoksa viyana'ya taşıyıp alın vizenizi, napoli'den mülakat beklemenin anlamı yok.
    cut-off olunca direkt aşırsınız mülakatınızı viyana'dan.

• Merhaba
    Ds-260 formunu doldururken yurt dışına çıktınız mı diye bir soru vardı. Hayır olarak işaretledim. Sonrasında Danimarkaya gittim. Formu açtırıp güncelleme yapmam gerekir mi sizce?

• Arkadaşlar, DS-260 Formunda Amerika adresime Adres will be added yazıp eyaleti texas seçmiştim. Yerleşeceğim adres belli oldu Texas Austine gideceğim. Mülakatım 25 Nisanda. Sizce Formu açtırıp adresimi girmeli miyim? Mülakatta AP'ye falan kalmama neden olur mu ?

• @emirhankd gerek yok mülakatta gideceğin adresi bir A4 e yazıp vereceksin zaten evrak tesliminde. Oyuzden hiç gerek yok

• Merhabalar
    Dosya numaram DV148XX, current olduktan sonra 18 Şubat 2025 tarihinde Viyana konsolosluğuna dosya taşıma maili attım, aynı gün içerisinde dosyamı kabul ettiklerini yazan bir mail gönderdiler. Yaklaşık bir ay geçmesine rağmen mülakat maili gelmedi, dosyam da hala KCC'de görünüyor. Konsolosluk üzerinde dosya taşıyan arkadaşlar sürecin neden uzadığı ile ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim.

• @TARUMAR89 Çünkü Viyana'nın Nisan kotası doldu. Mayıs için kota açarsa size de mülakat gelecektir. Bir kaç güne dağıtırlar. İmzanızı Viyana olarak değiştirmenizi öneririm.

• Arkadaşlar Hong Kong özelinde, tercüman bütün evrakları renkli olarak çıkarmış. Siyah beyaz veya renkli bir farkı olur mu fotokopilerin?

• Merhaba, imzamı Viyana olarak değiştirdim. Umarım bir an önce mülakat tarihi verirler.

Bu aşamada konsolosluğa mail atsam mayıs ayına mülakat vermesi şansını artırır mı? Dosya taşıma maili atarken çocuklarımızın ABD vatandaşı olduğunu yazmadım. Acaba çocukların okul kayıt vs. işleri için ABD'ye mümkün olduğunca erken gitmemiz gerektiğini yazsam olumlu ya da olumsuz etkisi olur mu?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@emirhankd Sorular için bu başlığı kullanmanızı önemle hatırlatmak isterim..

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |