Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Evren53 Ben H-VAC oldum, zaten olmadan önce Dr. Nicolson'a e-posta atıp sormuştum onaylamışlardı. H-VAC olabilirsiniz kesin bilgi. 🙂

• @mertali harika bir haber çok teşekkürler, nasıl sevindim anlatamam 🙏😇

• @Flight101 harika 🤩

• @ugurbocegi şuanda biz hong Kong ‘tayız yani covid aşısı olmasak oluyor mu? Kabul edicekler mi

• ⭐⭐⭐⭐

@gngnrnzn yarın ki sağlık muayeneniz öncesi @ugurbocegi’nin paylaştığı resmi link’i de ekleyerek sağlık kurumu ile yazılı teyit etmeniz sizin için en iyisi olacaktır. Bol şans

• @ATS16 ben covid aşısı randevusunu almıştım ve parasını yatırmıştım şimdi kabul ederlerse paramı nasıl geri alıcam 😂

• Şuanda Hong Kong’ta olan var mı?

• @gngnrnzn Hk dayım, ama Cuma gecesi dönüyorum, yardımcı olabileceğim konu var ise sormanız yeterli

• @Ethem-Kostak Ethem Bey merhaba,süreç sizin adınıza kaç gün sürdü ve ortalama olarak maliyeti ne oldu?

• @ugurbocegi Tam ihtiyacım olan bilgi 🙂 teşekkürler

• @Ethem-Kostak hayırlı uğurlu olsun

• @mertali harikasınız.Çok güzel haber 👏👏👏

• case number için uzun yıllardır bu kadar yavaş ilerleyen bir bülten olmamış gibi görünüyor. 19xxx için temmuz'da numaramız aktif olsa hong kong yeterli sürede mülakat verebilir mi ki? Hatta ağustos da bile aktif olabilir gibi? 30 Eylül görüşmeler için son zaman.

• Arkadaşlar herkese iyi akşamlar formu okudum fakat atladığım kısımlar olmuş olabilir. Şimdi 19 binlerde olan dosyam için en kötü senaryoyu düşünmekteyim. Dosyam viyanada ve benim schengen vizem var fakat eşime o tarihe vize ayarlayamazsak ankaradan mülakat talep edebilirmiyiz. Evet çocuklar için örnekleri okudum fakat eş durumu nasıl olabilir ? Bir fikriniz varmı konu ile ilgili. Hepimize bol ve amerikalı şanslar 💫

• Merhabalar. Suan dosyam Muscatta. Bongkok veya HK dan birine tasimak niyetindeyim. Banghok un guncel tasima sarti nedir acaba? Dosyayi tasiyabilmek icin Fiili olarak orada bulunmamiz sart mi? Tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmetgul2536

Başka bir forum kullanıcısı 26.02.25 tarihinde aşağıda paylaştığı üzere, current olduktan sonra Bangkok’a dosyasını taşımak isteyen talihliye olumsuz dönüş yapmıştı BNK konsolosluk. Yine de denemek isterseniz konsolosluk ile irtibata geçebilirsiniz, kendi tercihiz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/480125

https://yesilkartforum.com/forum/post/480140

• İyi akşamlar, mesai saatleri içinde ank konsolosluğuna atılan maile auto reply maili gelmediği durumlarda yeniden mail atmak gerekiyor mu konsolosluğa ? Okuduğum durumlar genelde kcc ile ilgiliydi. Yeniden maili atsam mesai saati olması ya da olmaması fark eder mi?
    Güzel günler diliyorum.

• Dosyam aktif değil 16xxx dosyamı taşımayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz nereden başlayıp nasıl ilerleyeceğim konusunda bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz

• @dogukan-altn problem olmuyor diye biliyorum ama havaalımında kimlik kontrolünde turkiyede belki problem olur

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |