Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mbaris79 İran'a ban geldi ama bu greencardlı iranlıları etkiliyor mu bilemedim.

• @Stoic-Turk Aynen hocam. Zaten şu dataya da kimse sahip değil. Talihlilerin numaraları hangi aralıklarda yoğunlaşmış? Kimin kaç çocuğu var, kaç kişi mülakata girecek vb. birçok bilinmezlik söz konusu.

Bunları da parametre olarak denkleme soktuğunuzda yapacağımız bütün veri analizleri boşa çıkıyor.

Mesela, 16k-17k arasında totalde eu'dan 100 kişi olurken, 17k-20k arasında sadece 50 kişi olabilir. Ya da 50kişi olsa da total vize sayısı 3 çocuktan 150 kişi olabilir vb. Sallıyorum tamamen ama anladınız demi demek istediğimi?

Biz bu verileri bilemiyoruz ama genel oranla benim gördüğüm %5-15 sapma bekliyorum geçen seneye nazaran. Eksi yönde. Yani geçen sene en son vize alan kişi numarası -maks %15.

• @blueboy21 Soylediginiz verilere case numberlar guncel olup islam gormeden ulasmak mumkun degil; ama NVC'den cikmis her case icin derivative sayisini gormek mumkun. Onceden bilmek mumkun degil dediginiz gibi.

• @mbaris79 çok riskli umut güzel ama sonu hüsran olur, en iyi hayatımızın merkezine koymamak bana da öyle geliyor ki bu bizim için son şans baksana 17 binler bile korkuyor

• Geçen ay 13k'dan 16k'ya çıkınca final cutoff tahminleri 35 40k'lara ulaşırken 1 bültenle hemen 25klar çok riskli tahminleri geldi. Bu ruh hali değişimi şaşırtıcı

• Tabii burada hep tahminlerimizi kotanın full doldurulması olasılığına göre konuşuyoruz. Trump’ın ilk döneminde kota 50K iken 48K’larda vs bırakılmış. Kota doldurma hedefi yoksa oradan da eksilme yaşanabilir. Dokümantasyon anlamında hazır olup beklemekten başka bir çare yok. Olmaması olasılığına karşı da psikolojik olarak hazır olmak lazım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emr19 teknik olarak hesaplamanız doğru gibi görünse de bunu etkileyecek bir çok parametre var.
    sürece devam oranı, AP durumu gibi gibi.. yine de genel çerçevede ilgili hesaplama kabaca yanlış diyemeyiz.

• @gucarslan peki 16 k'ların risk oranı yüzde kaç, geçmiş yıllara baktığımızda diken üstünde mi olmalıyım, yoksa rahat mı olmalıyım

• @aykut1907 Aykut Bey siz Hong Kong bekliyorsunuz. Sizde risk yok denecek kadar az zaten. Bir sonra ki bültende büyük ihtimalle aktif olup Haziran da mülakata gireceksiniz.

• @minnesota evet biliyorum teşekkürler 🙂 ama @gucarslan beyin "belki 16K'lar bile tehlikeli olabilir" sözlerine şaşırdım, ondan sordum

• @minnesota sizin özelinizi inanın bilmiyorum, forumda çok aktif ve yardımcısınız ama merak ediyorum sizin numaranız aktif oldu. Yorumlarda da Ankara için en başta @gucarslan beyin dediği gibi güvenmeyin diyorsunuz ama hala bekliyorsunuz anladıgım. Bu bir risk değil mi? Aslında numaranız imkansız değil ama Ankara olunca herşey düşünmek gerekir. Bence en büyük tehlike Ankara için kapıdan dönmek yani vize kotasının dolması gibi geliyor bana, inşallah istediğiniz ve hızlı bir şekilde süreciniz tamamlanır.

• @akara daha önce minnesotaya demiştim temmuz ağustos aylarından bence mülakata girer diye

• @Erdem-Yıldız inşallah daha erken olur.

• 18k case no icin risk var mıdır?

• @yalcin61 hocam şaka mı yapıyorsunuz?? 18 bin neden riskli olsun😂 mülakatınızı alırsınız rahat olun

• @Erdem-Yıldız biz ne yapalım erdem bey 😃

• @akara Tek basima olsam 2024 yazinda dosyami tasirdim. Ekim de mulakata girerdim. Aile olunca ve cok kucuk cocugunuz olunca ortak karar almak zorlasiyor. Tiran i cokca dusunduk. Icimize sinmedi. Hong Kong en iyi çozum gibi duruyor. Ancak 3 hafta ve uzeri isyerinden izin almak zorluyor. Cumartesi ha herro, ya merro diyecegiz.

• @minnesota, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@akara Tek basima olsam 2024 yazinda dosyami tasirdim. Ekim de mulakata girerdim. Aile olunca ve cok kucuk cocugunuz olunca ortak karar almak zorlasiyor. Tiran i cokca dusunduk. Icimize sinmedi. Hong Kong en iyi çozum gibi duruyor. Ancak 3 hafta ve uzeri isyerinden izin almak zorluyor. Cumartesi ha herro, ya merro diyecegiz.

Asıl talihli sizseniz, tek başınıza dosyanızı taşıyıp vizenizi almayı, kalan aile bireylerinin vizelerini ise Ankara’dan almayı denemeyi düşünebilirsiniz. Tabii ki riskleri var ancak imzanızdan anladığım 7. başvurunuz ve numaranız 4k’larda. Bu numarayla Ankara’yı bekleyip, vize alamamak çöm üzücü olur. Daha önce bu yöntemle vize alanlar da oldu, foruma da deneyimlerini aktarmışlardı. Şartlarınız uyuyor mu diye, geçmiş deneyimleri inceleyebilirsiniz.

• @Erdem-Yıldız mayısa 16k attı bu yüzden düşündürttü 😕

• @yalcin61 tamam da bu mayıs ayı içindi daha 4 ay var sürecin bitmesine 😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |