Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @emirhankd Selamlar,

Daha önceki deneyimlere dayanarak, TL göstererek giriş yapan kişilerin olduğunu hatırlıyorum. Ancak, Bangkok özelinde bunun nasıl bir etkisi olduğunu net olarak bilmiyorum. Genel olarak, banka hesap dökümünün amacı, mali durumunuzun yeterli olup olmadığını göstermektir. Okuduklarıma göre, birçok durumda bu belgelere detaylı bir inceleme yapılmadığı belirtiliyor.

Size konuyla ilgili geçmiş deneyimlerden derlediğim bir dosya yükleyeyim, belki işinize yarar. Özellikle Bangkok özelinde bilgi edinmek isterseniz, bu kaynaklar faydalı olabilir.
    bangkok mülakatları.docx

• Merhaba, bugün belgeleri kontrol ederken babamın e-devletten alınan askerlik kağıdında doğum tarihi gün ve ayı farkli yaziyor. Askerlik şubesine gidip sorduğumuzda e-devlet açıldıktan sonra herkese aynı 01/01/19XX diye girildi denildi. Mülakatta herhangi bir sorun çıkarır mı çıkarırsa nasıl düzelttirebiliriz teşekkürler.

• @Katzfiell_ merhaba bunu askerlik şubenize gidip düzeltme talebinizi iletebilirsiniz, yada cimerden kimlik bilgilerinizi ve sorunun ne olduğunu yazarsanız 2 ila 4 gün içinde düzeltiliyor

• merhaba arkadaşlar dosya taşıma için hongkong a yazılacak mail kalıbını arıyorum telefonda bi sorun oldu galiba bulamıyorum. özelden yada buraya yazmanız mümkünmü?

• @Mehmet-ynd askerlik şubesi biz yapamiyoruz dedi.

• @Katzfiell_ ben cimerden çözdüm.

• @Katzfiell_ Bende de aynı durum vardı , bağlı bulunduğum askerlik şubesini arayıp söyledim 2 gün içinde düzeltildi.

• Cimere yazalim o zaman bugun teşekkürler.

• @evrentnrkl Çok teşekkür ederim

• @Mehmet-ynd

Konu: DV DIVERSITY Case Transfer
    Dear Sir/Madam,
    I kindly request your assistance in transferring my case to the U.S Embassy Hong Kong.
    Thank you for your assistance.
    Sincerely,

Case Number: 2025EU000xxxx
    Principal Applicant Name: (Soyadı, Adı)
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability: TURKEY
    Date Of Birth: Ay, Gün, Yıl

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba arkadaşlar dosya taşıma için hongkong a yazılacak mail kalıbını arıyorum telefonda bi sorun oldu galiba bulamıyorum. özelden yada buraya yazmanız mümkünmü?

Bu mesajımda current olanlar için olan örneğe bakın lütfen:

https://yesilkartforum.com/forum/post/478479

• Bu ileti silindi!
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Emirhandimen

Bununla ilgili kimse size direkt bir tavsiye veremez veya olumlu/olumsuz görüş beyan edenleri de dinlemeyin zira mesuliyeti büyük olur.

Tasiyip taşımama konusunda kararınızı kendiniz bu konu başlığını okuyarak karar vermeniz doğrusu ve nasıl taşınacağını da (current olmadan önce ve sonra seçenekleri ile) @Serapp Hanim’in aşağıdaki iletisinden görebilirsiniz.

Sizin CN özelinde yapılabilecek tek tavsiye “Ankara’ya güvenmeyin” olabilir.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/14433?_=1741621261562

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Emirhandimen arkadasim CN nizi ulu orta acik etmeyin.

• @emirhankd şöyle düşün diyelim ki 300 bin tl var abd dolarında 8 bin dolar yapar bu parayı orda tutunur musun diye sorarlar

• @Emirhandimen
    Case numaranizi size atanan essiz bir numaradir ve aleni bir sekilde paylasmamanizi tavsiye ederim. Adiniz soyadiniz kullanici adinizda yaziyor, eger art niyetli birileri bulmak isterse facebook vb. sosyal medya platfromlarindan dogum tarihinize de ulasabilir ve tum bu bilgilerinize sahip olan birileri sizin dosyanizda sizin haberiniz bile olmadan islem yaptirabilir.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   cptmuzaffer cptmuzaffer 

• Merhaba beyan edilecek adres ile ilgili bir sorum var bilgililerine.

1 - Mülakatta adres olarak https://yesilkartforum.com/forum/topic/3562/amerika-da-mailbox-kiralama bu başlıkta da bahsedilen posta kutusu kiralayıp o adresi verebiliyormuyuz?

2 - Gitmeyi planladığımız yerden bir airbnb adresi verebiliyor muyuz ilk gidişte kalmak için kirayacağımız mesela?

Adres konusu benim için bir sıkıntı şuan @ATS16 sürecimi izole yönettiğimden arkadaş akraba sorgulayamıyorum ancak vizeyi alırsam sonrasında sorgulayabileceğim. Bu durumdada tavsiye etmediğiniz, USCIS ödemesini yaparken yada ilk girişte memura adres beyanı yapmaya dönüyorum, bu noktalar aslında sorun değil vizeyi aldıktan sonra yanına gidebileceğim birden fazla adres bulabileceğim fakat şu aşamada vizeyi alana kadar üstte bahsettiğim seçeneklere yönelmem lazım. Olmuyorsa da mecburi bu paragraftaki vize sonrası seçeneklere yönelicem.

• Bülten 16k da sabit kalmış, bülten açıklandığında otomatik mail bildirimi almak için aşağıdaki linkten abone olarak mail takip sistemine katılabilirsiniz.

https://213.159.7.164/~idepextr/dv2025/check_bulletin.php

• @gucarslan merhaba hocam 2023 de babama 2025 de anneme olmak uzere iki kere greencard lotosu cıktı ilkinde ankarayı bekledik fakat maalesef sıra gelmedi. 2025 de ise eylül ayında dosyamızı viyanaya taşıdık fakat bu sefer de current olamadık hala. Benim burada ki asıl sorum ise şu ben 2025 cekilişine ailemle beraber yazıldım ve o zaman 21 yaşının altındaydım. fakat 15.12.2003 tarihinde 21 yaşımı doldurmuş oldum vizeyi almam için ne kadar sürem var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Merhabalar, numaram 15XXX'lerde olduğu için Viyanadan yakın zamanda mail geleceğini düşünüyorum. Şu anda Schengen vizemle ilgili bir gelişme olmadığı için mülakata yetişememe kaygısı taşıyorum. Dosyamı başka bir konsolosluğa taşıma şansım olabilir mi? Eğer mümkünse hangi konsolosluğa taşıyabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |