DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@kinghaze35 evet anladığınız :) takipteyiz.
-
@kinghaze35 iş şartını karşılıyor olsanız da diplomanın aslını bulmaya veya noter onaylı & apostilli diploma sureti almaya çalışın mutlaka. Israrla isterlerse orada bununla uğraşamazsınız.
-
@ugurbocegi ugrasiyoruz hocam paralelinde çok sağolun. ama Türkiye’mizde maalesef hiçbir ise yaramadigi için lise diploması. eşimin de benim de kayip.
-
@Physicus hong kong konsolosluk calıişanları gelen talihlilere artık sürekli şu lazım mı bu olsa olur mu diye maillerden rahatsız olduğunu belirtmiş
-
@Mehmet-ynd Olur hocam, hepsine bakarım. Hatırlattığın için sağol.
-
@Flight101 @ATS16 @Serapp @atibaba çok teşekkürler değerli görüşleriniz için.
Schengen kovalamaya devam edicez, sadece numaramız hangi ayda cut-out olacağını bilemediğimiz için vizeyi hangi tarih aralığında istememiz gerekecek bilemiyoruz. Hong Kong ve Bangkok alternatifi için de forumdaki deneyimleri okumaya devam 👍
-
@furqi selamlar biz 3 gün bekledik vize basımı için, teknik problem vardı şansımıza, uçak biletimizi yaktık tam otel check out saati geldiğinde vizeler basıldı diye bilgi aldık 😕 son dk tr ye dönüp usa a hazırlık yapmaya başladık. Olabiliyor böyle durumlar. Umarım vizeniz yetişmiştir!
-
Şuana kadar hesaptaki parayı dolar yerine TL göstererek mülakata giren oldu mu ? TL olarak ingilizce hesap dökümü geçerli olur mu sizce ?
-
@emirhankd Selamlar,
Daha önceki deneyimlere dayanarak, TL göstererek giriş yapan kişilerin olduğunu hatırlıyorum. Ancak, Bangkok özelinde bunun nasıl bir etkisi olduğunu net olarak bilmiyorum. Genel olarak, banka hesap dökümünün amacı, mali durumunuzun yeterli olup olmadığını göstermektir. Okuduklarıma göre, birçok durumda bu belgelere detaylı bir inceleme yapılmadığı belirtiliyor.
Size konuyla ilgili geçmiş deneyimlerden derlediğim bir dosya yükleyeyim, belki işinize yarar. Özellikle Bangkok özelinde bilgi edinmek isterseniz, bu kaynaklar faydalı olabilir.
bangkok mülakatları.docx -
Merhaba, bugün belgeleri kontrol ederken babamın e-devletten alınan askerlik kağıdında doğum tarihi gün ve ayı farkli yaziyor. Askerlik şubesine gidip sorduğumuzda e-devlet açıldıktan sonra herkese aynı 01/01/19XX diye girildi denildi. Mülakatta herhangi bir sorun çıkarır mı çıkarırsa nasıl düzelttirebiliriz teşekkürler.
-
@Katzfiell_ merhaba bunu askerlik şubenize gidip düzeltme talebinizi iletebilirsiniz, yada cimerden kimlik bilgilerinizi ve sorunun ne olduğunu yazarsanız 2 ila 4 gün içinde düzeltiliyor
-
merhaba arkadaşlar dosya taşıma için hongkong a yazılacak mail kalıbını arıyorum telefonda bi sorun oldu galiba bulamıyorum. özelden yada buraya yazmanız mümkünmü?
-
@Mehmet-ynd askerlik şubesi biz yapamiyoruz dedi.
-
@Katzfiell_ ben cimerden çözdüm.
-
@Katzfiell_ Bende de aynı durum vardı , bağlı bulunduğum askerlik şubesini arayıp söyledim 2 gün içinde düzeltildi.
-
Cimere yazalim o zaman bugun teşekkürler.
-
@evrentnrkl Çok teşekkür ederim
-
Konu: DV DIVERSITY Case Transfer
Dear Sir/Madam,
I kindly request your assistance in transferring my case to the U.S Embassy Hong Kong.
Thank you for your assistance.
Sincerely,Case Number: 2025EU000xxxx
Principal Applicant Name: (Soyadı, Adı)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: TURKEY
Date Of Birth: Ay, Gün, Yıl -
@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba arkadaşlar dosya taşıma için hongkong a yazılacak mail kalıbını arıyorum telefonda bi sorun oldu galiba bulamıyorum. özelden yada buraya yazmanız mümkünmü?
Bu mesajımda current olanlar için olan örneğe bakın lütfen:
-
Bu ileti silindi! -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum