Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amazon warehouse (depo) işinde çalışmak

Diğer Meslekler
33 18 9.8k 24

Benzer Başlıklar

• Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi iş olanakları

Diğer Meslekler
    2
    1 Oy
    2 İleti
    416 Bakış
    saulgoodmanS
    @money-money-money , içinde söyledi: Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi iş olanakları Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi mezunuyum. İngilizcem var daha önce wat ile Amerikaya gittim. Şu anda Acca mali müşavirlik sertifikasını araştırıyorum. bu sertifika ile amerikada iş bulma ve orada green card kazanabilme olasılığım var mıdır. ? Konu başlığı olarak "Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi iş olanakları" ifadesini kullanmışsınız ama sorunuz mali müşavirlik sertifikasıyla iş olanakları üzerine... Mali müşavirlikle ilgili mevcut bir konu zaten var, orada yazabilirsiniz.
  • Amazon'da E-Ticaret düşünenler

Taşındı Diğer Meslekler
    148
    4 Oy
    148 İleti
    12k Bakış
    EcheE
    Herkese Selamlar. Biz de E2 COS yapmak istiyoruz. B2 vizemiz var. Amazon e-ticaret yapmayi dusunuyoruz. FBA modeli ile wholesale yapmak istiyoruz. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır, özellikle tedarikci veya distribütör bulma noktasında araştırmalarımız devam ediyor. Deneyimi olan varsa paylaşırsa, sevinirim.
  • Sanat, resim, tasarım ile ilgili, el emeği ağırlıklı işler

Diğer Meslekler
    2
    1 Oy
    2 İleti
    850 Bakış
    cannurrC
    hızlı yazdım yazım hatalarına bakmayınız lütfen:)
  • Elektrik Elektronik Teknisyeni Hangi Eyalette Daha Rahat İş Bulabilir?

Diğer Meslekler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @money-money-money Elektirik Elktronik Teknisyeni Hangi Eyalette Daha Çok İş Bulabilir? içinde söyledi: Merhaba ben elektirik elektronik teknisyeniyim Abd'de hangi eyalette daha çok bu meslek dalına ihtiyaç var? hangi eyalette yaşamak daha avantajlı ve ekonomiktir? Su siteyi inceleyebilirsiniz: https://www.bls.gov/oes/current/oes173023.htm#st Yesil olan haritada eyaletlerin ise alim yani istihdam sayilarini bulabilirsiniz buna gore en cok is su eyaletlerde: Eyalet Istihdam miktari California 22,960 Texas 12,800 Virginia 6,120 New York 5,600 Florida 5,600 Kirmizi olan haritada ise ulke ortalamasina gore is miktarinin kiyaslanmasi yapilmis. Yani o bolgedeki toplam islerin arasinda kac kisi bu isi yapiyor. Bu da size isin ne kadar cok istenilen bir is olduguna dair fikir verebilir. Mavi haritada ise eyaletlere gore ortalama yillik maas miktari verilmis. Buna gore en meslekte en cok kazandiran eyaletler sunlar: Eyalet Ortalama yillik maas District of Columbia $82,120 Vermont $81,960 Alaska $79,620 Maryland $73,430 Colorado $72,290 Sayfayi inceleyin, bahsettigim konularda hem eyalet hem de bolge bolge ayrimlar ve kiyaslamalar yapilmis.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k