Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amazon warehouse (depo) işinde çalışmak

Diğer Meslekler
33 18 9.8k 24

Benzer Başlıklar

• Tesla Fremont/CA Fabrikasında çalışmak

Diğer Meslekler
    8
    20 Oy
    8 İleti
    652 Bakış
    P
    @cemil-kaya Cemil bey merhaba. Ise giris sureciniz nasil oldu acaba. En basit islerde bile tecrube istiyorlar. Bir adim bile atamiyoruz. Sanirim Arkeoloji mezunusunuz. Arkeolog olarak girmediyseniz farkli bir yol bulmussunuzdur diye dusunuyorum. Bununla ilgili bilgi verirseniz cok aydinlatici olacaktir. Iyi gunler dilerim.
  • Sanayide çalışanlar için ABD'de iş imkanları

Diğer Meslekler
    11
    2 Oy
    11 İleti
    1k Bakış
    M
    Hepinize iyi günler, ben 19 yaşındayım, 3 yıla yakın bir süredir sanayide çalışıyorum ve bu süreç içerisinde torna, borverk ve freze gibi makinaları kullanmayı ve onlarda hassas işçilik yapmayı öğrendim. Bunun yanı sıra kaynak, taş ve montaj da öğrendim. Benim sorum şu abilerim, ben ilk okul terkim, sağlık sorunlarından dolayı maalesef bırakmak zorunda kaldım. Fakat İngilizce dilini çok iyi biliyorum, akıcı bir şekilde konuşabiliyorum ve internet üzerinden gündelik olarak konuştuğum arkadaşlarım var. Benim okul mezuniyet belgem vs. olmasa bile, yurt dışında iş bulabilir miyim? Vize sorunlarını nasıl halledebilirim? Bilgili abilerim ablalarım bana yardımcı olursa, tecrübelerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Tekrardan iyi günler.
  • Sanat, resim, tasarım ile ilgili, el emeği ağırlıklı işler

Diğer Meslekler
    2
    1 Oy
    2 İleti
    850 Bakış
    cannurrC
    hızlı yazdım yazım hatalarına bakmayınız lütfen:)
  • Elektrik Elektronik Teknisyeni Hangi Eyalette Daha Rahat İş Bulabilir?

Diğer Meslekler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @money-money-money Elektirik Elktronik Teknisyeni Hangi Eyalette Daha Çok İş Bulabilir? içinde söyledi: Merhaba ben elektirik elektronik teknisyeniyim Abd'de hangi eyalette daha çok bu meslek dalına ihtiyaç var? hangi eyalette yaşamak daha avantajlı ve ekonomiktir? Su siteyi inceleyebilirsiniz: https://www.bls.gov/oes/current/oes173023.htm#st Yesil olan haritada eyaletlerin ise alim yani istihdam sayilarini bulabilirsiniz buna gore en cok is su eyaletlerde: Eyalet Istihdam miktari California 22,960 Texas 12,800 Virginia 6,120 New York 5,600 Florida 5,600 Kirmizi olan haritada ise ulke ortalamasina gore is miktarinin kiyaslanmasi yapilmis. Yani o bolgedeki toplam islerin arasinda kac kisi bu isi yapiyor. Bu da size isin ne kadar cok istenilen bir is olduguna dair fikir verebilir. Mavi haritada ise eyaletlere gore ortalama yillik maas miktari verilmis. Buna gore en meslekte en cok kazandiran eyaletler sunlar: Eyalet Ortalama yillik maas District of Columbia $82,120 Vermont $81,960 Alaska $79,620 Maryland $73,430 Colorado $72,290 Sayfayi inceleyin, bahsettigim konularda hem eyalet hem de bolge bolge ayrimlar ve kiyaslamalar yapilmis.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k