Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Karagoz njde nerdesiniz? Kaliteli nitelikli turk cevresi istemek tercih etmek dogal hakkiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   smartcells smartcells 

• @berkantsipahi selamlar 1 yildir Grapevine historic district de yasayan biri olarak sunu soyleyebilirim. Grapevine cok kucuk bir amerikan kasabasi ama turistik bir yer ve gayet keyifli. Bu arada Grapevine bolgesinin belediyecilik sisteminin temeli cocuklara saygi, sevgi ve guven uzerine kurulu. Sokakta bronz cocuk heykelleri gorebilirsiniz ve altinda su yazar: burasi cocuklarin 1930 lardan beri neseyle ve guvenle oynayabildigi bir yerdir.

Okullar konusunda bir fikrim yok cocugumuz olmadigi icin ama mekan guzel ve gayet sakin.

Umarim faydasi olur.

• Merhaba yazılım müh. bölümünden mezun oldum. Eyalet olarak aklımda ciddi olarak florida (miami, orlando) ve emin olmamakla beraber texas (houston ve çevresi buralara gittim) var, buralar hakkında neler düşünüyorsunuz önerileriniz var mıdır? Onun dışında şuralarada baksan iyi olur dediğiniz bir yer var mı?(sadece bu alanda çalışmayı düşünmüyorum) Ayrıca San Francisco(wat için) ve New Yorka (gezmek için) gitmiştim. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum, İyi forumlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@savageandtipsy

Indeed, JobsCareers, Monster, Live Career gibi çevrimiçi platformlarda kriterlerinize göre yapacağınız aramada on site çalışmada en çok ilan çıkan ve başlangıçta fiks maliyetlerinizi (kira, vergi, yiyecek & içecek, ulaşım) düşündüğünüzde yaşam maliyetleri mümkün olan en düşük şehiri listenin ön sırasına almanızı tavsiye ederim. Bu şehirlerden birisinde ilk taşınmanızda adaptasyon sürecinizde size zor durumda el uzatabilecek bir tanidiginiz var ise doğru seçimlerden bir tanesi olacaktır bu şehir. Adaptasyon sürecinden sonra medeni durumunuz ve is koşullarınız izin verirse başka bir şehire taşınmayı düşünebilirsiniz.

• @savageandtipsy Merhabalar, bana göre New York City ve San Francisco görsel açıdan şehir olarak Amerika’nın en güzel, en top iki şehri, karakteri olan ikonik şehirler. Lakin turistik gezmekle, yaşamak arasında büyük farklar bulunuyor, bende bunu bizzat deneyimledim. Size Austin’e bakmanızı önerebilirim, bunların dışında Seattle, Denver ve Phoenix’i de incelemeye alabilirsiniz. Aslında şöyle yapmanızı tavsiye ederim, ben yapmıştım. Buraya yazdıklarınızın aynısını ilave detaylar vererek, kendinizi de anlatarak, ne yapmak istediğinizi, hayallerinizi, bütçenizi, hangi iklimde yaşamak istediğinizi ve hatta resumenizi de ekleyerek ChatGPT’ye benim için hangi şehir uygun diye bir sorun bakalım, gerçekten güzel, yararlı ve eğlenceli cevaplar veriyor 🙂

• @savageandtipsy, içinde söyledi: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Merhaba yazılım müh. bölümünden mezun oldum. Eyalet olarak aklımda ciddi olarak florida (miami, orlando) ve emin olmamakla beraber texas (houston ve çevresi buralara gittim) var, buralar hakkında neler düşünüyorsunuz önerileriniz var mıdır? Onun dışında şuralarada baksan iyi olur dediğiniz bir yer var mı?(sadece bu alanda çalışmayı düşünmüyorum) Ayrıca San Francisco(wat için) ve New Yorka (gezmek için) gitmiştim. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum, İyi forumlar.

Merhaba. Yazılım mühendisi mesleğinizi bir çok eyalette rahatlıkla yapabilirsiniz. Linkedin, indeed gibi yerlerden ortalama maaşları öğrenebilirsin. Ama bence en önemli konu sizin nasıl bir eyalette ve iklimde mutlu ollduğunuza/olacağınıza karar vermenizdir. Bir de başlangıç eyaleti olarak sizin şuanki ekonomik durumunuz çok belirleyici olacaktır. Örneğin San Francisco için yaşam maaliyetleri Houston ya da North Caroline eyaletlerine göre çok yüksek olacaktır. Başlangıç eyaletini ekonominize göre belirleyip sonraki yıllarda sizin için en ideal eyalete taşınabilirsiniz. Umarım faydalı olmuştur.

• @denizci10 selamlar. Bende limanlarda iş güvenliği uzmanlığı yaptığım için limana yakın İzmir havasına benzeyen bir bölge düşünüyorum. Charleston bu noktada ideal görünüyor. Acil olaylar konusunda nasıldır?

• Artik forumlarinda bir esprisi kalmadı galiba. Herkes herseyi chatgpt'ye soruyor olsa gerek 🙂

• @cafer-mokar asla tecrubenin yerini tutmaz.. misal
    Su anda amerika karisacak isler terse dusecek gorunuyor acaba oylemi? Bunu ancak piyasada calisan insanlar anlar sezer ongoru olusturur

• ⭐⭐⭐⭐

@burakshop

Yeni gümrük tarifeleri nedeniyle bir çok ürünün ve hizmetin fiyatı artacak tartışmasız. Bu harita, her eyaletin 2024 yılında Meksika ve Kanada'dan yaptığı ithalatın toplam payını görselleştirerek, farklı ABD eyaletlerinin ticaretinin bu tarifelerden ne kadar etkilendiğini göstermektedir. Eyalet bazında bu bagimlilik ve oranlarının pahaliliga nasil etki edeceğini önümüzdeki günler ve aylarda göreceğiz.

f3aa8321-a69b-416d-b9e2-ebdb7263508f-image.jpeg

https://www.visualcapitalist.com/mapped-which-u-s-states-import-the-most-from-canada-and-mexico/

• Merhaba herkese Tampa da yaşayan veya orayı bilen yazabilirmisiniz acaba Tampa da ücretsiz ingilizce kursaları varmı belli bir miktar gelirin altında ki kişilere ücretsiz sağlık hizmeti veriliyormu?

• herkese merhabalar. mülakat tarihim yaklaştı. ben ve eşim ikimizde matematik öğretmeniyiz ve devlette çalışıyoruz. hangi iş kollarında çalışabiliriz? tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyoruz

• @Beyrutt merhabalar biz üç aydır Tampadayız ücretsiz İngilizce kursu var eşim ile birlikte gidiyoruz haftada iki gün birer saat. Sağlık sigortası konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü henüz Green kartlarımız gelmediği için medicade den Red aldık

• @mathok imzanızı oluştururiseniz size daha çok yardımcı oluruz, eşim @Uzuzi de ortaögretim mat. Ögretmeni sorularınız var ise cevaplamak isteriz. Bize mülakatta sizin gibi deneyimli matematik öğretmenlerine çok ihtiyaç var dediler. İlk görüşmelerde olumlu ama hemen maalesef meslek icra etmek zor

• @erenist Tampa'nin neresindesiniz?

• @erenist teşekkür ederim kıymetli bilginiz için

• @MySea south tampa ile havalimanı köşesinde yaşıyoruz

• @erenist Daha yenisiniz biliyorum ama ilk gozlemlerinize gore nasil bir yer? Memnunmusunuz?

• @MySea eğer Tampa için soruyorsanız memnunuz şimdilik, eğer yaşadığımız bölge olarak soruyorsanız daha da memnunuz her yere ulaşım kolay okul puanları yüksek güzel bir bölge. Ama burada gördüğüm kadarıyla türklerin çoğu şehir dışındaki yerleşimlere ilgi gösteriyorlar daha sakin yerlere

• @erenist Ne kadar kira veriyorsunuz acaba

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |