Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar merhaba. Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ileti yazamadığımdan dolayı yeni bir hesap açıp yazıyorum. Aşı konusunda bir sorum olacak. Olası mülakat tarihlerinde gebelik durumu olursa nasıl bir süreç izlemek gerekiyor? Yine bu aşıları yapmak zorunlu mu yoksa gebelikten önce yapılması gerekliydi diye red ihtimalimiz var mıdır?

• @Flight101 çok teşekkür ederim

• @evrentnrkl Teşekkürler, bu şekilde bir mail hazırlayacağız.

• Forum bu aralar aşı bilgileriyle ilerlerken bende bir merak durumumu gidermek isterim.covid i hk yerine tahmini randevu oncesi yani 5-6 ay onceden baska bir ulkede olsam (bu sıralar)kaseli kagit vs alsam .ama diger aşılarım,antikorlarımı tr olsa nasil olur

• Merhabalar DS-260'ı açtırıp güncelleme yaptım güncel halinin çıktısını alabiliyorum fakat eski haline ulaşamıyorum. Randevumda eski halini isterler mi?

• ⭐⭐⭐

@mrcbyyrm

Selamlar...Öncelikle imzanızda "Belgrad Değişecek" diyor, değişim hangi konsolosluğa olacak? Çünkü konsolosluklara göre sağlık muayenelerğnde farklılıklar yaşanabiliyor.
    Genel olarak yaşınızdan bağımsız durumunuzu şöyle yorumlamak isterim. Anladığım kadarıyla henüz gebeliğiniz yok. O halde antikor testi yaptırıp hangi aşılarda eksikleriniz var öğrenebilirisiniz..Ancak gebelikte tetanoz, difteri ve boğmaca (Tdap) ile influenza aşıları uygulanabilirken Kızamık, Kabakulak, Kızamıkçık (MMR) ve su çiçeği (Varicella) aşıları uygulanmamaktadır. Dolasıyla antikor testinizde bu aşılar için non-reaktif çıkıp bir de gebeliğiniz olursa sağlık muayenesinde ve vize sürecinde problem yaşayanilirsiniz..
    Yaş aralıklarına göre olunması gereken aşı listesini gözden geçirin.
    Antikor testinizde aşılarınız tam çıksa bile Covid19 aşısı olmanız gerekecek..Ben pandemi döneminde gebelik yaşayan eşime 3. dozunu yaptırmamıştım.
    Bu durumda bana kalırsa mülakat süreci sonrası gebelik tercih hakkınızı kullanmanız en iyi yol olark görünüyor..

• ⭐⭐⭐

@Cansu-mer Selamlar..Evraklandırma işini bilemem ancak neden HK dışında bir yerde uygulama yaptırmak istiyorsunuz?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @Evren53
    Selamlar, gecmis senelerde hep bu sekildeydi, dosyaniz current olduktan sonra konsolosluk ile iletisime gecerek, dosya transfer talebinizi iletiyordunuz. Kabul olmasi tamamen onlarin insiyatifinde bir durumdu. Emalinize bir ihtimalle yeni FAM duzenlemesini dikkate almayan bir konsolosluk calisani cevap vermis olabilir. Siz talebinize Ankara’nin is yuku vb. bir gerekce sunarak guncel FAM yasasina da atifta bulunarak tekrar gerceklestiriniz. Bol sanslar.

• Merhaba,
    https://www.ustraveldocs.com/th/en/immigrant-visa adresinden GSS adres kaydı yapmak istediğimde case number talep edilen kısımda hata alıyordum. [email protected] mail adreslerine mail attım fakat kalıp bir mail ile döndüler. Problem çözülmedi halen invalid case number hatası almaktayım.

• @emirhankd konsolosluğa '' Destek ekibine mail attım ancak sorunum hala devam ediyor'' diye mail atmayı deneyebilirsiniz. bende aynı sorunlar oldu onlar işleri daha hızlandırdı.

• @Flight101 kuvvetle muhtemel randevu denk getirememekten korkuyor olabilir

• @ugursway Selamlar, bilgi için teşekkürler. Bu yılın deneyimlerinde Bangkok için böyle bir mail alana denk gelmemiştim. Heralde dediğiniz gibi oldu. FAM yasası için pek bilgi sahibi değilim. Öğrenip, ona göre bir mail hazırlayacağım.

• ⭐⭐⭐

@boredeng Evet siz yazınca hatırladım. Orada sağlık muayenesi yapan kliniklerin dışında bir ünitede randevu alınarak uygulatılıyordu..👍

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_ DS260in tamamina ihtiyaciniz yok, barkodlu son sayfasini cikarmaniz yeterli. Eskisini goturmenize gereken bir sey olmaz

• ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd mulakatiniza daha 2 ay var invalid case number hatasi almaniz yuksek ihtimalle normal. Ayni durumu ankarada girenler ais kaydindada yasiyor genelde mulakat donemi yaklastiginda kayda izin veriyor sistem

• @Emre-Kurtulmuş
    7ad9c057-f9ee-4cc1-b667-2785417f4f28-image.png

Merhaba şöyle başlayan 7 sayfalık DS-260 formunun son sayfasında bir barkod yok ilk sayfada Case Number ve Confirmation Number barkodları var sadece formu indirmem gereken başka bir yer mi var yoksa şuan böyle mi?

• @Flight101 acikcasi hem randevu hemde gittigim kisa seyehatlerde ,daha uyguna denk geliyorsa yaptirmayi dusundum

• @finn_ ben yalnızca tek sayfa olan "Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation" başlıklı belgeyi aldım, o belgede de Case Number ve Confirmation Number var.

• @mrcbyyrm selamlar ben mülakata geçen hafta gebeyken gittim Viyana’ya, spesifik sorularınız varsa cevaplarım. eğer henüz gebe değilseniz doktorunuz ile konuşup şimdiden aşılarınızı tamamlayın zaten ileride de lazım olacak size. Benim bir iki aşım yok ve usa a giderken biraz gerginim mesela keşke doktorlar bu konularda uyarsalar bizleri. Bu arada gebeyken canlı aşıları yapmıyorlar zaten bunlar yasak, olunabilen inaktif aşılar var bunları zaten olursunuz yada öncesinde olun kurtulun.

• @ugurbocegi 0d943b67-ca2c-4fb6-95f0-232654ec3a6c-image.png

"Print Confirmation" seçeneğini yazdırdınız yani kısa olan sağdaki "Print Form DS-260" değil. Soldaki 2 sayfa olan sağdaki tüm cevaplarımızı içeren 7 sayfalık olan. Cevaplarımızı içereni çıkarmıştım ben o yüzden eski ve yeni hali istenir mi diye bir kafama takılmıştı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |