DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Stoic-Turk cevabınız için teşekkür ederim. Evet öyleymiş ancak biz covid yardımından bağımsız vergilerimizi alabilmek için beyanda bulunmuştuk. Sistemdeki statüden dolayı otomatik olarak yatırdılar ve sonrasında da kimse hiçbir şey sormadı. Benimle aynı durumda olup turist vizesi alan arkadaşlarım var ama green card için ayrıca sıkıntı çıkarır mı emin olamadım 🤷🏻♀️
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim 🙏🏼
-
@berkbulgan sağ üstte case numaranız gözüküyor iletiyi silmenizi öneririm
-
-
@zerooo kcc ds260 açtı düzeltip kaydettim tekrar
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, 2025EU14XXX şeklinde bir case number için yurtdışından mı yoksa Türkiye'den mi ilerlenmesi daha doğru olur? 09.05.2024 tarihinden bu yana uzun bir bekleyişteyim, ümidim gittikçe tükeniyor, ayrıca bu sene yurtdışından herhangi bir konsolosluk Türk vatandaşlarına bu süreçte yardımcı olacağını belirtti mi? Nasıl bir ilerleyiş önerirsiniz?
-
Merhaba, sıralama numaralarımız yakın oldugunu görüyorum ancak ben ilk başvuruda ankarayı seçtim, siz ilk başvuru sırasındamı viyanayı seçtiniz? yoksa daha sonra bir degişiklikmi yaptınız, daha sonra yaptıysanız tarihini paylaşırmısınız, öneriniz varmı?
Teşekkür ederim. -
@cancan17 Selamlar...Dosyamızı taşıdıktan yaklaşık 8,5 ay sonra mülakat mailimiz geldi....Biz yenilenmiş FAM yönetmeliğine istinaden 1 temmuz 2024 tarihinde henüz DV2025 mali yılı başlamadan taşıma işlemimizi gerçekleştirdik..😉
-
@RuhunGemisi eşinizin sistemde DS260 formu submit edilmiş durumda mı?
-
@yusabas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, sıralama numaralarımız yakın oldugunu görüyorum ancak ben ilk başvuruda ankarayı seçtim, siz ilk başvuru sırasındamı viyanayı seçtiniz? yoksa daha sonra bir degişiklikmi yaptınız, daha sonra yaptıysanız tarihini paylaşırmısınız, öneriniz varmı?
Teşekkür ederim.Selamlar kime sordunuz bu soruyu? Kullanıcıyı etiketliyerek sorarsanız cevap almanız kolaylaşır...😉
-
@arzemo aynı tarih ve saatte ben de aldım, hepimize kolay gelsin.
-
@burakediz hayırlı olsun. Viyana’da görüşmek üzere.
-
Merhaba Herkese,
Bangkok Mülakatı için gss kaydında son sayfada case number hatası alıyorum.
2025eu000*** , 2025eu14*** , çoğu formatta denedim ama kabul etmiyor.
Aynı hatayı alan var mı ?
-
@emirhankd Selamlar,
DS260 Formunuzu açtırdınız mı kontrol eder misiniz? Ceach üzerinden -
@gucarslan Evet,Ceac de kontrol ettiğim zaman hem eşimin hem benim DS-260 formu principal applicant(ben)ve accompany(eşim) olarak completed şekilde.
Mailin geldiği Bangkok konsolosluğuna cevap olarak eşimin DS-260 formu onay sayfasını gönderdim.Şu şekilde dönüş yaptılar, şuan için sorun yok gibi :Dear Applicant,
Thank you for your inquiry and information. We have already updated your information in our system.
We hope this response is helpful to you.Regards,
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Bangkok -
@emirhankd gss kaydını hangi sayfadan yapıyorsunuz acaba? ben bulamadım da
-
Dr. Nicolson önce dava dosya numaramı sordu ve sonrasında kanıtlı belge istedi. İki kere check etmemiz gerekiyor dedi. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu?
-
Herkese merhaba,
Polis raporu/sabıka kaydı konusunda bir sorum olacak. 2019-2021 yılları arasında Suudi Arabistan'da oturumlu olarak iş için yaşadım. Green Card sürecinde sabıka kaydı gerekliliğini kontrol ettiğimde, travel.state.gov sitesinde şu ifade yer almakta:
"Only Saudi citizens and non-citizens currently residing in Saudi Arabia can obtain a police certificate. Saudi citizens outside of Saudi Arabia should contact the Saudi Embassy to inquire about the process of receiving a Criminal Record Certificate. Non-citizens not currently residing in Saudi Arabia cannot obtain a police certificate."
Ben şu anda Suudi Arabistan'da ikamet etmiyorum ve oturumum da sona erdi. Bu nedenle, sabıka kaydı almam mümkün görünmüyor. Mülakat sırasında bu durumu açıklamam konsolosluk görevlisini ikna eder mi?
Ek bilgiler:
Şu an Romanya'da ikamet ediyorum ve buradaki sabıka kaydımı aldım.
Asıl talihli eşim.
Bu durumda olan başka biri var mı? Ya da ek bir açıklama yapmam gerekir mi?Teşekkürler!
-
@ugursway anladım, çok sağolun.🙏
-
@aegedik bu ifade onların bilgisi dahilinde olacağı için açıklamanızın geçerli olacağına inanıyorum.
bu sayfayının çıktısını alın ve mülakata götürün, gerekli açıkmayı bu sayfa ile yapın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum