Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@DenizMaths teşekkürler, en kısa zamanda sizden bu haberleri duymak istiyoruz...

• @ilaydadoganay COVID yardimini ABD'de "resident for tax purposes" statusunde olmadan almamaniz gerekiyordu, ancak Green Card surecini etkileyecegini sanmiyorum.

• ⭐⭐⭐

Selamlar....Viyana'da mülakata girecek talihli dostlarımıza şehir içi ulaşım rehberi için bulduğum link,

Aşağıdaki haritalarda konsolosluk (Mavi), Dr. Molnar (Turuncu) ve Röntgen Merkezi (Yeşil) duraklarını işaretledim.

VIENNA SUBWAY MAP.pdf

VIENNA TRAM MAP.pdf

VIENNA TRAIN MAP.pdf

• @Stoic-Turk cevabınız için teşekkür ederim. Evet öyleymiş ancak biz covid yardımından bağımsız vergilerimizi alabilmek için beyanda bulunmuştuk. Sistemdeki statüden dolayı otomatik olarak yatırdılar ve sonrasında da kimse hiçbir şey sormadı. Benimle aynı durumda olup turist vizesi alan arkadaşlarım var ama green card için ayrıca sıkıntı çıkarır mı emin olamadım 🤷🏻♀

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim 🙏🏼

• @berkbulgan sağ üstte case numaranız gözüküyor iletiyi silmenizi öneririm

• @zerooo kcc ds260 açtı düzeltip kaydettim tekrar

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhaba, 2025EU14XXX şeklinde bir case number için yurtdışından mı yoksa Türkiye'den mi ilerlenmesi daha doğru olur? 09.05.2024 tarihinden bu yana uzun bir bekleyişteyim, ümidim gittikçe tükeniyor, ayrıca bu sene yurtdışından herhangi bir konsolosluk Türk vatandaşlarına bu süreçte yardımcı olacağını belirtti mi? Nasıl bir ilerleyiş önerirsiniz?

• Merhaba, sıralama numaralarımız yakın oldugunu görüyorum ancak ben ilk başvuruda ankarayı seçtim, siz ilk başvuru sırasındamı viyanayı seçtiniz? yoksa daha sonra bir degişiklikmi yaptınız, daha sonra yaptıysanız tarihini paylaşırmısınız, öneriniz varmı?
    Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

@cancan17 Selamlar...Dosyamızı taşıdıktan yaklaşık 8,5 ay sonra mülakat mailimiz geldi....Biz yenilenmiş FAM yönetmeliğine istinaden 1 temmuz 2024 tarihinde henüz DV2025 mali yılı başlamadan taşıma işlemimizi gerçekleştirdik..😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@RuhunGemisi eşinizin sistemde DS260 formu submit edilmiş durumda mı?

• ⭐⭐⭐

@yusabas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, sıralama numaralarımız yakın oldugunu görüyorum ancak ben ilk başvuruda ankarayı seçtim, siz ilk başvuru sırasındamı viyanayı seçtiniz? yoksa daha sonra bir degişiklikmi yaptınız, daha sonra yaptıysanız tarihini paylaşırmısınız, öneriniz varmı?
    Teşekkür ederim.

Selamlar kime sordunuz bu soruyu? Kullanıcıyı etiketliyerek sorarsanız cevap almanız kolaylaşır...😉

• @arzemo aynı tarih ve saatte ben de aldım, hepimize kolay gelsin.

• @burakediz hayırlı olsun. Viyana’da görüşmek üzere.

• Merhaba Herkese,

Bangkok Mülakatı için gss kaydında son sayfada case number hatası alıyorum.

2025eu000*** , 2025eu14*** , çoğu formatta denedim ama kabul etmiyor.

Aynı hatayı alan var mı ?

• @emirhankd Selamlar,
    DS260 Formunuzu açtırdınız mı kontrol eder misiniz? Ceach üzerinden

• @gucarslan Evet,Ceac de kontrol ettiğim zaman hem eşimin hem benim DS-260 formu principal applicant(ben)ve accompany(eşim) olarak completed şekilde.
    Mailin geldiği Bangkok konsolosluğuna cevap olarak eşimin DS-260 formu onay sayfasını gönderdim.Şu şekilde dönüş yaptılar, şuan için sorun yok gibi :

Dear Applicant,
    Thank you for your inquiry and information. We have already updated your information in our system.
    We hope this response is helpful to you.

Regards,
    Immigrant Visa Unit
    U.S. Embassy Bangkok

• @emirhankd gss kaydını hangi sayfadan yapıyorsunuz acaba? ben bulamadım da

• Dr. Nicolson önce dava dosya numaramı sordu ve sonrasında kanıtlı belge istedi. İki kere check etmemiz gerekiyor dedi. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu?

Benzer Başlıklar

• 2688
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |