Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota otomatik frankfurta yönlendiriliyor, ama frankfurt oturum istiyor diye biliyorum bu yönlendirilme durumunda oturum istiyorlar mı acaba onu bilmiyorum

• Merhaba arkadaslar bu email 2NL maili midir?
    Screenshot 2025-02-17 at 1.53.05 PM.png

• @Ege-0 Olabilir çünkü ESC ye yönlediriyor. Daha önce hiç 2NL mail görmedim.

• Giris yaptigimda mulakat yerim Ankara yerine Uskup olarak tarih saat vs. olarak gorunuyor.

• @Ege-0 Hayırlı olsun. Demek ki 2NL mail böyleymiş. Gelince şaşırmayalım 😃

• @Mikail-0 Ben de aynı durumdayım. Karar verip hızlıca dosya taşınması için maili göndereceğim. Bangkok'taki süreci videolaştırıp youtube'ta(dehanıngizemi) paylaşan arkadaşlar var. Benim için faydalı oldu. Belki size de faydası olur.

• Saniyorum öyle 😃 Daha once 2NL alan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

• @atibaba başvuru başına 100 dolar😅

• @kafkaf Telefon satılık mı? 😃

• @arzemo bu sene de başvuru yaptık bu senede çıkarsa mayısta belgeli ispatlı satışa çıkaracağım😅

• @FurkanElmas Geçen haziran ya da temmuz ayında dosyamı KCC ile Viyana'ya taşımadan önce Frankfurt elçiliğine mail atmıştım dosyamı KCC aracılığı ile Frankfurta taşımak istiyorum ne dersiniz diye? Sakın öyle bir şey yapmayın kabul etmeyiz sadece Hırvatistan Slovakya ya da Solevenya da oturumu olanlara bakarız demişlerdi. Mail kutuma baktım lakin maili silmişim.

• Durumumu biraz daha detaylandırmak istiyorum. Sıra numaram biraz yüksek olduğu için Türkiye'de zaman kaybetmek istemedim ve ESC( Avrupa Gönüllülük Hizmetleri) kapsamında dosya taşıma işini kolaylaştırmak adına projelere başvurdum. Uzun dönem(2 ay üzeri) projelerde bulunduğunuz ülke size oturum da sağlıyor. Böylelikle Slovenya'dan kabul aldım ve 8 Ocakta Slovenya Ljübljana'ya geldim. Projem 30 Nisan'da bitiyor. O yüzden geldiğim gibi kcc'ye mail atıp dosyamı ankaradan ljübljanaya taşımalarını istedim ve kabul edip dosyamı taşıdılar. Sıra numaram anca nisan ayı için current oldu ve ben ljübljanadan mülakat almayı beklerken Frankfurttan 11 nisan tarihine mülakat maili aldım. Araştırmalarım ve forumdaki arkadaşlarında yardımı sayesinde sanıyorum ki bazı ülkelerin (Slovakya, Slovenya, Hırvatistan vb...) Greencard mülakatlarını Frankfurttaki konsolosluk yapıyormuş.

Aslında buraya kadar herşey net bir şekilde açıklanabiliyor fakat benim sorum şu;
    11 nisan frankfurta mülakatım planlandı ancak hem ulaşım hemde daha önce oradan kimsenin bir deneyimini bilemediğim için karışık geliyor bu yüzden dosyamı viyanaya taşıtmak istiyorum bu mümkün mü ve ne gibi riskleri var

• @FurkanElmas
    Selamlar, tebrikler. Slovenya’da gocmen vizesi basilmadigi icin Frankfurt elciligi ilgili dosyalara bakiyor. Siz mevcut olan Slovenya oturum belgenizi sunmaniz yeterli olacaktir. Bol sanslar.

• @Mikail-0 Selamlar ,ben sürecimi hong kong da sürdürüyorum.sistemli ve düzenli her şey ,ülkeye ilk girişten itibaren her şey çok kolay ve akıcı.Bangkok tecrübeleri de gayet iyi ve olumlu orada giren arkadaşların ,tamamen kişisel tercih meselesi. ben görmek istediğim de bir yer olduğu için burayı seçtim ve memnunum. central bölgesinde kalırsanız vize ile alakalı işlem yapacağınız bütün yerler 5 dakika yürüme mesafesi içerisinde ve bütün çalışanlar pozitif ,güler yüzlü ve yapıcı ,umarım yardımcı olur bu bilgiler seçiminizde .

• Merhaba, mülakatta varlık olarak göstermek için bankada olmayan fiziksel altını nasıl ispatlayabiliriz ?

• Durumumu biraz daha detaylandırmak istiyorum. Sıra numaram biraz yüksek olduğu için Türkiye'de zaman kaybetmek istemedim ve ESC( Avrupa Gönüllülük Hizmetleri) kapsamında dosya taşıma işini kolaylaştırmak adına projelere başvurdum. Uzun dönem(2 ay üzeri) projelerde bulunduğunuz ülke size oturum da sağlıyor. Böylelikle Slovenya'dan kabul aldım ve 8 Ocakta Slovenya Ljübljana'ya geldim. Projem 30 Nisan'da bitiyor. O yüzden geldiğim gibi kcc'ye mail atıp dosyamı ankaradan ljübljanaya taşımalarını istedim ve kabul edip dosyamı taşıdılar. Sıra numaram anca nisan ayı için current oldu ve ben ljübljanadan mülakat almayı beklerken Frankfurttan 11 nisan tarihine mülakat maili aldım. Araştırmalarım ve forumdaki arkadaşlarında yardımı sayesinde sanıyorum ki bazı ülkelerin (Slovakya, Slovenya, Hırvatistan vb...) Greencard mülakatlarını Frankfurttaki konsolosluk yapıyormuş.

Aslında buraya kadar herşey net bir şekilde açıklanabiliyor fakat benim sorum şu;
    11 nisan frankfurta mülakatım planlandı ancak hem ulaşım hemde daha önce oradan kimsenin bir deneyimini bilemediğim için karışık geliyor bu yüzden dosyamı viyanaya taşıtmak istiyorum bu mümkün mü ve ne gibi riskleri var

• @catbian karamsar olmayalım diyoruz ama current olsa bile vize kalır mı bilmiyorum bir an önce bitsin bu yıl ne olacaksa olsun

• @Ege-0 bu maili aldığıma göre dosyamı düzeltme için açtırabilir miyim? Bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-0 Mutlaka dosyanızı açtırmanız gereken bir neden varsa tabii ki artık açtırabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |