Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cansu-mer Açıkçası temmuzda mülakat alacağınızı düşünüyorum , takibi bırakmayın

• @sarvavasa bende öyle okudum.Teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@Ömer-Pirinçcioğlu Bilmem kendi açıklamadıkça bilemeyiz 😁

• @Flight101 Teşekkür ederim .

• Merhaba tekrardan dosyamı current olmadan KCC ile HK ye taşıdım ve DS-260 da süresi dolmuş pasaport bilgilerim var güncellemek için dosyamı açtırmam lazımmış. Bu durumda dosya açtırıp pasaport bilgilerini güncellemek için KCC ye mi ulaşmalıyım yoksa HK konsolosluğuna mı acaba?

• @Serapp teşekkür ederim 🙂 Bende şok içerisindeyim elim ayağım birbirine dolaştı mesaide mesai biter bitmez foruma geliyorum 😃

• KCC’ye interview tarihimi öğrenmek için mail attım, gelen yanıta göre mülakat tarihim 24 Nisan Vienna

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_ artık KCC ile işiniz yok artık, dosyanız taşındı ve mülakat tarihi aldınız. HKN konsolosluk ile sürecinizi devam ettireceksiniz bundan sonra tüm sorularınız ve ilave işlemleriniz ile ilgili.

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_ Hong Kong konsolosluğuna şu şekilde bir mesaj yazmalısınız:

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı : M99 - OTHER QUESTION - FULL NAME (adınız soyadınız)
    İçerik kısmına:
    Last Name
    First Name
    Immigrant visa case number
    Date of your interview
    Dear Sir/Madam,

Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions.

Thank you.

Ad Soyad

• ⭐⭐⭐

@evr42 Öncelikle süper haber....Peki https://ceac.state.gov/ceac/ ve
    https://dvprogram.state.gov/
    sitelerinden kontrol etme şansınız olur mu? Kontrol edip dönüş yapabilir misiniz?

• @Flight101

Kontrol ettim şimdi, oralarda bir değişiklik yok hala aynı gözüküyor

• ⭐⭐⭐

Teşekkürler hızlı dönüşünüz için 🤝

• Excelde bangkok da mülakata girecek bir arkadaşın mülakat tarihi girmesi üzerine KCC ye mail attım ve 11 Nisan a mülakat tarihimin belirlendiği şeklinde dönüş yaptılar. Bangkokta mülakata girecek arkadaşlar KCC yardımıyla kontrol edebilir tarihini.

• ⭐⭐⭐

Bir adet sorgu mail taslağını paylaşabilir misiniz?

• @Flight101
    Dear Sir or Madam,

I would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?

Full name: xx
    Date of Birth: xx
    Case number: xx

Thanks,
    Kind regards

Konu olarak Case Number yazıyorum aynı zamanda mail atarken.

• Merhaba arkadaşlar Bangkok için lise transkripti olmak zorundamı 2003 te böyle bir şey yoktu nereden bulurum

• @Mehmet-ynd mezun olduğunuz okuldan ya da il milli eğitim müdürlüğünden alabilirsiniz. İngilizce olarak çıkarıyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar Bangkok için lise transkripti olmak zorundamı 2003 te böyle bir şey yoktu nereden bulurum

Bildiğim kadarıyla lise değil üniversite diploması sahiplerinden isteniyor. Sizin için geçmiş deneyimleri inceledim. Geçen yıla ait bu Bangkok deneyiminde esas talihli lise mezunu olup transkriptten bahsedilmemiş. Ama siz yine de okulunuz halen mevcutsa okuldan talep edebilir ya da @ugurbocegi nin dediği gibi milli eğitim müdürlüğüne gidebilirsiniz.

• @ugurbocegi 2003 mezunuyum ve okul deprede yıkıldı diploma nüshasını yeni okuldan zorbela aldım. yinede bulabilirmiyim acaba.

• @Serapp okul yıkıldı ama milli eğitimi yarın arayıp bi öğrenelim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |