Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 479 202.4k 516

• @Flight101 Teşekkür ederim, umuyorum sizler daha sorunsuz alacaksınız 🙏

• @hDundar ve mutlu son. İşte bu kadar. Sevgili kardeşim en az senin kadar sevindim. California da barbekü partisini sakın unutma. Ben şimdiden ev bakıyorum. Güzel günler bizi bekliyor 🇺🇸🎉🎉🎉

• Merhaba, 29 Ocak 2025 tarihli Unganlar sağlık deneyimimizi paylaşmak istedim. 12 Şubat mülakat görüşmemiz öncesi ciğerde leke çıkma olasılığından dolayı biraz olsun erken randevu almak istemiştik. Sabah saat 9.10 randevumuz için erkenden gittik, Öncelikle 4. katta randevumuzu oluşturduk, daha sonrasında röntgen ve kan tahlili için 3 ve 5. katlara geçtik, idrar tahlili istenmedi bizden. Bu tahliller için 2 kişi toplam 3560 tl ödeme yaptık kredi kartı olduğu için TL çekildi. Sonrasında saat 11.15 gibi geri gelmemizi söylediler doktor kontrolü için. Burada dikkatimizi çeken şey çok fazla yabancı olduğuydu. Neredeyse bir Türk karşılığında 10-15 yabancı insan vardı. Geri geldiğimizde doktor kontrolü için sırası ile çağırıldık, çağırıldığımızda eşim de ben de daha öncesinde olduğumuz ameliyatlar için epikriz raporlarımızı verdik. Sonrasında üzerlerimizde sadece iç çamaşırı kalacak şekilde hazırlandık ve verilmiş olan önlüklerimizi giydik. Doktor kontrol sırasında çok fazla ve seri şekilde soru sordu. Hastalık geçmişimizi, kullandığımız ilaçları, ameliyatları, psikolojik durumu ve o sırada alkollü araç kullanıp kullanmadığımı sordu, ben de 15 sene kadar önce kullandığımı söyledim yalan beyan vermemek için. Sonrasında detaylı sorular sormaya başladı, kazaya karıştın mı (3 kere tekrar şeklinde) rutin kontrol sırasında yakalandığımı söyledim. Soruları sorarken aşılarımızı yapmıştı bile. Sonrasında beni psikolog ile görüştüreceğini görüş alacağını ve tekrardan kan ve idrar tahlili alacaklarını belirtti. Sonrasında tekrar 4. kata geldik ve 2 kişi muayene için toplam 25500 civarı bir para ödedik. Sonrasında kan ve idrar tahlili 3500 lira kendim için ödedim ve o testleri verdim. Psikolog için ertesi gün saat 5'te randevu ayarlayabildiler, bu görüşme için kart olmayacağını nakit olarak 100 dolar daha getireceğimi söylediler, eşimin sonuçlarının ertesi gün 3 gibi hazır olacağını belirttiler. Ertesi gün akşam 5 civarı online görüşme için Unganlar ofisine tekrardan gittim eşim ile beraber. Buradan sonra yaşadıklarımı, burada deneyimlerde okuduğumu hatırlamıyorum o yüzden yararlı olabileceğini düşündüm. Eşim içeride beklerken beni başka bir odaya aldılar, psikolog hoca ile online bir görüşme gerçekleştirdim, çok detaylı bir şekilde olayı sordu, o gün ne kadar içtin? ne sıklıkla içki içersin? hangi içkileri seversin? neden gitmek istiyorsun? Hiç uyuşturucu kullandın mı? Kullanmamış olsan da denedin mi? kendine zarar vermeyi düşündün mü? En son ne zaman içtin? kaç kadeh içtin? alkol komasına girdin mi? etrafında birileri alkolü bırakmanı tavsiye etti mi? yaklaşık 15 dakika boyunca sorular sordu? ben gayet güzel geçti diye düşünürken, bir anda sen gidebilirsin dedi ve eşimi çağırdı. O anda ciddi bir şok yaşadım, tutarsız cevaplar olabilir mi acaba diye. Eşim içeri geçti ben stresle beklemeye başladım. Eşim çıktığında ise tam olarak çapraz sorguya alınmış gibi hissettik. Nitekim öyle de olmuş, soruları evirip çevirip tekrar sormuş. Sonunda ise eşim dayanamamış sormuş sonuç nasıl diye, ben olumlu rapor yazacağım diyerek testlerin de sorunsuz olduğunu önemli olanın aşağıdaki kontroller olduğunu söylemiş. 4. katta testlerde ve röntgende de sorun olmadığını cumartesi saat 11de evrakları alabileceğimizi söylediler. Eşimin sonuçlarını alıp oradan rahatlamış bir şekilde ayrıldık. Cumartesi günü de sabah erkenden gidip sonuçlarımı aldık ve ayrıldık. Gergin ve stresli bir 4 günün ardından evimize döndük. Umarım aynı şekilde 12 Şubat mülakatımız da olumlu geçer ve tekrardan güncelleme yaparım. İyi günler

• @smhcnr88 Geçmiş olsun. Sinirleri zorlayıcı bir deneyim olmuş. 15 sene önce demişsiniz zaten, psikoloğa yönlendir, kan testi al geç. Bir de çapraz sorgu falan bana çok saçma geldi. 15 sene önce yani 1-2 sene değil. Neyin çapraz sorgusu. Eşiniz orda olmasa ne olacaktı yani..
    Neyse. Tekrar geçmiş olsun. Mülakatta önünüze tekrar çıkacaktır bu konu.
    Kaldı bir adım, biraz daha sabır. Şimdiden, sıkıntısız hızlıca geçmesini diliyorum.

• @halildnrts34 çok teşekkürler darısı bütün mülakat bekleyenlerin başına olsun ..

• @hDundar tebrikler ve geçmiş olsun :)

• @hDundar yolunuz hep açık olsun tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻

• @hDundar teşekkür ederim

• @hDundar tebrik ederim abi, hayırlı uğurlu olsun.

• @siraç Çok teşekkürler hocam, gidip bir yerleşelim ve barbekü partimizi yapalım :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @Teka05 teşekkürler, umarım seninki pürüzsüz olur

• @onurakbas teşekkürler hocam, bilmukabele sizlerinde

• @halildnrts34 Kardeşim nerelerdesin sen :beaming_face_with_smiling_eyes:
    Senden sonra beni tek buldular biraz süründürdüler, mesaj atıp sonucu da haber veremedim heyecandan. Ama final muhteşem oldu kardeşim :)

• Merhabalar, bugün itibariyle sarı zarflarımızı elimize aldık. Uzun uzun deneyim yazmak istemedim. Çünkü arkadaşlarım Viyana mulakatlarini detaylarıyla anlatmışlar. Eksiği yok fazlası var detayların.😊 Ayrıca sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Buradan çok şey öğrendik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle @akara bey @onurakbas bey ve @Serapp hanıma sabırla sorularıma cevap verdikleri için teşekkür ediyorum. Ve ayrıca @zerooo da birbirimize verdiğimiz telkinler ve bilgiler çok önemliydi 😊 (yazmadiklarim varsa affola) Mülakatı bekleyen herkesin yolu açık olsun. Aslında daha yeni başlıyoruz. Sorularım elbette bitmedi 🫣 Amerika süreci daha da yorucu olacak sanırım. 👍

• @ZÜLAL tebrikler hayırlı olsun

• @hDundar işleri hallettikten sonra biraz kafa tatiline çıkayım dedim :D dualarımız seninleydi abi o yüzden senin adına çok sevindim. tekrardan hayırlı olsun.

• @hDundar gözünüz aydın.Mutlu sonla tamamlamanız harika.Yolunuz açık olsun

• @DenizMaths Teşekkürler hocam, darısı başınıza

• @ZÜLAL çok güzel 👏🏻👏🏻 tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun ☺️ gurbette birbirine kazık atanlara inat yardımlaşmaya, bildikçe öğrendikçe paylaşmaya devam 🫡

• @ZÜLAL tebrik ederim, usa a görüşebilmek dileği ile ✨✨✨✨
    Sürekli şunu nasıl yaptın, böyle mi yapsam gibi sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim ☺️

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k