DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@hDundar tebrikler ve geçmiş olsun :)
-
@hDundar yolunuz hep açık olsun tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻
-
@hDundar teşekkür ederim
-
@hDundar tebrik ederim abi, hayırlı uğurlu olsun.
-
@siraç Çok teşekkürler hocam, gidip bir yerleşelim ve barbekü partimizi yapalım :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Teka05 teşekkürler, umarım seninki pürüzsüz olur
-
@onurakbas teşekkürler hocam, bilmukabele sizlerinde
-
@halildnrts34 Kardeşim nerelerdesin sen :beaming_face_with_smiling_eyes:
Senden sonra beni tek buldular biraz süründürdüler, mesaj atıp sonucu da haber veremedim heyecandan. Ama final muhteşem oldu kardeşim :) -
Merhabalar, bugün itibariyle sarı zarflarımızı elimize aldık. Uzun uzun deneyim yazmak istemedim. Çünkü arkadaşlarım Viyana mulakatlarini detaylarıyla anlatmışlar. Eksiği yok fazlası var detayların.😊 Ayrıca sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Buradan çok şey öğrendik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle @akara bey @onurakbas bey ve @Serapp hanıma sabırla sorularıma cevap verdikleri için teşekkür ediyorum. Ve ayrıca @zerooo da birbirimize verdiğimiz telkinler ve bilgiler çok önemliydi 😊 (yazmadiklarim varsa affola) Mülakatı bekleyen herkesin yolu açık olsun. Aslında daha yeni başlıyoruz. Sorularım elbette bitmedi 🫣 Amerika süreci daha da yorucu olacak sanırım. 👍
-
@ZÜLAL tebrikler hayırlı olsun
-
@hDundar işleri hallettikten sonra biraz kafa tatiline çıkayım dedim :D dualarımız seninleydi abi o yüzden senin adına çok sevindim. tekrardan hayırlı olsun.
-
@hDundar gözünüz aydın.Mutlu sonla tamamlamanız harika.Yolunuz açık olsun
-
@DenizMaths Teşekkürler hocam, darısı başınıza
-
@ZÜLAL çok güzel 👏🏻👏🏻 tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun ☺️ gurbette birbirine kazık atanlara inat yardımlaşmaya, bildikçe öğrendikçe paylaşmaya devam 🫡
-
@ZÜLAL tebrik ederim, usa a görüşebilmek dileği ile ✨✨✨✨
Sürekli şunu nasıl yaptın, böyle mi yapsam gibi sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim ☺️ -
@cemal1153 teşekkür ediyorum😊
-
@onurakbas kesinlikle öyle 👍 çok teşekkür ediyorum 💫💫
-
@zerooo herşey yeni başlıyor 💫💫
-
@ZÜLAL Tebrikler! Vizenizi almanıza çok sevindim🎉
Bu forumda yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bildiğim için, ben de elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyor ve süreci bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Güzel sözleriniz için teşekkürler.
Ailenizle birlikte yeni hayatınızda mutluluklar dilerim🌸 -
@Serapp çok çok teşekkür ederim Serap hanım. Çok önemli bu forum. Daha araştıracağımız çok şey var.😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum