DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@Falcon-1 Selamlar, bir şey soracaktım, Viyana istenen evrak listesinde High school and univercity graduation ( if avalible) yazıyor. siz lise diploması sundunuz mu ayrca ?
-
@zerooo daha önce paylaşmıştım, Viyana en son mezun olunan okulun diplomasını istiyor, ben liseyi götürmedim.
-
@ahmet-eren-yeşiltaş ne güzel yazmışsınız.Yeni yaşamınızda herşey gönlünüzce olsun
-
@DenizMaths çok teşekkürler Deniz Hanım
-
@ahmet-eren-yeşiltaş Mutlu sonla biten bir Hong Kong deneyimi daha 👏 Çok sevindim, hayırlı olsun🎉
İnanın vizemi aldım diye yazan herkes için çok mutlu oluyorum. Böyle detaylı yazmış olmanız da sonra gidecekler için çok yararlı olacak.
Harika çalışan Hong Kong Konsolosluğuna da nazar değmesin maşallah 🧿 -
@Serapp çok teşekkürler Serap Hanım
-
@ahmet-eren-yeşiltaş tebrikler hong Kong yine insanları mutlu etmeye devam ediyor yolunuz açık olsun 🙏👍🏻
-
@ahmet-eren-yeşiltaş "mülakat deneyimi nasıl olmalıdır" sorusuna cevap niteliğinde, muhteşem bir paylaşım yapmışsınız teşekkür ederim.
abd'deki hayatınızda da yolunuz açık olsun, bol şans. -
@mehmetizmirli çok teşekkür ederiz
-
@gucarslan çok sağ olun Uğur Bey :folded_hands:
-
Tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar dilerim😊 Darısı başımıza inşallah 🙏🏻
-
@ahmet-eren-yeşiltaş tebrikler, yeni hayatinizda basarilar.
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
05.03.25 tarihindeki mülakatınız için evrakları toparlamak için henüz erken zira e-devletten alacağınız evrakların altında son geçerlilik tarihi var ve sizin için daha erken. Mülakat öncesi Ankara konsolosluktan email de gelecek götürülmesi gereken hem genel evrak listesi hem de DS260’da doldurduğunuz bilgiler doğrultusunda ihtiyaç olması halinde ekstra evrakların detayları.
Bu konu basliginin 1.iletisini sakin bir şekilde tekrar okumanizi, anahtar kelimeler ile 2024 & 2025 mülakat deneyimlerini forumda arattırmanızı okumanızı tavsiye ederim zira süreçte hazır cevap bekleyen değil çok okuyan kazanıyor.
Vukuatlı nüfus cüzdanı için e-devletten nüfus aile olarak alacaksınız, e-devletten alacağınız evrak yeterli. Diploma sadece asıl kazanan için orijinali ve 1 kopyası (Ankara’da girecekler için diploma TR ve ENG dilinde olması fark etmiyor). Formül a veya b yurtdışı mülakatlar için, sizin için asıl olan vukuatlı nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı ve 1 fotokopisi.
Yurtdisinda belirtilen süreden uzun yaşadıysanız polis raporu temin etmek için çabalayabilirsiniz şimdiden, önceki evlilikleriniz varsa mahkeme kayıtları için ugras verebilirsiniz.
Unganlar ebeveynler için geçmiş covid aşı kartınız ve kendinizi götürmeniz yeter muayeneye. Geçmiş ciddi ameliyat varsa epikriz raporu ve gözlük kullaniyorsaniz reçetesi. Evladınız için yanınızda olması adına e-devletten aşı kartı sadece, zaten tüm aşıları tüm aile bireyleri için uygulayacaklar size. Bol şans 🍀
Mülakat öncesi evraklarınız ve sorularınız ile ilgili DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığını kullanmaniz forumun işleyişi için önemli, bu başlık mülakat deneyimlerini içeriyor.
Cok tsk ederim, inanin hergun okuyorum , eksiksiz puruzsuz bir sekilde bundan cikmak istiyorum . Cok tskler bilgiler icin
-
@merve34 Cok sevindim sizin adiniza. Basta gostermis oldugunuz rakam cok da dusuk olmamasina ragmen o sekilde geri donus yapmalari beni de baya korkutmustu. Su an ben de sizin guncel rakam gibi bir rakam gosterecegim. Insallah olumlu cevap aliriz biz de.
-
@onuru çok teşekkürler
-
@mertkanozyurek Merhaba teşekkür ederim, umarım güzel geçer görüşmeniz, vizenize ulaşırsınız
-
@ahmet-eren-yeşiltaş Hayırlı olsun. Güzel bir deneyim yazısı olmuş. ABD'deki hayatınızda başarılar dilerim. Hangi eyaleti düşünüyorsunuz?
-
@forester çok teşekkürler. Şu an eyalete karar verebilmiş değiliz ben de eşim de IT'de çalışıyoruz. İş bulabilirsek direkt bulduğumuz eyalete gideceğiz. Bulamazsakta daha önce wat'tan tanıdığım arkadaşlarımın yanına gideceğiz.
-
@Asiye-Akgül @samedt @atilla04 @busedmrcgl @marius @ahope @Ahmet-Sarıkurt @ordeal34 @orangegreen @omerfarukuysal @dehaningizemi @cemciftcioglu @arasosman @SoulofSword @gizemctr @yasincl @sedaa @Muhammet-Talha-KÜÇÜK @bahar_aydin @YasinKsk @akara @Uzuzi @vixo @gdv25 @Kerim-ERDOĞAN @berilll @MEnes-0 @taskinbufe3838 @sumbuddy @flaperss @Falcon-1 @merve34 @ahmet-eren-yeşiltaş @siraç
Bir müddet yoktum, süper şahane deneyimler paylaşılmış ellerinize sağlık...Birikmiş olarak iyi dileklerimi iletmek istiyorum,
Hepinizin yeni kıtada, yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀 -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum