Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,

15.01.2025 ESC ye bakmamı söyleyen mail aldım

ESC adresinden ve mail adresimden baktığımda hala mülakat tarihimiz belli olmadı nedendir , nasıl öğrenebiliriz . yardımcı olur musunuz.

• @Serapp teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@kadirkurtgoz geç kalmaktan kastınızın ne olduğuna bağlı, bana göre geç kalmışsınız şimdiye vizenizi almış amerikaya gelmiş veya gelmeye gün sayıyor olabilirdiniz. Ancak şansınız yok değil halen dosya taşıyabilirsiniz öncelikle konu başlığına yazmayı bırakıp geçmişe dönük konu başlığında yazılanları okumaya başlayın derim

• @kelebek merhaba. Öncelikle teşekkür ederim. Bende tecrübe etmedim henüz. Forum sayesinde öğrendiğim kadarı ile geçen senelerde istendiği olmuş. Bende riske atmamak adına Azerbaycan dan oturum ve çalışma izni aldım. Bildiğim kadarı ile Tiflis te en erken ben mülakata giricem sanırım. Deneyimleri mutlaka paylaşırım. İstatistiklerden izlediğim kadarı ile Tiflis için maşallah diyorum 🙂 herkese bol şans dilerim

• Duyarsız kalınmaması adına ve siyasetten uzak şekilde belirtmek istiyorum ki;

Bolu Kartalkaya Kayak merkezinde bulunan Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın da hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığımı iletmek isterim. Tüm ulusumuzun başı sağolsun.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gizemctr hayıtlı olsun.

genel bir hatırlatma!

mülakat sonrası aldığınız vizelerdeki bilgileri (ad-soyad, cinsiyet, doğrum tarihi, ülke bilgileri vs) hepsini tek tek kontrol edin.
    her sene bir çok konsoloslukta vizlerin hatalı basıldığına (özellikle cinsiyet, ülke adı) şahit oluyoruz.
    hatalı basılan vizelerle abd'ye giriş yapamazsınız, lütfen bunu unutmayın.

vizesini alan herkese güzel bir abd'de hayatı diliyorum.

Herkese merhabalar, 15.01.2025 tarihinde 4 kişilik bir aile olarak mülakata girdik ve pasaportlarımız 22.01.2025 tarihinde elimize ulaştı. pasaportları kontrol ettiğimde eşimin doğum yılının yanlış basıldığını fark ettim. mail mi atmam gerekir yoksa göçmen vizesi soru formu üzerinden mi soru sormalıyım?
    Ayrıca @gucarslan, vize üzerindeki bilgileri kontrol edin uyarısı için teşekkürler.

• Merhabalar. Ocak ayı içerisinde kaç sıra numarasına kadar mail atıldığı ne zaman belli olur acaba? Her ay verilen sayıya göre sıra bana ne zaman gelir diye planlar yapıyorum ve süreç geciktikçe haliyle ekstra bi stres oluşuyor. Fikri olan arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olurum.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41 siz DV2025 kazananı mısınız veya başka bir DV2025 talihlisi adına mı forumu takip ediyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

22 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere USCIS, yasal daimi mukim statüsüne geçiş için başvuruda bulunanların Form I-693, Göçmenlik Tıbbi Muayene Raporu ve Aşı Kaydı üzerinde COVID-19 aşısı olduklarına dair belge sunmalarına ilişkin her türlü gereklilikten feragat etmektedir. USCIS, COVID-19 aşısının kanıtlanmasıyla ilgili herhangi bir Kanıt Talebi veya Reddetme Niyeti Bildirimi yayınlamayacaktır. USCIS, başvuru sahibinin COVID-19 aşısı olduğuna dair belge sunmamasına dayanarak herhangi bir statü düzeltme başvurusunu reddetmeyecektir.

Resmi link: https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-waives-covid-19-vaccination-requirement-for-adjustment-of-status-applicants

Göçmen vize mülakatı öncesi sağlık muayenesi kontrolüne girecek talihlilerin, mülakata girecekleri ülkedeki konsolosluğun veya kurumun yetkilendirdiği sağlık kuruluşu ile konuyu teyit etmesi süreçleri açısından faydalı olacaktır. Bol şans 🍀

• @ATS16 DV2025 kazananıyım, kendim için takip ediyorum. Sıralamam 4.600 küsürlerde.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Arkadaşlar selamlar. Ben yakında mülakata gireceğim bir soru var kafamda önce CA veya Miamiye gitmek istiyordum işim gereği daha sonra texas austine döndüm. Texas austine dönme sebebim hem bütçe konusu hemde araştırdığımda başlangıç için daha kolay vize veriliyor olması. Benim mesleğim Yönetmenlik, yardımcı yönetmenlik, kameramanlık, robot kamera operatörlüğü. Yaklaşık 5 yıldır acunmedya bünyesinde çalışıyorım ve son 2 yıldır Dominik cumhuriyetine gidip geliyorum. Mesleğimi sorduklarında kameramanlık diyeceğim. Normalde title olarak director, assistant director olarak geçiyor son 1.5 yıldır. Survivor, Exatlon gibi projelerde yönetmenlik yaptım. Hatta miaminim en ünlü kanalı olan Telemundo kanalında exatlon projesinde (ratinglerde 1-2-3. Hep) camp yönetmenliği yaptım. En son çektiğim proje survivor greece burada yardımcı yönetmenlik ve ödül yönetmenliği yaptım. Bunları nasıl söyleyebilirim güzel bir şekilde sizce ? Yada hızlı ve kolay geçmem için ne yapmam gerekiyor ?

Not : 15 bin dolar + 4000 euro para göstereceğim.

• @alpteo DERYA:You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
    Merhaba, bu emailden bahsediyorsunuz degıl mi? Aynı email banada geldi ceac ta mülakat yerim Ankara olarak değişti fakat bende de durum aynı tarih ve saat hala görünmüyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@evr hayır gerekmez.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@esraxyz göçmen vize soru formu üzerinden gönderin ve vizenin taranmış halini de ekleyin.
    eğer ankara'ya yakınsanız elden götürmeyi de deneyebilirsiniz.
    pasaportunuzu isteyecekler.. ais üzerinden kayıt yapıp göndereceksiniz, bunu unutmayın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alikazl yorumum şudur ki, mülakat aldıysanız gerisini boş verin.
    dosyanız CEAC'da in transit ya da ready olarak gözüküyorsa rahat olun, gerisi önemli değil.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

22 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere USCIS, yasal daimi mukim statüsüne geçiş için başvuruda bulunanların Form I-693, Göçmenlik Tıbbi Muayene Raporu ve Aşı Kaydı üzerinde COVID-19 aşısı olduklarına dair belge sunmalarına ilişkin her türlü gereklilikten feragat etmektedir. USCIS, COVID-19 aşısının kanıtlanmasıyla ilgili herhangi bir Kanıt Talebi veya Reddetme Niyeti Bildirimi yayınlamayacaktır. USCIS, başvuru sahibinin COVID-19 aşısı olduğuna dair belge sunmamasına dayanarak herhangi bir statü düzeltme başvurusunu reddetmeyecektir.

Resmi link: https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-waives-covid-19-vaccination-requirement-for-adjustment-of-status-applicants

Göçmen vize mülakatı öncesi sağlık muayenesi kontrolüne girecek talihlilerin, mülakata girecekleri ülkedeki konsolosluğun veya kurumun yetkilendirdiği sağlık kuruluşu ile konuyu teyit etmesi süreçleri açısından faydalı olacaktır. Bol şans 🍀

teşekkürler sn. @ATS16 duyuru için.

ancak bu uygulamanın şu an için sadece AOS yapacakları etkilyeceğini, CP yani konsolosluk prosesleri için halen devam edebileceğini unutmayın.
    bu yüzden lütfen mülakata gireceğinzi konsolosluk ve sağlık kurumunun duyurularına dikkat edip ona göre hareket edin.

• @Burak3445 ben dün 2NL email ini beklemeden KCC den gelen email i Viyana Dr Molnar a iletip randevu talep ettim ve dönüş yaptıkları tarihi onaylayarak sağlık randevusunu hallettim. Dün akşam da 2NL email i geldi, bu email e de onayladığıma dair bir dönüş yaptım.

• image.png

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |