DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ufuk-D evet tek başınıza katılabilirsiniz ve sadece tek Amerika’ya gidebilirsiniz Case numberınız kaçtı imza kısmını oluşturursanız ve mülakat yeriniz neresi dosyanızı taşıdınızmı bu konularda eğer forumda yeniyseniz en baştan konu başlıklarını okuyun bilgi edinin derim süreçi sağlıklı bir şekilde ilerletmek için bundan sonra önemli olan mülakat alabilmek Ankara mülakat vermiyor yoksa iş işten geçer
-
@Burak3445 hatırladığım kadarı ile bu dönemin ilk mülakatlarını alan arkadaşlarda da aynı olay yaşanmıştı mailler geç geldi arkadaşlar kcc ye sorarak mülakat tarihlerini öğrenmişti esc sayfaları da çok geç güncellenmişti diye hatırlıyorum, dr Nicolson ile mail üzerinden iletişime geçip mülakat tarihinizi sözlü belirtip esc sayfasının görüntüsünü isteyince de kcc ile olan mailleşmenizi ya da konsolosluktan mülakat gününe dair bi mailleşmeniz varsa onu gönderip randevu almayı da deneyebilirsiniz, henüz erken biraz daha bekleme süreniz var ama esc sayfası güncellenmezse alternatif bir yol olabilir bu, @onuru beyin iletilerini baştan sona okursanız sizin için bir fikir oluşturabilir onların görüşmeye girdiği dönemde de buna benzer bir durum olmuştu galiba,
-
@ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ugur-2
Selamlar, belirttigininiz gibi ilgili ulkede vatandasliginizin olmasi size mulakat planlanmasi icin buyuk bir rol oynadiginu dusunuyorum. Niyetinizin iyi oldugunu anliyorum ancak sizin orneginiz uzerinden referens almak uygun olmayacaktir. Vatandaslik ya da oturum izni olmayan talihlilerden yapilan dosya trasnferlerine ayni sekilde olumlu yanit vermeme ihtimalleri bir hayli yuksek, ornek vermek gerekirse Muscat/Oman’da bulunan ABD konsoloslugu DV2025 surecinin basinda sadece bir kisiye mulakat verip, geri kalan talepleri yanitsiz/mulakatsiz birakmistir. Tabii ki bu kabul etmeyecekleri anlamina gelmiyor ancak trasnfer talebinde bulunmadan once uygun bir sekilde ilgili konsolosluga e-mail atarak sorguda bulunulmasini oneririm. Size mulakatinizda bol sanslar.Selamlar teşekkür ederim. Tam emin olmamakla beraber dediğiniz gibi vatandaşlıkdan dolayı mülakat planlamasında rol oynamış olabilir. Ben bir önceki mesajımda zaten vatandaşlık olduğunu belirterek yazdım ki transfer yapmak isteyenler ona göre hareket etsinler. Csb konsolosluğu çok mülakat yapan ve vize veren bir konsolosluk. Dediğiniz gibi csb ye taşımak isteyenler uygun bir şekilde konsolosluğa e mail ile sorup ondan sonra aksiyon almalılar. Navigatör ile ulaşıla biliyor konsolosluğa.
-
@kadirkurtgoz bütün başlıklara aynı soruları sormuşsunuz, kaç cevap sizi tatmin eder ? Şansa hala yasaklanmamışsınız
-
Merhaba,
Bu sene 8000'lerin başındaki numaraya Türkiye'de sıra gelme ihtimali sizce nasıl ? -
@brucewayne, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Bu sene 8000'lerin başındaki numaraya Türkiye'de sıra gelme ihtimali sizce nasıl ?Merhaba, maalesef mevcut süreç göz önüne alındığında, 8000'li numaraya Türkiye'de sıra gelme ihtimali bulunmuyor.
-
@Burak3445 Ben de KCC den gelen mülakat bilgisini maile ekleyerek(konsolosluktan daha bilgi maili gelmedi) Dr.Nicolson'a mail paylaştım bana sağlık taraması için gün belirtmemi istediler, dilerseniz benim izlediğim yol ile randevu almayı deneyebilirsiniz.
Türkiye saati ile sabah 05:30 da mail paylaştım, öğlen 13:00 gibi dönüş yaptılar.
-
@Ethem-Kostak teşekkür ederim o zaman mail atıp şansımızı deneyelim hemen 🙏
-
-
@dkerim merhaba vize görüşmeniz için bol şans diliyorum güzel haberlerle döneceğinizi umut ediyorum. Dosyamı Umman a tasimistim fakat Ummanin durumu ortada .ülke degisikligi için biraz daha bekliyorum Tiflis e dosya taşıma da vatandaşlık oturum izni gibi izinler isteniyor mu ?bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum
-
Herkese merhabalar, arkadaşlar KCC ye mail atarak 4 mart tarihinde Hong Kong'da mülakatımın olduğunu öğrendim yaklaşık 1 hafta kadar önce. Bana 7-10 gün içerisinden 2NL maili gönderileceğini yazıldı. Bundan 1 gün sonra 2NL geldi durumumu kontrol etmem gerektiğine dair. tam 18.01.2025 te geldi bu mail. Bugün ayın 22 si ve halen daha entrant status check te güncelleme yok bu kadar gecikmesi normal mi ? Kontrol ettiğimde dosyam Hong Kong'ta görünüyor. Yorumlarınızı merak ediyorum.
-
Merhaba,
15.01.2025 ESC ye bakmamı söyleyen mail aldım
ESC adresinden ve mail adresimden baktığımda hala mülakat tarihimiz belli olmadı nedendir , nasıl öğrenebiliriz . yardımcı olur musunuz.
-
@Serapp teşekkür ederim
-
@kadirkurtgoz geç kalmaktan kastınızın ne olduğuna bağlı, bana göre geç kalmışsınız şimdiye vizenizi almış amerikaya gelmiş veya gelmeye gün sayıyor olabilirdiniz. Ancak şansınız yok değil halen dosya taşıyabilirsiniz öncelikle konu başlığına yazmayı bırakıp geçmişe dönük konu başlığında yazılanları okumaya başlayın derim
-
@kelebek merhaba. Öncelikle teşekkür ederim. Bende tecrübe etmedim henüz. Forum sayesinde öğrendiğim kadarı ile geçen senelerde istendiği olmuş. Bende riske atmamak adına Azerbaycan dan oturum ve çalışma izni aldım. Bildiğim kadarı ile Tiflis te en erken ben mülakata giricem sanırım. Deneyimleri mutlaka paylaşırım. İstatistiklerden izlediğim kadarı ile Tiflis için maşallah diyorum :) herkese bol şans dilerim
-
-
Duyarsız kalınmaması adına ve siyasetten uzak şekilde belirtmek istiyorum ki;
Bolu Kartalkaya Kayak merkezinde bulunan Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın da hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığımı iletmek isterim. Tüm ulusumuzun başı sağolsun.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gizemctr hayıtlı olsun.
genel bir hatırlatma!
mülakat sonrası aldığınız vizelerdeki bilgileri (ad-soyad, cinsiyet, doğrum tarihi, ülke bilgileri vs) hepsini tek tek kontrol edin.
her sene bir çok konsoloslukta vizlerin hatalı basıldığına (özellikle cinsiyet, ülke adı) şahit oluyoruz.
hatalı basılan vizelerle abd'ye giriş yapamazsınız, lütfen bunu unutmayın.vizesini alan herkese güzel bir abd'de hayatı diliyorum.
Herkese merhabalar, 15.01.2025 tarihinde 4 kişilik bir aile olarak mülakata girdik ve pasaportlarımız 22.01.2025 tarihinde elimize ulaştı. pasaportları kontrol ettiğimde eşimin doğum yılının yanlış basıldığını fark ettim. mail mi atmam gerekir yoksa göçmen vizesi soru formu üzerinden mi soru sormalıyım?
Ayrıca @gucarslan, vize üzerindeki bilgileri kontrol edin uyarısı için teşekkürler. -
Merhabalar. Ocak ayı içerisinde kaç sıra numarasına kadar mail atıldığı ne zaman belli olur acaba? Her ay verilen sayıya göre sıra bana ne zaman gelir diye planlar yapıyorum ve süreç geciktikçe haliyle ekstra bi stres oluşuyor. Fikri olan arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olurum.
-
@aliaytac41 siz DV2025 kazananı mısınız veya başka bir DV2025 talihlisi adına mı forumu takip ediyorsunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum