@begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek
@ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor.
Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor.
Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim 🙂

Ucusum 17 ocak saat 15.40 ta idi, ancak rötar yedigi icin 17.40 ta binebildim, thy personel yakini oldugum icin pass bilet ile geldim bundan dolayi ucaga alinmama durumum oldugu icin bir hayli heyecanliydim. Gözen güvenligin kontrollerinden gectim göcmen vize oldugu icin yanimda sari zarfimin olup olmadigi soruldu harici bir soru yöneltilmedi. Daha sonra ucaga alindim ve 11 saatlik ucus serüvenim basladi. Thynin ucusu gayet konforluydu sadece 11 saat yolculuk bir tik bana uzun geldi onun haricinde herhangi bir sorun yasamadim. Türkiye saatiyle 18.14‘te bindigim ucaga chicago saati ile 20.21 ile indim. Burada eklemek istedigim bir bilgi var ucakta ve havalimanindaki anonsta pasaport kontrolüne valizinizi almadan girmeyin denildi. Dolayisiyla ucaktan indigimde valizimi nereden alacagimi aradim ve bulamadim, meger valizler pasaport kontrolünden sonra aliniyormus yani chicago o‘hare havalimanindan girisinizi yapacaksaniz anonslari dikkate almayin dogruca pasaport kontrol sirasina girebilirsiniz.
Deneyimlerimiz bir nebze sizin ve diğer forum kullanicilarinin işine yarıyorsa ne mutlu bize.