Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mertype Bol şanslar dilerim tekrardan kolaylıklar diliyorum

• @merve34 ais müşteri hizmetlerini arayıp sordum , gruba yeni üye ekle diyip eşinizi ekleyebilirsiniz randevu zamanınızda bir değişiklik olmaz dedi, umarım dediği gibi olur stres yaptım baya, bu şekilde devam edeceğim

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @bahar_aydin Viyana için üni diploması çift dilli ise gerek yok. Apostil diplomanızı uluslararası kullanabilmek için gereklidir. Eğer diplomayı imzalayan kişi apostil listesinde kayıtlı yani yetki verilmiş birisi ise noter onayı olmadan apostil yapıyor kaymakamlıklar.

• @gucarslan sizce bu cn numarası ile mülakat alabilir miyim? kota hakkında fikriniz nedir takılabilir miyim ? geçen yıllarda numara ile mülakat alıp vize alanlar olmuş ama bu sene kota düştü fikriniz nedir teşekkür ederim

• @ALİ-GÖKTAŞ Selamlar ...
    Bucketlist..

Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
    Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

Sorunuza şöyle cevap vereyim, araç bedeli ile ilgili bir belge alırsanız yeterli oluyor. Ama umarım Ankara'yı beklemiyorsunuzdur bu sıra numarası ile 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   cemciftcioglu cemciftcioglu 

• @Zeynep-Soyupak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@akara, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Zeynep-Soyupak hanım öncelikle nereye taşıyacaksınız onun kararını verin, her konsolosluk ayrı tavır sergiliyor. Taşımak istediğiniz konsolosluga göre zaten önceki ve bu yıllarda mülakata giren kişilerin deneyimleri mevcut yardımcı olacaktır.

Şu an için mülakatımız Ankara. Herhangi bir taşıma işlemine başlamadık. Ama 2 aya kadar mülakat verilmez ise o zaman taşıma durumuna geçeceğiz.

Lütfen beni yanlış anlamayın, 2 aya kadar mülakat verilmez, hatta bu sene Ankaranın size mülakat vermesi mucize gibi bişey olur. Başka konsolosluk şansınızı öteleyerek vizenizi riske atıyorsunuz, haddim olmayarak bir an önce taşımak istediğiniz konsoloslukları listeleyip hepsine yazmaya başlayın. Zaten konsolosluk aracılığı ile dosya taşıma ayrı bir macera

• İngilizce Türkçe karışık Lisans Diplomasını çeviri yaptırmaya gerek var mı? Yanında İngilizce Apostilli transkript var.

• ⭐⭐⭐⭐

@ZÜLAL, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp çok işime yaradı sağolun. Mail attıktan ne kadar zaman sonra dönüş sağlarlar acaba?

Rica ederim. Bir kaç gün içinde cevap gelir diye tahmin ediyorum.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• Çoğu Konsolosluk 1 Ocağa kadar tatil arkadaşlar haberiniz olsun.

• Herkese selam,Benim bir sorum olacakti..Dosya numaram 29binler ve dosyami Hong Kong'a taşımayi dusunuyorum.Sizce taşımak için acele etmeme gerek var mi? yoksa ocak ayi ve sonrasinda taşisam da olur mu?

• @bthn Merhaba. Current olmadan önce taşımak bir tane mailinize bakıyor. Beklemek için farklı bir sebebiniz (Viyana için Schengen almak gibi) yok ise hemen taşıtmanızı tavsiye ederim

• ⭐⭐

@bthn Numaranız aktif olmadan taşımanız aktif olunca taşımanıza göre daha kolay olduğuna şahit oldum deneyimlerden numaranız aktif olursa konsoloslukla iletişime geçmeniz gerekir ama numaranız aktif olmazsa kcc mail atarak yapabilirsiniz bu yüzden hemen taşımanız sizin yararınıza olacaktır.

Bekleme sebebiniz maliyetlerden dolayı ise daha uygun ülkelere taşımak isteyebilirsiniz bunu da bu konu altındaki deneyimlerden belirleyebilirsiniz bütçenizi bilmeyerek size naçizane tavsiyem eldeki kuş daldaki kuştan daha değerlidir.

Bu konu altında yada mülakat deneyimleri altında bir kişinin deneyimini okumuştum dosyasını kcc ile muscat taşıdığını gitmeden önce konsoloslukla mailleştiğini biz geleceğiz gibisinden bir mail attığını randevu aldığını daha sonra konuşma sırasında kapıdaki görevli muscat ve bir kaç bölge söyleyerek oturumunuz yoksa mülakata giremeyeceğini söylemiş ilgili arkadaş da gelmeden önce yaptığı görüşmeyi göstererek mülakata girdiğini yazmıştı dv24 bir deneyimde bir arkadaş dosyasını karadağ şirket kurarak oturum aldığını bu sayade dosyasını belgrad taşıdığını söylemişti günün sonunda vize vermemek için sürecini ap bırakmışlar ve vizesini almamıştı bir çok kişide mağdur olmuştu iligli deneyim bağlantı metni buradan okuyabilirsiniz bence şuan hong kong vize rahat verirken bu fırsatı kaçırmayın derim

• ⭐⭐⭐⭐

@bthn

Sahip olduğunuz bu CN ile dosyanızı tecrübelerden okuduğunuz, sizin profilinize uygun başka bir konsolosluğa taşımak için beklediğiniz her dakika sizin ve sürecinizin aleyhine. Bol şans

• Merhaba bir kaç sorum olucak.
    Lise diplomamı almadan green carta başvurdum geçtiğimiz haziranda diplomamı aldım mezun oldum ocak ayında mülakata gireceğim bir sorun olur mu. Birde mezuniyet tarihini doğru giremedim ds 260 formunu açtırıp düzeltetim mi tarihi teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bthn Numaranız aktif olmadan taşımanız aktif olunca taşımanıza göre daha kolay olduğuna şahit oldum deneyimlerden numaranız aktif olursa konsoloslukla iletişime geçmeniz gerekir ama numaranız aktif olmazsa kcc mail atarak yapabilirsiniz bu yüzden hemen taşımanız sizin yararınıza olacaktır.

Bekleme sebebiniz maliyetlerden dolayı ise daha uygun ülkelere taşımak isteyebilirsiniz bunu da bu konu altındaki deneyimlerden belirleyebilirsiniz bütçenizi bilmeyerek size naçizane tavsiyem eldeki kuş daldaki kuştan daha değerlidir.

Bu konu altında yada mülakat deneyimleri altında bir kişinin deneyimini okumuştum dosyasını kcc ile muscat taşıdığını gitmeden önce konsoloslukla mailleştiğini biz geleceğiz gibisinden bir mail attığını randevu aldığını daha sonra konuşma sırasında kapıdaki görevli muscat ve bir kaç bölge söyleyerek oturumunuz yoksa mülakata giremeyeceğini söylemiş ilgili arkadaş da gelmeden önce yaptığı görüşmeyi göstererek mülakata girdiğini yazmıştı dv24 bir deneyimde bir arkadaş dosyasını karadağ şirket kurarak oturum aldığını bu sayade dosyasını belgrad taşıdığını söylemişti günün sonunda vize vermemek için sürecini ap bırakmışlar ve vizesini almamıştı bir çok kişide mağdur olmuştu iligli deneyim bağlantı metni buradan okuyabilirsiniz bence şuan hong kong vize rahat verirken bu fırsatı kaçırmayın derim

Bu yazıda koca forum başlığı özetlenmiş...Sadece bunu okuyan halen taşımıyorsa art niyet ararım.😉....
    Eline sağlık..

• @cemciftcioglu @T-C-Kubilay-Dikici @ATS16 Cevaplarınız için teşekkür ederim.Şu an da sinav haftasinda olduğum için sinavlarim biter bitmez maili hazirlayip göndereceğim.Hong kongtaki konsolosluğun yakinlarinda bi otel buldum ama orada konaklamayi dusunmuyorum yine de adresi orayi versem olur mu?

• dostlar selam. viyana’da verebileceğim bir ev/iş adresi olmadığı için mail atıp vizenin ve pasaportun teslim edilmesi için adres belirtmemiz gerekiyor mu diye sordum, bana da aynı şekilde konsolosluktan alabileceğimi belirttiler. bu durumda ais kaydı oluşturmaya gerek var mı? ayriyeten ais kaydıyla atlas kaydı aynı şey mi yoksa farklı mı? günden güne iyice kafam karıştı allak bullak oldu her şey.😄

• @halildnrts34 ais ve atlas kaydı aynı şey, Ankara'dakine ais Viyanadakine atlas deniyor, bana da aynı cevap gelmişti, ben bana verilen bu cevaba istinaden birsey doldurmayı düşünmüyorum. Yine de linkten girip kayıt olmuştum ama sonra devam etmedim. Ds -160 basliklari vardı sadece.

• @Falcon-1 teşekkürler🙏 ben de aynı şekilde kayıt oluşturdum fakat bir şey doldurmadım

• ⭐⭐⭐

@bthn Neden antin kuntin??😉 Şimdiden yarına taşımayacaksınız zaten...Sizin sınav haftanız ve noel haftası olması dolayısıyla en erken yeni yılın ilk günlerinde olacak.. Gerçekten bütçenize göre, beğendiğiniz, forumda deneyimleri paylaşılmış kalacağınız bir yeri belirlemek ve maile orayı yazmak için vaktiniz var...

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2688
  • 316
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |