Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Physicus Ben denedim erteleyebiliyorlar direk konsolosluğa durumu bildirip hangi tarihlerde orda olabileceğinizi söylemeniz gerekiyor.
    Ben daha sonra iznimi ayarlayabildiğim için gerek kalmadı

Bravo sizin kadar beceriklisi azdır. 👏
    @Physicus erteleme her zaman risk içerir. Mecbur kalmadıkça verilen tarihe uymaya çalışmanızı öneririm.
    Başarılar🌸

• @Erdem-Yıldız Mülakat almadan kesinlikle açtırmayın, hatta bunun için dosya açtırmanıza bile gerek yok. sorulursa mülakatta söylersiniz. Kural kalktığı için sorumlu tutulmazsınız.

• @bıyıksızkeynes Dosyanızı taşıdığınızda gelen onay mailinde şu ibare vardır "The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes" bununla ilgili.

• @DenizMaths Allah razı olsun, darısı sizlere inşallah hayırlısı olur herkes için

• @gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eym eşinizin bilgilerini formu açtırmadan ekleyebilirsiniz. add aplication kısmından. Daha sonra mülakat alıp kendi dosyanızı düzenleyebilirsiniz

Merhaba, vize başvurusunda greencard için almak istediğinizi belirtiyor musunuz yoksa direkt turistik vize şeklinde mi başvuru yaptınız?

• @Mertype, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar

Bugün çeviri ve evrak işlemlerimi tamamladım. 17 Aralık tarihinde İstanbul'a 19 Aralık tarihinde ise Hong Kong'a gideceğim. Buradaki arkadaşlara faydası olması adına hazırladığım evrakların görüntüsünü iletmek isterim. (Sol taraf benim sağ taraf eşim için oluşturduğum evrakları içeriyor)

image.png

Şuan eksik kalan tek kısım adres benim için. Amerikada yaşayan ve evlilik yoluyla greencard sürecinde olan bir tanıdığım var. O kişinin adresini alabilirim fakat onun sürecini etkileyip etkilemeyeceğiyle alakalı ufakta olsa bir soru işaretim var. Vereceğimiz adres sadece bir posta adresi niteliği mi taşıyor? Adresi verirken verdiğimiz isim, soyisim, telefon bilgileri bizim mi olmalı yoksa adres sahibi kişinin mi olmalı ?

Bu konularda net bilgi sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Hocam merhaba, tercüme işini siz kendiniz çevirerek mi yapıyorsunuz nasıl oluyor o kısım?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• Merhaba, 2025 talihlisiyiz. Case numaramiz 23k larda. Ankara'da mülakat sirasi gelmeyeceği yüksek olasılık olduğu için dosyamızı başka ülkeye taşımak istiyoruz. Temmuz ayına kadar Multi Schengen vizemiz var. Ds 260 formunu taşımak için numaramiz current olmadan başka ülkeye taşımak için mail atabilir miyiz? Yoksa numaranızın yanmasını mi beklemeliyiz? @gucarslan

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@Hilal-Polat
    Selamlar ...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @taskinbufe3838 dönüş biletini mülakattan hemen sonra almasaydınız yada açık bilet alınsaydı hava koşulları vs pasaport teslimi bazen geç olabiliyor mülakatı bazı arkadaşların geçen günlerde ötelemişti

• @taskinbufe3838 Hayırlı olsun şimdiden. Hong kongda vize mülakatı hangi dilde oluyor hocam?

• @mod55 Sağolun darısı size olsun, mülakat amerika konsolosluğunda olduğundan dolayı ingilizce oluyor isteyenler tecüman götürebiliyor

• @mehmetizmirli Hocam valla 5 iş günü koydum araya yani 1 hafta sonrası diyebiliriz inşallah gelir o zaman pasaport, bir risk aldık bakalım

• @DenizMaths Sağolun evet Marina Medicalden ayarladım

• @Serapp çok işime yaradı sağolun. Mail attıktan ne kadar zaman sonra dönüş sağlarlar acaba?

• @Serhan-Karpuz Hocam yeminli tercümanla anlaşıp ona çevirttiriyorsunuz gerekli belgeleri.

• @Ben-Batur Çok teşekkür ederim

• @akara, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Zeynep-Soyupak hanım öncelikle nereye taşıyacaksınız onun kararını verin, her konsolosluk ayrı tavır sergiliyor. Taşımak istediğiniz konsolosluga göre zaten önceki ve bu yıllarda mülakata giren kişilerin deneyimleri mevcut yardımcı olacaktır.

Şu an için mülakatımız Ankara. Herhangi bir taşıma işlemine başlamadık. Ama 2 aya kadar mülakat verilmez ise o zaman taşıma durumuna geçeceğiz.

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 teşekkür ederim, yeni katildigim için sürece hakim değildim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız mülakatta beyan edebilirsiniz, rahat olun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |