Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burakhan-Bircan evet, bu şekilde olmalı.
    istenen evrakları gönderin lütfen.

• @gucarslan Çok teşekkür ederim cevabınız için.

• @gucarslan Arkadaşlar selamlar, Ben 5 şubatta mülakata gideceğim çok önemli bir sorum var. Birincisi diploma aslı mı gerekiyor çünkü üniversitede pasif öğrenciyim işimden dolayı dondurmak zorunda kaldım diplomayı lise olarak gösterdim Asıl diplomayı almam için kaydı iptal etmem gerekiyormuş galiba nasıl yapabilirim yada e devletten alınan lise öğrenci belgesi yeterli olur mu ? 2. en Ama En önemli konu işim gereği ben Yurt dışında çalıştım 2 sene Dominik cunhuriyetinde. ds260 formunu gönderdikten sonra toplam 8 aydır yurt dışındayım dominikte. Yani komple yeni dönüş yaptım en son girişim 6 ay önce. Benim buradan belge almam gerekiyor mu sicil belgesi nasıl alabilirim ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yusaomers öncelikle öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    mülakata nerede gireceksiniz?

• kcc ile dosyamızı muscata taşımıştık @Ben-Batur vizesini aldığını görünce ancak 2 aydır current olmamıza rağmen her yer randevu dağıtırken muscattan hiç ses yok. mail attım ona da cevap yok. ilerleyen günlerde mülakat maili alma ihtimalimiz nedir sizce? yoksa direk hongkong'a taşımalı mı dosyayı? ne zaman panik olmaya başlayalım 🙂

• @Grimoir3 🙂 panik olacak birşey yok. KCC ile taşıyanlara geçte olsa mülakat verecektir. current olup taşımak isteyenlere olumsuz dönüşler yaptı. ABD ye bir an önce gitmek gibi bir durum varsa HK ya hemen taşı hiç düşünme. Fakat acelem yok diyorsan ocak bültenine kadar bekleyip duruma göre BANGKOK'a taşıyabilirsin maliyet açısından.

• @onuru her işiniz rast gitsin

• @gucarslan ankarada mülakata gireceğim

• @ugurbocegi Akbank ve TEB İngilizce çıktı veriyorlar. Hatta TEB kartları yurt dışı çok anlaşması olduğu için çok az ve ya hiç komisyon almıyor ödemelerde.

• Bu ileti silindi!

• ...............

• Herkese Merhaba,
    Avusturya bana şengenden red verdi yani avrupa maceram bitti. Başka ülkelere bakacağım teşekkürler

• @Baran-Soylu ais kaydı nedir?

• ⭐⭐⭐

@altkhaN Biri yazmış bugün saat 10:02 de nasıl bir yol izleneceğini...😉
    Ayrıca şunları da diyor zaman zaman...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• arkadaşlar siteye yardımcı olsun diye ds 260 formu açtırma deneyimimi paylaşıyorum.
    full name in native language kısmında soyadımın bir harfini ingilizce karakterli yazdığımı farkedip Ankara'ya açıklayıcı bir mesaj gönderdim. (chat gpt den yardım alabilirsiniz)
    18 saat sonra ds260 formunu en kısa zamanda tekrardan düzenleyiniz diye mail aldım. hatayı düzenledikten sonra formları pdf olarak kaydederken url problemi yaşadım ve site 2 saat boyunca girişimi kabul etmedi. böyle durumlarda telaşlanmanıza hiç gerek yok. sadece sitenin güvenlik önlemi bu şekilde işliyor. iki saat sonunda tekrardan giriş yapıp pdf olarak belgelerimi kaydettim. fakat pdf leri kaydettim diyip direkt çıkmayın siteden. pdf i açıp bakın çünkü karekod kısmı bazen internet kaynaklı olarak gözükmeyebiliyor. zira ben bu problemi de yaşadım. tabi en sonunda pdf lerimi problemsizce çıkarttım.
    herkese süreçte başarılar.

• @cttl hocam cok teşekkür ederim alakanız için. 2. defa mail attım şimdi şöyle bir mail geldi .

"Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer."

• Arkadaşlar selam,
    Ben 2017 lise mezunuyum fakat mezun olduğum lise kalıcı olarak kapatıldı, bugün ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim. Arşivlere bakmalarına rağmen bulamadılar. Daha sonra, i müdürdüğünden ingilizce/türkçe lise mezuniyetimi gösteren belgeyi ve transkripti aldım. Ayrıca, ıslak imza, mühür ve kaşeli. Apostil de yaptıracağım. Bunun da diploma yerine geçtiğini söylediler doğru mu? Hong Kong'ta lise diplomasına önem verdiği için hala bir soru işareti var kafamda.

Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa, çok sevinirim.

• @envergulsah AIS kaydı Amerikan Büyükelçiliği ile olan tum evrak iletişiminiz olacağı yer. Oradan PTT kaydı oluşturuyorsunuz, eksik bir evrak durumunda oranın aracılığı ile gönderiyorsunuz. Eksik bir evrak olmasa bile vizenizi almanız durumunda Sarı Zarfınız ve pasaportunuz AİS üzerinden seçtiğiniz adrese geliyor.

• Hong Kong maceramız @Gs1905 arkadaşmız gibi başladı ama airbnb ile süreci devam ettirecekken bavulu açamadan bu ne dedik. Rutubet,küf,yıkanmamış malzemeler,paslı tava vs. rezalet bir ilk gün geçirdik. Bishop ta rezervasyon yaptım umarım orası iyi gelir. Airbnb yaparken bir kez daha düşünün derim hocalarım. Ben en temizini seçmeye çalıştım sonuç bu. Ev sahibi iade yapmıyordu airbnb devreye girince pis klima,lekeler vs. iade yapmak zorunda kalacak. Çoğu fake yorum evlerin. Çıkarken bizden yorum yapmamızı istemedi. Herşey yoluna girer umarım ilk geceden biraz yamulduk ama güzel bitecek inşallah.

• @Baran-Soylu mülakata girmeden hazır bulunması gereken bir kayıt o zaman doğru mu anladım

Benzer Başlıklar

• 153
  • 83
  • 15677
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |