Merhabalar,
Bizim vatandaslik zamani geldi de gecti bile, yogunluktan bir turlu basvuramadim, gece haftalarda basladim ama bir iki soruda takildim
Formda yazilanlara baktim ama 88 sayfa icinde, aramada olmadigi icin sorularima denk gelemedim.Sizlere buradan sormak istedim.
If the law requires it, are you willing to bear arms (carry weapons) on behalf of the United States?
If the law requires it, are you willing to perform noncombatant services (do something that does not include fighting in a war) in the U.S. armed forces?
If the law requires it, are you willing to perform work of national importance under civilian direction (do non-military work that the U.S. Government says is important to the country)?
Sorularina verecegimiz cevaplar basvuruyu etkiler mi? Ne sacma soru demeyin, bazen insan iki kere kontrol etmek istiyor.
Bir diger soru da su evlilik cuzdani ile alakali. Bizim cuzdan 2004 yilindan, en arkasinda her bolumun bir kac dilde ne anlama geldigi yaziyor. Yine de cevirisini mi sisteme yuklememiz gerekiyor.
Simdiden tesekkuler.
( Zaman ne cabuk geciyor, daha bir kac yil once Green Card sureclerini soruyorduk)