Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular

• ⭐⭐⭐⭐

@Ryback, içinde söyledi: Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular

@EzgiLera Pilot’lar olabilir. Tuvaletleri temizdir, 24 saat güvenlidir. Tır ve araç girişleri ayrı olduğu için giriş çıkışı rahattır. Benzini iyimidir bilemiyorum.

Pilot hiç denk gelmedim galiba 🤔 Şimdi kontrol ettim. Niagaraya gittiğim yol üstünde 2 tane varmış ama hiç dikkatimi çekmemiş. Bir dahaki gidişimde orada bir molaya vereyim en iyisi, teşekkürler 🙂

Ama onların da şubeleri az gibi görünüyor bu bölgede. Benim evime en yakın olanı 1 saat mesela 😅

• ⭐⭐⭐⭐

@MySea, içinde söyledi: Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular

@EzgiLera Biz uzun yolda yemek icin genelde Chick Fil A veya Chipotle tercih ediyoruz. Yine bu restaurantlarin tuvaletleri genelde gas stationlara gore daha temiz olabiliyor.

Ben Sheetz benzinlik tuvaletlerinden temiz fast foodcu tuvaleti görmedim. Ama diğer benzinliklerin çoğu gerçekten rezalet. Özellikle Shell tam bir hayal kırıklığı. Chipotle tuvaletleri şubeden şubeye çok değişiyor. Bir keresinde elimi yıkamıştım, sonra pişman oldum. Elim yıkamadan önce çok daha temizdi bence 😅

Ama genel olarak ikisinin de yemekleri fena değil. Ki chick fil a tavukçular arasında bence en iyisi. Burada Popeyes bedava olsa yemem. Daha dükkana girerken pis kokuyor. Ama chick fil a bana çok pahalı geliyor sunduğu yemeğe göre.

Dışarıda fast food yiyeceksem chipotle daha sağlıklı ve doyurucu bir seçenek bence. Hem de lezzetli.

• Arkadaslar merhaba.

Amerikada kendi banka hesabima cash para yatirmak istiyorum. Yaklasik 5000 dolar civari.

Bu parayi kendi hesabima yatirdigim icin herhangi bir beyanda bulunmam ya da vergi odemem gerekiyor mu?

Bunun kaynagini sorarlar mi?

Cunku parayi uzun zamandir kumbaramda tuttum. Ve artik evde tutmak istemedigim icin bankaya yatirmak istiyorum.

Birisi bana kendi paran bile olsa kaynagini belirtmek zorundasin dedi, kafam karisti.

Sizce $5000 yatirmam sorun olur mu?

• @Seyfi-Tonguc $10,000 altindaki miktarlarda sorun olmaz. Ustundeki miktarlarda ise bankalar kanunen kaynagini sorgulayabilirler ve hatta IRS'e bildirimde bulunabilirler.

https://thefinancialgeek.com/blog/do-banks-get-suspicious-of-cash-deposits/#:~:text=Surprisingly%2C there is a standard rule that is,often require further assistance from a branch manager.

• Yarın uçağım var. Çocuğumun göbek bağını yanımda götürmek istiyorum bişey derler mi ya da çöpe filan atarlar mı acaba 🥲 Harvard veya MIT nin bahçesine gömmek istiyorum tam karar veremedim bu konuda. Bulurlarsa ve sorarlarsa mantık çerçevesinde nasil açıklarım bilmiyorum 😂 Bu soru kimi için "saçma sapan bir soru" gibi gelebilir ama ben hidirellezde greencard kazanacağım diye yazdığım kağıdı gül ağacının altına gömüp şafak vakti alan biriyim yani bu detayı vermek istedim çünkü böyle bağtıl inançlarım var ne yazık ki 😬

• @zge, içinde söyledi: Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular

Yarın uçağım var. Çocuğumun göbek bağını yanımda götürmek istiyorum bişey derler mi ya da çöpe filan atarlar mı acaba 🥲 Harvard veya MIT nin bahçesine gömmek istiyorum tam karar veremedim bu konuda. Bulurlarsa ve sorarlarsa mantık çerçevesinde nasil açıklarım bilmiyorum 😂 Bu soru kimi için "saçma sapan bir soru" gibi gelebilir ama ben hidirellezde greencard kazanacağım diye yazdığım kağıdı gül ağacının altına gömüp şafak vakti alan biriyim yani bu detayı vermek istedim çünkü böyle bağtıl inançlarım var ne yazık ki 😬

Canli bir organizma degil' ayrica yasa disi bir madde de degil' guvenlikten gecerken fark edilecegini bile dusunmuyorum,Bence endiselenmeyin.. Kesilmis yada kopmus bir avuc sac teli ile neredeyse es deger gibi geliyor kulaga bana gore.Yine de her ihtimale karsi bavulda tasiyin sirt cantaniz veya el cantasinda degil.

• @zge Wrapping paper ile iyice sarin ve valizinizde getirin. Bir sorun cikmaz sanirim.

Benzer Başlıklar

• 312
  • 2
  • 3
  • 2182
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |